Loyds Industrier

Paxter-projektet

Loyds Industries designer, udvikler og fremstiller tilpassede komponenter til virksomheder med komplekse behov. Når man designer og udvikler produkter, der opfylder meget specifikke krav fra klienten, er der et stort behov for en forretningsløsning, der håndterer alle processer i et projekt og i virksomheden fra start til slut.

Løsningen

Efter at have overvejet flere nye ERP-systemer var det Microsoft Dynamics AX, der stod ud. Behovet for en partner, der forstod produktion, og som kunne tilbyde et branche-specifikt modul til teknik, blev dækket af Axdata. Sammen parameteriserede og implementerede vi løsningen med Axdata-modulet og anvendte den til fuld brug med Paxster-projektet.

“Microsoft Dynamics AX imødekommer i større grad vores design-, produktions- og logistikbehov end mange andre forretningsløsninger. Paxster-projektet ville have været en meget større udfordring uden Dynamics AX og Axdata Engineering-branche-løsning fra IT-partner Axdata”

 

– Ola Kvam, Purchasing and Logistic Manager i Loyds Industrier.

Resultatet

Paxter fremstilles i en proces, hvor 400 komponenter fra 80 leverandører overalt i verden skrues sammen for at danne et lille bundt køretøjer. I alt er der 1400 linier i produktionsstrukturen, der er designet til Paxster-projektet, hvoraf 500 er specifikke opgaver.

Løsningen inkorporerer projektøkonomi og løn, versionstyring og tracking opfylder de strenge krav fra internationale myndigheder, og Ola Kvam er ikke i tvivl om, at samarbejdet med Axdata og deres brancheopløsning Axdata Engineering har givet Loyds en konkurrencefordel.

“Vi så ganske hurtigt, at dette er en løsning, vi kan vokse med – mulighederne er uendelige. Jeg tror heller ikke, at vi ville have været i stand til at blive godkendt af de to største internationale billeverandører eller gået ud i Europa med Paxster, hvis vi ikke havde haft Microsoft Dynamics AX med Axdatas branche-løsning til at binde produktion sammen”

 

– Ola Kvam, Purchasing and Logistic Manager i Loyds Industrier.

Succes historier fra Axdata

Læs mere om vores kundehistorier, og hvordan vi i Axdata samarbejder med vores kunder for at opnå de bedste resultater.

Kontakt os

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om Axdata og vores produkter.