Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
RadøyGruppen

Et ønske om en fremtidsorienteret løsning

Ud over et behov for en forretningsløsning, der understøtter både nuværende og fremtidige operationer, var det også vigtigt for RadøyGruppen at vælge en partner med stærk ekspertise inden for deres branche. RadøyGruppen valgte Axdata til at erstatte deres ERP-system med Microsoft Dynamics 365 forretningsløsning.

Fokus på at løse udfordringer og skabe værdi

Ingeniørselskabet RadøyGruppen leverer pumpestationer og skræddersyede stålkonstruktioner til den maritime industri samt olie- og gasindustrien og efterlever ekstremt strenge krav til kvalitet og dokumentation. RadøyGruppen er en fleksibel og solid producent af producenten af Subsea Production Systems med en fabrik nord for Bergen. Der udvikles, fremstilles og testes ubådsproduktionssystemer for forskellige kunder fra hele verden, såsom Equinor, Shell, Total og Chevron.

For RadøyGruppen er nøgleværdier kvalitet og fleksibilitet, mens de altid stræber efter optimal effektivitet og udvikling. Virksomheden har 150 ansatte, der konstant arbejder på at skabe værdi og løse udfordringer for deres kunder.

Et behov for en forretningsløsning som understøtter dagens processer

Virksomheden mente, at de var voksede ud af deres ERP-system og så et behov for en forretningsløsning, der hjalp dem med at digitalisere og understøtte alle forretningsprocesser og gøre dem klar til fremtidig vækst. Efter en længere proces, hvor flere partnere blev evalueret, blev Axdata valgt som partner til implementering af Microsoft Dynamics 365 forretningsløsning og til at bidrage til øget digitalisering og værdiskabelse, efter at løsningen er blevet operationel.

Axdatas projektleder, Anders Dalseide, synes dette er et meget spændende projekt for både RadøyGruppen og Axdata. ”I betragtning af RadøyGruppens produkter er det utroligt vigtigt, at vi i dette projekt også fokuserer på at være ekstremt omhyggelige og lytte til kunden, så processen går så glat som muligt. Men med den positive holdning, vi har mødt på RadøyGruppen, hvor de er villige til at ændre sig og være godt forberedt, er jeg sikker på, at dette vil være et vellykket projekt. ”

 

“Selvom der var flere andre partnere med god ekspertise, valgte vi Axdata, fordi vi mener, at de har den bedste kompetence med hensyn til forretningsløsningen og vores branche”

 

– CEO hos RadøyGruppen, Lasse Ståløy.

En sikker partner sammen med Dynamics 365

Axdata blev valgt på grundlag af at være en partner, der forstår RadøyGruppens forretningsbehov, og som har stærk ekspertise i implementering af den optimale løsning for deres kunder.

RadøyGruppen har søgt en løsning, der problemfrit kan vokse med virksomheden og samtidig være åbne for muligheder. RadøyGruppen er i færd med at implementere Dynamics 365, hvor målet er at udnytte løsningens standardfunktionalitet med løbende opdatering af løsningen og effektiv vedligeholdelse.

Den måde, virksomheden markedsfører og sælger på, ændrer sig, hvorfor de også har valgt at inkludere Dynamics 365 Sales-appen for bedre support og dokumentation i dialogen med markedet og potentielle kunder. Dette give dem et førende forretningssystem, der er fleksibelt og sikrer, at RadøyGruppen har kontrol over alle data, fra udsigter til kontanter samt kan træffe taktiske og strategiske beslutninger baseret på bedre ledelsesinformation.

 

 

«Dette er et stort løft for RadøyGruppen, hvorfor vi har kaldt projektet “7 km”. Vi ser meget frem til en ny digital arbejdsdag med et fleksibelt forretningssystem, der sikrer, at vi har de rigtige data til rette tid»

 

– CEO hos RadøyGruppen, Lasse Ståløy.

 

Projektmetoden

Projektet “7 miles” implementeres i henhold til Conference Room Piloting (CRP) metodik. Dette betyder, at RadøyGruppen fra den første workshop var involveret i at arbejde sammen om standardløsningen. Dette fik projektet til at straks konfigurere og teste processer.

De forskellige workshops fokuserer på de enkelte procesområder i virksomheden for at se efter forbedringspotentiale, inden forretningsprocesserne testes i fællesskab. På denne måde har RadøyGruppen en solid ekspertise i løsningen, hvilket reducerer behovet for træning inden idriftsættelse.

Projektet startede i december 2018 og vil være i drift inden sommeren 2019.

Læs flere af vores kundehistorier

Start rejsen idag - tag kontakt