Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Cloud tjenester

Udnytter I de mange muligheder?

Cloud baserede forretningsløsninger har ændret perspektivet på forretningsdrift og omkostninger forbundet med investering i et nyt forretningssystem. Hvordan går det med din virksomhed med at udnytte mulighederne, der tilbydes af Cloud tjenester?

Alle virksomheder, både store og små, har brug for et komplet forretningssystem, men er ofte hæmmet af høje investeringsomkostninger. Derfor er det ideelt at være i stand til at bruge et Cloud baseret system, hvor du undgår høje investeringsomkostninger og tunge implementeringsprocesser.

Cloud tjenester

Cloud-tjenester er et udtryk, der bruges til at beskrive arbejde med værktøjer eller lagring af data online. Vi ser, at Cloud-tjenester bliver mere og mere efterspurgt af vores kunder og på markedet generelt, da flere mennesker er begyndt at se muligheden for Cloud-tjenester. I de senere år har teknologien udviklet sig så meget, at programmer og tjenester fungerer lige så godt over nettet, som det er installeret på vores egne maskiner. Dette giver mulighed for øget effektivitet, fleksibilitet, tilgængelighed og datadeling for blot at nævne nogle få.

Kort sagt kan vi sige, at Cloud-tjenester eliminerer behovet for lokale servere og er kendetegnet ved dynamisk skalering, hvilket betyder, at datakraften kan justeres til kapacitetsbehov, og at kunden kun betaler for den faktiske brug. Cloud-tjenester findes i eksterne datacentre og leveres til slutbrugeren via Internettet.

Fire store fordele ved at bruge Cloud-tjenester:

Fleksibilitet
Tjenesten tilpasser sig nemt skiftende behov i din virksomhed ved at være skalerbar.
Omkostninger
Du undgår omkostningerne ved servere, opgraderinger og vedligeholdelse.
Adgang
Brug de tjenester, hvor du er, og på forskellige enheder.
Sikkerhed
Clouden er altid opdateret med den nyeste sikkerhed for at beskytte dine data.

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er en voksende gruppe af cloud-tjenester, der hjælper virksomheder med at løse deres forretningsudfordringer. Azure giver dig friheden til at udvikle, styre og distribuere applikationer på et massivt, globalt netværk ved hjælp af dine yndlingsværktøjer og strukturer. Der er lagt stor vægt på løsningen for at imødekomme strenge sikkerhedskrav, så forretningskritiske data lagres og håndteres korrekt.

  • Azure-brugere behøver ikke at bekymre sig om systemdrift og skalering – Microsoft håndterer infrastrukturen.
  • Sikkerhed og privatliv er indbygget i Azure-platformen
  • Azure understøtter open source-teknologi, så du kan bruge de værktøjer og teknologi, du foretrækker.
  • Ingen forudbetaling, du betaler kun for det, du bruger. Azure tilbyder fleksible købs- og prisindstillinger for alle skyscenarier.
  • Azure tilbyder løsninger til alle brancher.
  • Azure tilbyder løsningspartnere, der kan hjælpe med at distribuere og administrere dine eksisterende løsninger.

Azure har en række tilpasningsmuligheder og lader dig starte i det små og derefter udvide med flere tjenester efterhånden som din virksomhed vokser sig større. Når du kører forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 på Microsoft Azure platformen, betaler du kun for den kapacitet, som din virksomhed rent faktisk bruger.

En partner med solid kompetence og som forstår dine branchebehov

Med Axdata får du en konsulent, der hjælper dig med at transformere dit IT-miljø. Vi har solid ekspertise inden for Cloud-tjenester, som både driver et forretningssystem på Azure og Cloud-baserede applikationer.

Vi har Microsoft Gold Cloud Platform-certificering og er Cloud Solution Provider (CSP).

Med lang erfaring og brancheekspertise er vores mål at give dig et it-miljø, der giver dig fleksibilitet og mulighed for at støtte din virksomhed nu og i fremtiden.

Som Cloud Solution Provider (CSP) er Axdata totalleverandør af Microsoft’s Cloud-platform tjenester.

Vi har stærk ekspertise inden for Business Intelligence, herunder Power BI-analyseværktøjet til dataanalyse og visualisering, og AtlasXL, som er et godt rapporteringsværktøj til let at opbygge avancerede rapporter og forespørgsler. Vi har også solid ekspertise inden for samarbejdsværktøjer Office 365, WorkPoint (SharePoint) og CRM Online.

En partner med solid kompetence og som forstår dine branchebehov

Med Axdata får du en rådgiver, der hjælper dig med at transformere dit IT-miljø. Vi har solid ekspertise inden for Cloud-tjenester, som både driver et forretningssystem på Azure og Cloud-baserede applikationer.

 Vi har certificeringen Microsoft Gold Cloud Platform og er Cloud Solution Provider (CSP).

Med flere års erfaring og branchekompetence, er vores mål at give dig et IT miljø som giver dig fleksibilitet og mulighed til at støtte din forretning nu og i fremtiden.

Få større indsigt i digital udvikling og skybaseret ERP

Er du nysgerrig efter, hvordan du kommer i gang, eller ønsker du råd om, hvordan din virksomhed kan udnytte mulighederne for skybaseret ERP? Kontakt os, vores eksperter er klar til at give dig råd om forskellige cloudtjenester for optimal drift af din virksomhed.