Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Realtids rapporter i Excel

Brug Atlas, som du vil

Gem rapporter, skabeloner og uddrag, der skal deles med kolleger når som helst! Få de oplysninger, du har brug for, når du har brug for dem og hvor som helst.

Design, opret og del realtidsrapporter i Excel

Ved at give adgang til realtidsdata fra hvert modul i Microsoft Dynamics 365 og AX giver Atlas brugere mulighed for at oprette kraftige rapporter og præsentationer uden at forlade Excel. Information, der normalt ville være spredt over flere kilder, forenkles ved at give brugerne mulighed for at hente data fra forskellige områder af Dynamics eller fra en række andre relations databaser til præsentationskvalitetsrapporter, der passer til blandt andre Office 365 og Power BI. Atlas giver dig mulighed for at interagere med Microsoft Dynamics både i skyen og på stedet.

Forenkle oplysninger, der normalt ville være spredt over flere kilder, og spar tid og ressourcer.

Atlas er fuldt integreret med Office 365. Brug Atlas til problemfrit at indsætte live data fra Microsoft Dynamics økonomiske rapporter, kontrakter, PowerPoint-præsentationer, e-mails og mere. Brugere kan også nemt oprette skabeloner, der uploader data tilbage til Dynamics 365 og AX.

 

Effektiviser din rapporteringsstruktur med Atlas

 

   • Opret dynamiske rapporter fra hele Office pakken.
   • Opret skabeloner, der kan gemmes til senere brug og uploades i Microsoft Dynamics.
   • Brug Atlas til at indsætte live data fra Microsoft Dynamics til økonomiske rapporter, kontrakter, Power Point-præsentationer, e-mails og mere.
   • Indsamle data fra forskellige kilder til en enkelt rapport
   • Brug Atlas som en sidebjælke
   • Spar tid ved at gemme uddrag og skabeloner til senere brug
   • Publicer Atlas-rapporter i Office 365, OneDrive og Power BI

Brug Atlas som en sidebjælke eller som et komplet visualiseringsbillede. Atlas Sidebar giver dig mulighed for at skræddersy rapporter, der passer til hvert specifikt projekt, hvilket giver en pæn og ordnet oplevelse. Brug Atlas som en sidebjælke eller en fuld visualisering for at se detaljer.

Atlas leveres af Global Software, en førende udbyder af Microsoft Excel-baseret rapportering og automatiserede løsninger, der understøtter ERP-løsninger såsom Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX samt Power BI. Løsningerne bruges i over 60 lande, af mere end 4.500 kunder og har mere end 75.000 brugere. Global Software blev grundlagt i 1973 og har hovedkontor i USA.

Ser Atlas ud som et produkt, der kan hjælpe dig med at blive mere produktiv? Kontakt os, så hjælper vi dig.

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en række berigende add-on-tjenester.

Læs om flere af vores partnere og ISV-løsninger, der hjælper med at udnytte Dynamics 365 bedre. Find løsninger, der hjælper dig med at bruge løsningen optimalt.