Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Integration

Experian

Datadreven vækst

I en verden i konstant forandring hvor markedsbetingelser og konkurrence truer din virksomheds position i markedet, er innovation og nytænkning nøglen til at sikre din virksomheds fremtid. Vores partner, Experian, er en international udbyder af forretningsdata og kreditoplysninger som netop er specialiseret indenfor dette.

Experian

Experian + Microsoft Dynamics 365

Opdateret data fra Experian integreret direkte i dit ERP-system

Nye tider, nye behov

Det som fungerede for nogle år siden, fungere desværre ikke sådan længere. Kunderne er mere informerede, og markedet har ændret sig i en meget mere digital retning. Det er alligevel svært at lægge fingeren på, hvad det kræver for at ændre kurs for at nå dine mål som eksempelvis kunne være; Bedre resultater, Øget salg eller Reduceret risiko.

Experian er verdens største leverandør af data, analyse og statistiske modeller. Med stærk ekspertise og god erfaring hjælper Experian virksomheder med målrettet markedsføring, automatisere beslutningstagning, håndtere kreditrisiko og forhindre svig. Axdata leverer Experian forretningsdata og kreditoplysninger, der kan integreres i Dynamics 365.

Experian og Axdata har siden år 2001 haft et tæt samarbejde, det betyder at vi i dag kan tilbyde flere Dynamics AX & Dynamics 365 integrationer som knytter sig til Experians mange spændende løsninger.

 

Kredittjek og overvågning

Ca. 20 danske virksomheder går konkurs hver dag. Er det risiko for at nogen af dine kunder kan går konkurs i nærmeste fremtid? Reducer risikoen ved at tage en kreditvurdering af dine forretningsforbindelser. Experian har det værktøj, der giver dig mulighed for at tage sunde kreditbeslutninger ved at tage en kreditvurdering af dine nuværende og potentielle kunder. Databasen opdateres dagligt, og løsningen er klar og let at bruge. Kort sagt hjælper Experian dig med at sige ja til de rentable kunder.

 

Analyse og dokumentation

Uanset om du indgår et nyt partnerskab eller overvejer at fortsætte et eksisterende, er det fordelagtigt at have et indblik i virksomhedens økonomi for at styrke grundlaget for beslutningstagning. En objektiv dokumentation kan også bruges som et salgsfremmende redskab til for eksempel bud eller ansøgninger om lån. Experian tilbyder virksomhedsanalyse (til A/S, ApS og ENK), industrianalyser, værdivurderinger, konkurrentanalyse og kundeaftale som en produktpakke. Oplysningerne, der er hentet ud fra Experians database, er ajourført og kvalitetssikrede.

 

Troværdighed

Bruger du din gode kreditvurdering? Ved at vise din gode kreditvurdering viser du, at virksomheden er en seriøs og troværdig partner, som det er sikkert at handle med. Brug Experians kreditscorebevis som et overbevisende argument, og tag konkurrencefordel ved at skabe troværdighed og vise god overlevelsesevne.

 

Salg og Markedsføring

Ved du, hvem dine potentielle kunder er? Spild ikke unødvendig tid og ressourcer på virksomheder, der ikke er interesseret. Experian tilbyder løsninger, der gør det lettere for dig at identificere nye kunder og se muligheder for at udvide eksisterende relationer. Experian har værktøjer til at hjælpe dig med at definere dine målgrupper med markedets mest moderne og brugervenlige marketing- og markeringsværktøjer. Udnyt din virksomheds markedspotentiale og find specifikke adresselister til virksomheden.

Experian er verdens største leverandør af data, analyse og statistiske modeller. De hjælper virksomheder med at styre kreditrisiko, forhindre svig, målrette markedsføring og automatisere beslutningstagning. De hjælper også enkeltpersoner med at kontrollere deres kreditværdighed og beskytte sig mod identitetstyveri. I 2015 blev Experian udnævnt til et af verdens mest innovative virksomheder af Forbes magazine.

Ønsker du at vide mere?

Lad os fortælle dig om Experian virksomhedsdata og kreditoplysninger, og hvordan dette kan øge dine muligheder i Dynamics 365.
BErikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en række forskellige berigende funktionaliteter

Læs mere om vores partnere og ISV løsninger som er med til at udnytte Microsoft Dynamics 365 på en bedre måde. Find de rette løsninger som kan bidrage med at I får mere ud af Dynamics 365.