Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata

Power BI

Traf bedre beslutninger, Identificer risiko og bidrage til øget vækst ved at indsamle, analysere og skabe overblik over din virksomheds data, filer og kuber.

Få et overblik og udnyt dine data

Mængden af tilgængelige data og behovet for kontrol vokser med din virksomhed. I de fleste virksomheder er der et stort potentiale i at udnytte data og information til at optimere den daglige drift. Power BI er et skybaseret analyseværktøj, der let giver dig mulighed for at indsamle, analysere og se data, filer og terninger både i og uden for Microsoft Dynamics AX / 365. Analysere og oprette interaktive rapporter, intuitive dashboards og datavisualiseringer, både i og uden for din virksomhed, og præsenter dem på en enkel og elegant måde for dine kolleger.

 

Power BI kommunikerer med resten af MS Office og giver dig mulighed for at forbinde information fra flere datakilder fra forskellige systemer og platforme. Er du træt af at klippe og indsætte data fra Excel og bruge tid på opgaver, der ikke tilføjer værdi? Power BI giver dig mulighed for at automatisere dataindsamling og lettelse, så du kan fokusere på at analysere, få indsigt og kommunikere driften af din virksomhed på en nem måde.

Hold dig opdateret på dine data i realtid – hvor som helst, når som helst, og fra alle dine enheder!

Analyseværktøj for et stærkere beslutningsgrundlag

Med Power BI kan alle brugere holde sig ajour, arbejde online i realtid og på tværs af enheder – PC, Mac, tablet og mobil. Opret opdaterede statusrapporter fra forskellige områder af din virksomhed og få et bedre grundlag for at tage gode strategiske beslutninger. Power BI gør det nemt for dig og dine kolleger at holde dig ajour om nøgletal, identificere tendenser løbende og drive virksomheden fremad på alle tidspunkter. Med Power BI kommer du hurtigt i gang og behøver ikke at bekymre dig om installation, vedligeholdelse og opgradering.

Med en fuldstændig oversigt over dine forretningskritiske data åbner Power BI for et bedre beslutningsgrundlag.

Power BI er et yderst fleksibelt analyseværktøj designet til dig for let at kunne indsamle, analysere og rapportere fra utallige kilder!

Få interaktiv indblik med analyse i Power BI

I e-bogen «Advanced Analytics with Power BI» fra Microsoft kan du læse om hvordan Power BI bringer avancerede analyse ind i daglige beslutningsprosesser i selskabet ved at få værdifuld kendskab fra dataene som grundlag for at tage beslutninger. E-bogen beskriver de avancerede analysemuligheder i Power BI, inkluderet forudsigelig analyse, datavisualisering, R-integration og data analyseudtræk.

Oplev Power BI på 60 sekunder

Er Power BI et fornuftigt værktøj til at give dig bedre rapporter hurtigere? Kontakt os, så fortæller vi dig mere om denne løsning.