Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Digitalisering af
forretningsdokumenter

Tabellae AS er Nordens førende implementeringsekspert inden for Lasernet Output Management. Med LaserNets stramme integration med Dynamics 365 og AX kan du nemt generere data og designe forretningsdokumenter og rapporter effektivt. Sig farvel til en tung og tidskrævende dokumentgeneringsproces med Lasernet via Axdata.

En genvej til effektiv outputstyring

Lasernet er et integreret modul til Dynamics 365 og AX, der gør det meget lettere at generere data og arbejde med design af forretningsdokumenter internt. Værktøjet bruges til at designe indhold, konvertere mellem kendte formater samt automatisk distribuere udgående forretningsdokumenter og modtage indgående meddelelser.

Tabellae

Undgå overskredet budgetter og forsinkelser

Dokumentdelen af et ERP-projekt kan ofte ende med at blive langt dyrere og mere omfattende end forventet. Det er almindeligt, at dokumenter som faktura, tilbud, ordre, ordrebekræftelse og leveringsnotater osv. leveres i et specifikt elektronisk format og med et specifikt indhold. Samtidig bliver nye modtagerspecifikke krav mere og mere hyppige, hvilket kræver kontinuerlige ændringer af dokumenter. Dette kan være tidskrævende og fordyrende faktorer, der kan påvirke din virksomheds bundlinje.

 

Tabellae har omfattende ekspertise og erfaring med Lasernet, og brugerne har opnået følgende besparelser:

 

  • Foretag ændringer i forretningsdokumenter 10 gange hurtigere end selve koden
  • 1 til 8-forhold (besparelse) på tid brugt på dokumentopgradering
  • Betydelig reduktion i brugen af eksterne konsulenter
  • Betydelig reduktion i projektrisiko

 

 

Professionelle dokumenter

 

Gå fra transaktionsdokumenter til dokumenter, der afspejler din virksomheds professionalisme.

Opret og generer forretningsdokumenter, der gør det nemt for modtageren at forstå forståelsen af meddelelsen og samtidig få en bedre kundeoplevelse. Design dine forretningsdokumenter i Word, InDesign eller andre velkendte programmer, og rediger let dokumentindhold med træk og slip-funktionen fra Dynamics 365 og AX til et færdigt dokument.

Tabellae_Lasernet2

Tabellae er specialiseret i håndtering af ERP-dokumenter og har erfaring med at levere Lasernet til virksomheder, der opererer inden for Axdata’s fokusindustrier. Lasernet undgår at skulle kode dokumenter direkte i Dynamics 365 eller AX.

Vores partner, Tabellae AS, er Nordens førende implementeringsekspert inden for Lasernet Output Management. Tabellae er forpligtet til løbende at opbygge viden og ekspertise inden for levering, implementering og bedst brug af Lasernet.

Ønsker du en professionel og effektiv dokumenthåndtering?

Kontakt os, så fortæller vi, hvordan det gøres mod Dynamcis 365 med Tabellaes løsning
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en række berigende add-on-tjenester

Læs mere om vores partnere og ISV-løsninger, der hjælper med at få mest muligt ud af Microsoft Dynamics 365. Find løsninger, der hjælper dig med at få mere ud af Dynamics 365.