Radøygruppen

Et ønske om en fremtidsrettet løsning

Ud over et behov for en forretningsløsning, der understøtter både nuværende og fremtidig drift, var det også vigtigt for RadøyGruppen at vælge en partner med stærk ekspertise i deres branche. RadøyGruppen valgte Axdata til at erstatte deres ERP-system med Microsoft Dynamics 365 forretningsløsning.

Fokus på at løse udfordringer og skabe værdi

Ingeniørselskabet RadøyGruppen leverer pumpestationer og skræddersyede stålkonstruktioner til den maritime industri samt olie- og gasindustrien og leverer ekstremt strenge krav til kvalitet og dokumentation. RadøyGruppen er en fleksibel og solid producent af producenten af Subsea Production Systems med en fabrik nord for Bergen. Det udvikler, fremstiller og tester undersøiske produktionssystemer til forskellige kunder fra hele verden, såsom Equinor, Shell, Total og Chevron.

For RadøyGruppen er nøgleværdier kvalitet og fleksibilitet, mens de altid stræber efter optimal effektivitet og udvikling. Virksomheden har 150 ansatte, der konstant arbejder på at skabe værdi og løse udfordringer for deres kunder.

 

Et behov for en forretningsløsning, der understøtter dagens processer

Virksomheden oplevede, at de voksede ud af deres ERP-system og så et behov for en forretningsløsning, der hjalp med at digitalisere og understøtte alle forretningsprocesser og placere dem til fremtidig vækst. Efter en længere proces, hvor flere partnere blev vurderet, blev Axdata valgt som en partner til implementering af Microsoft Dynamics 365 forretningsløsning og til at bidrage til øget digitalisering og værdiskabelse, efter at løsningen har været operationel.

“Selvom der var flere andre partnere med god ekspertise, valgte vi Axdata, fordi vi mener, at de har den bedste ekspertise med hensyn til forretningsløsningen og vores branche”

 

– CEO hos RadøyGruppen, Lasse Ståløy

En sikker partner med Dynamics 365

Axdata blev valgt på grundlag af at være en Microsoft partner, der forstår RadøyGruppens forretningsbehov, og som har stærk ekspertise i implementering af den optimale løsning for sine kunder.

RadøyGruppen har søgt en løsning, der problemfrit kan vokse med virksomheden og åbne for muligheder. De er i færd med at implementere Dynamics 365, hvor målet er at udnytte løsningens standardfunktionalitet med løbende opdatering af løsningen og effektiv vedligeholdelse.

Den måde, virksomheden markedsfører og sælger på, ændrer sig, så de har også valgt at inkludere Dynamics 365 Sales-appen for bedre support og dokumentation i dialogen med markedet og potentielle kunder. Dette vil give dem et førende forretningssystem, der er fleksibelt og sikrer, at RadøyGruppen har kontrol over alle data, fra udsigter til kontanter samt kan træffe taktiske og strategiske beslutninger baseret på bedre ledelsesinformation.

Axdatas projektleder, Anders Dalseide, synes dette er et meget spændende projekt for både RadøyGruppen og Axdata. ”I betragtning af RadøyGruppens produkter er det utroligt vigtigt, at vi i dette projekt også fokuserer på at være ekstremt omhyggelige og lytte til kunden, så processen går så glat som muligt. Men med den positive holdning, vi har mødt på RadøyGruppen, hvor de er villige til at ændre sig og være godt forberedt, er jeg sikker på, at dette vil være et vellykket projekt.”

“Dette er et stort løft for RadøyGruppen, hvorfor vi har kaldt projektet “7 km”. Vi ser meget frem til en ny digital hverdag med et fleksibelt forretningssystem, der sikrer, at vi har de rigtige data til det rigtige tidspunkt”

 

– CEO hos RadøyGruppen, Lasse Ståløy

projekt metode

Projektet “7 mil” implementeres i henhold til Conference Room Piloting (CRP) metoden. Dette betyder, at RadøyGruppen fra det første værksted var involveret i at arbejde sammen om standardløsningen. Dette fik projektet til at straks konfigurere og teste processer.

De forskellige workshops fokuserer på de enkelte procesområder i virksomheden for at se efter forbedringspotentiale, inden forretningsprocesserne testes i fællesskab. På denne måde har RadøyGruppen en solid ekspertise i løsningen, hvilket reducerer behovet for træning inden idriftsættelse.

Projektet startede i december 2018 og vil være i drift inden sommeren 2019.

Succeshistorier fra Axdata

Læs mere om vores kundehistorier, og hvordan vi i Axdata samarbejder med vores kunder for at opnå de bedste resultater.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere om Axdata og Dynamics 365.