Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Lessor Lønsystem

Lessor Payroll er et komplet og integreret lønsystem til Microsoft Dynamics ERP-løsningen. Løsningen er fleksibel, meget brugervenlig og sikrer, at individuelle behov og betingelser, der gælder for din virksomhed, løses inden for standardmodellen.

Lessor Payroll for Microsoft Dynamics

Med Lessor Payroll leverer Axdata en løsning til løn, der passer til deres forretning. Uanset om du har brug for et lønsystem, der kan håndtere komplekse problemer, eller deres behov er lettere, har vi en løsning til dig. Fra erfaring ved vi, at der ikke er et enkelt lønsystem, der kan imødekomme alle virksomheders unikke behov, så vi har valgt at samarbejde med Lessor for at levere et fleksibelt og brugervenligt lønsystem.

Systemet er fuldt integreret med Microsoft Dynamics, der giver en problemfri flow af data med de forskellige Dynamics-moduler.

 

Lessor Payroll er et indbygget lønsystem til Microsoft Dynamics, der er tilgængeligt i Danmark og Norge. Systemet har brugergrænseflader og genveje kendt fra Microsoft Dynamics, hvilket gør det meget brugervenligt at arbejde med. Ud over den stramme integration med modulerne i Dynamics giver Lessor Løn dig flere fordele.

 

  • Ingen dobbeltregistrering af basisdata som navn og adresse, de hentes direkte fra personalemodulet.
  • Datostyring på alle niveauer for at sikre, at du kan være foran arbejdsopgaver.
  • Feriekonti, der let giver dig et overblik over de feriedage, de ansatte har til gode.
  • Korrektionsindstillinger indbygget i Lessor Løn giver dig et godt værktøj til beregning af løn, fravær og stamoplysninger.

 

I Lessor Payroll for Dynamics er det muligt at udføre flere forskellige uddrag og oprette rapporter ved hjælp af standardfunktionalitet i Dynamics. Du kan også bruge en bestemt løn rapport generator til at hjælpe dig med at udskrive. Alle rapporter og analyser kan naturligvis behandles yderligere i for eksempel Excel.

 

Lessor lønnssystem er udviklet med fokus på fleksibilitet, sikkerhed og brugervenlighed for at lette de administrative arbejdsprocesser.

Axdata samarbejder tæt med Lessor udførte en række implementeringsprojekter for vores kunder, hvor Lessor Løn er valgt som det foretrukne lønsystem.

 

Fra Lessor tilbyder vi også:

 

Lessor-Workforce er et effektivt og fleksibelt online Vagtplansordning- og tidsregistreringværktøj, der håndterer planlægning af tid og dialog med medarbejdere i en og samme arbejdsgang. Løsningen sikrer, at alle har adgang til den aktuelle Vagtplan mens de leverer et brugervenligt kommunikationsværktøj. Derudover kan løsningen eksportere data direkte til lønsystemet, hvilket minimerer risikoen for udbetalingsfejl.

 

LESSOR-Portalen er en online medarbejderportal, der giver øget effektivitet og sikrer bedre service til medarbejderne. Med denne løsning kan du erstatte den traditionelle registrering på papir med en enkel og brugervenlig elektronisk registrering – online eller direkte i den brugervenlige App. Dette er et værktøj, der optimerer processer til opdatering af stamdata, kilometertalregistrering, variabel løn, rejseregninger og fraværsregistrering.

Lessor har siden 1972 leveret fleksible og brugervenlige lønsystemer. I dag bruger over 50.000 virksomheder en eller flere løsninger fra Lessor for at lette den daglige styring af løn, fravær og stamoplysninger. Lessors vision er at skabe et fundament for effektive og tilfredse medarbejdere hos kunderne og er Microsoft Gold Certified Partner – Application Development, som bekræfter, at de har løsninger af høj kvalitet og altid er ajour med den nyeste viden.

Find ud af mere om Lessor Payroll

Kontakt os for at høre mere om fordelene ved lønsystemet, og hvordan vi kan hjælpe dig med mere effektiv administration.
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en række berigende add-on-tjenester

Læs mere om vores partnere og ISV-løsninger, der hjælper med at få mest muligt ud af Microsoft Dynamics 365. Find løsninger, der hjælper dig med at få mere ud af Dynamics 365.