Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Axtension-
Dokumenthåndtering

En kraftfuld add-on-løsning, der giver dig et overblik over lager og omkostninger

Løsningen giver dig et nøjagtigt overblik over alle omkostninger forbundet med dine pakker og direkte indsigt i den tilgængelige beholdning. AXtension Kitting løser de udfordringer, der ofte opstår ved at kombinere separate, men relaterede produkter, samtidig med at du sparer penge og strømliner dine processer.

Strukturerede og forenede operationer

Forbedre din forretningsresultater ved at administrere dokumenter, projekter og fakturaer på en struktureret og samlet måde med AXtensions add-on-løsninger til Microsoft Dynamics 365 og AX. Med et stærkt fokus på at følge både tekniske og industrielle ændringer tilbyder AXtensions værktøjer solid værdi ved at imødekomme dig og din virksomheds behov for sikkerhed og kontrol. Axdata integrerer AXtensions Enterprise Content Management, Visual Planning (til projekt og produktion), Fakturabehandling og AXtension Kitting som yderligere løsninger til Microsoft Dynamics.

Se, hvilke muligheder din virksomhed har til at forbedre, forenkle og administrere dokumenter, projekter og fakturaer bedre!

1) Dokumenthåndtering for komplet oversigt

 

Enterprise Content Management (ECM) kan implementeres i Microsoft Dynamics AX 2009 og AX 2012, så du kan håndtere alle dine dokumenter i et system.

Med Enterprise Content Management har AXtension bygget en bro mellem strukturerede og ustrukturerede data, hvor værktøjet drager fordel af både SharePoint og Microsoft Dynamics til samarbejde og dokumenthåndtering. ECM giver dig mulighed for at generere dokumenter og filer i Microsoft Dynamics, der automatisk gemmes i SharePoint.

Enterprise Content Management (ECM) er en veludviklet dokumenthåndteringsløsning, der gør det nemt for dine dokumenter og filer at samles let og synligt på tværs af dine forretningsfunktioner.

 

2) Cloudbaseret indholdsstyring

 

AXtension Content Gate er den ideelle løsning til styring af indhold relateret til Microsoft Dynamics 365 forretningsprocesser

 

Afdelinger og enkeltpersoner er afhængige af værdifuld information, der enten modtages eller oprettes for at understøtte forretningsprocesser. Desværre forlades dette indhold ofte liggende, glemt eller videresendt og forladt ubrugt i indbakken eller ustruktureret i lokale systemer. Dette resulterer ofte i usikkerhed om, hvad der er og tilgængeligt. AXtension Content Gate har løst dette problem med en integration med Dynamics 365, hvor du kan se værdifuldt indhold relateret til dine forretningsprocesser.

 

Saml og sorter værdifulde dokumenter og filer til relaterede projekter, afdelinger og klienter, og få et komplet overblik. Adgangen kan styres, så brugerne kun har adgang til det indhold, der er relevant og vigtigt. Med AXtension Content Gate kan indhold også deles med dine forretningspartnere, så begge parter kan holde sig ajour med de nyeste oplysninger.

Med andre ord er der et stort potentiale for forbedring af, hvordan information og indhold skal behandles for at understøtte forretningsprocesser på en optimal måde, der er til gavn for alle interessenter.

 

 

3) Fuld kontrol over dine projekter og maksimal udnyttelse af dine ressourcer

 

AXtension Visual Planning er en ekstra projektstyringsløsning, der er særlig veludviklet, så du som projektleder kan nøjagtigt styre flere projekter på én gang. Visual Planning strømline projektets faser, giver oversigt og øger omfanget af tilgængelige ressourcer. Evnen til at overveje et projekt kapacitet, udfordringer og krav gør det til et troværdigt værktøj for projektledere.

Få indblik i alle produktionsfaser og træffe mere sikre beslutninger baseret på nøjagtige oplysninger.

 

4) Fakturahåndtering fra et enkelt oversigtsbillede

 

Forbedre fakturastyring i din virksomhed ved at minimere papirarbejde, reducere fakturabehandlingstid og bedre kontrol med Invoice Processing. Vi ved, at behandling af fakturaer er et tidskrævende og vanskeligt job at holde styr på. Manglen på system, oversigt og struktur i denne del af operationen resulterer ofte i forsinket betaling og fejl, der senere skal rettes. Med fakturabehandling får du en smart godkendelsesprocedure, der giver dig mulighed for at administrere hele fakturabehandlingen fra et enkelt oversigtsbillede, når du vil, hvor du vil og fra din egen enhed.

Færre klik, øget produktivitet!

 

Behandle fakturaer mindst 50% hurtigere uden at foretage større investeringer. Løsningen er bygget oven på Microsoft Dynamics 365 og AX, så du kan opretholde en enkel og glat arbejdsgang.

 

 

5) Forbedre processen ved at kombinere separate, men beslægtede produkter

 

AXtension Kitting er en kraftfuld tilføjelse til Microsoft Dynamics AX, designet til virksomheder, der arbejder med processer, hvor separate, men relaterede produkter skal grupperes, pakkes og leveres sammen – som en enhed.

 

En kraftfuld add-on-løsning, der giver dig et overblik over lager og omkostninger

 

Løsningen giver dig et nøjagtigt overblik over alle omkostninger forbundet med dine pakker og direkte indsigt i den tilgængelige beholdning. AXtension Kitting løser de udfordringer, der ofte opstår ved at kombinere separate, men relaterede produkter, samtidig med at du sparer penge og strømliner dine processer.

AXtensions løsninger har 70.000 brugere på verdensplan og har med succes forbedret Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Dynamics AX platforme med en eller flere løsninger til virksomheder, der er involveret i fakturabehandling, dokumentbehandling, projekt- og produktionsplanlægning, projektomkostningskontrol og kitting. AXtension-løsningerne er lette at bruge, 100% udvidelige og garanterer en tidlig ROI.

Ønsker du at strømline, forenkle og administrere dokumenter, projekter og fakturaer på en bedre måde! Kontakt os, så hjælper vi dig.
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en række berigende løsninger

Læs om flere af vores partnere og ISV-løsninger, der hjælper med at udnytte Dynamics 365 bedre. Find løsninger, der hjælper dig med at bruge løsningen optimalt.