Høje krav til kvalitet, dokumentation og sporbarhed

Norsk Titanium

For den norske titanproducent, Norwegian Titanium, var det vigtigt at have en løsning, der kan imødekomme deres kunders behov inden for fly-, olie-, gas-, forsvars- og havindustrien.

Om Norsk Titanium

Norsk Titanium har transformeret produktionen af titaniumkomponenter gennem proprietær 3D-teknologi og planlægger at bygge dedikerede fabrikker til produktion af komplekse komponenter af titanium, primært til luft- og rumfartsindustrien. 3D-udskrivning som produktionsmetode er betydeligt billigere sammenlignet med traditionel produktion af titankomponenter, primært gennem reduceret råmateriale og energiforbrug. Teknologien er således både omkostningsbesparende og miljøvenlig.

«Vi mener, at aftalen med Axdata om implementering af ERP-systemet Microsoft Dynamics AX vil give os mulighed for bedre at imødekomme kundernes krav»

 

–  Gunnar Aasbø-Skinderhaug, ansvarlig for ERP-løsning i Norsk Titanium.

En løsning som varetager kravene fra kunderne

Købere af titaniumkomponenter stiller højere krav til kvalitet, dokumentation og sporing i hele produktionen.

Norsk Titanium er en spændende og ambitiøs virksomhed, der passer godt til Axdatas fokusområder inden for teknik og produktion. Vi ser frem til at starte projektet og ser frem til et langt og godt samarbejde, ”siger Trond Johansson, administrerende direktør for Axdata.

Succes historier fra Axdata

Læs mere om vores kundehistorier, og hvordan vi i Axdata samarbejder med vores kunder for at opnå de bedste resultater

Kontakt os

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om Axdata og vores produkter.