Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Løsnings partnere

Axdata har flere strategiske samarbejdspartnere i blandt andet Danmark og Norge som bidrager til at vi sammen kan tilbyde veletableret standardløsninger for at dække dine behov i Dynamics 365 eller Microsoft Dynamics AX. Ved at bruge vore samarbejdspartnere vil din forretning reducere behovet for tilretninger i standard løsningerne.

Kredit og Markedsinformation

Med Axdatas Dynamics AX integrations løsning til Bisnode kan du koble din kundeinformation sammen med Bisnode nordiske kredit- og forretningsinformation. Du kan integrere produkter såsom kreditoplysninger, kreditbeslutninger, overvågningstjenester og Bisnode tjenester til kundeemnesøgning. På den måde samles forretningskritisk information på et og samme sted. Resultatet bliver, at virksomhedens beslutningstagere får kontrol, et optimalt overblik og en effektiv forretningsproces.
Experian

Kredit- og Markedsinformation

Med Axdatas Dynamics integration til Experian får du adgang til hele Norden. Brugerne kan direkte fra et Microsoft Dynamics AX eller Dynamics 365 F&O skærmbillede  søge efter erhvervs oplysninger ( regnskabs- og kreditoplysninger, kontaktoplysninger m.m. ) på mere end 6 mio. virksomheder i hele Norden hos Experian.

Tidsopsamling / tidsregistrering

Axdata er Business Partner hos Mark Information. Vores egen applikation der er integreret til ProMark tilbyde kunder en samlet løsning med øget forretningsmæssige fordele

Rejseafregning

Smidig data integration mellem Dynamics AX / Dynamics 365 Finance and Operations og SAP Concur Travel giver dig en sikker og transparent end-to-end løsning i realtid

Markedets førende bankintegration

AMC Banking samler alle banking-opgaver i ét værktøj.

Det sparer tid, ikke mindst hvis din virksomhed har et dagligt behov for at håndtere varierende bankforretninger. Med AMC Banking kan du oprette stamdata for nye kreditorer og udbetale beløb på samme, enkle og ensartede måde, uanset om det drejer sig om inden- eller udenlandske betalinger. Systemet finder selv ud af, hvordan beløbene skal betales – uanset hvilke specielle bankforhold, der måtte være for den enkelte kreditor. Det er en af systemets unikke fordele.

Dokumenthåndtering og Faktura scanning

Sikker og struktureret styring af din virksomheds dokumenter og filer kan være afgørende for din virksomheds resultater. AXtension har udviklet flere ekstra løsninger til Microsoft Dynamics 365 og AX, der kan integreres i flere brancher. Axdata leverer AXtensions add-on-løsninger til dokument-, projekt- og fakturahåndtering.

Atlas fra Global Software – realtidsrapporter i Excel

Er du træt af at bruge tid på at trække data ud fra flere områder i Dynamics til Excel? Atlas er en platform, der giver dig mulighed for at samle og hente data i realtid fra hvert modul i Microsoft Dynamics AX og 365, så du ikke behøver at forlade Excel plus du kan skræddersy rapporter til alle projekter.

ExpandIT – mobil informationsstrøm

Vil din virksomhed slippe af med formular, der bruges til at sprede information mellem udgående medarbejdere og kontoret? Mobile Service Management er designet til at understøtte forretningsprocesser digitalt i Dynamics 365, hvor ordrer er planlagt og oprettet, derefter sendt til et team eller en medarbejder i feltet. Samtidig kan brugeren registrere arbejde og samtidig holde planlæggeren informeret.

Lessor – lønsystem

Lessor Løn er et komplet og integreret lønsystem til Microsoft Dynamics ERP-løsningen. Løsningen er fleksibel, meget brugervenlig og sikrer, at individuelle behov og betingelser, der gælder for din virksomhed, løses inden for standardmodellen.

ProsessPilotene – CRM partner

For at give dig den bedst mulige oversigt over kunder og få mest muligt ud af dataene er løsningen Customer Engagement (tidligere kaldet CRM) i Dynamics 365 et værktøj, der sikrer, at opdaterede data er tilgængelige i alle relevante dele af løsningen. Vi har valgt at involvere en af Norges førende virksomheder som konsulenter i vores projekter med hensyn til Customer Engagement, Process Pilots for at få den bedst mulige levering.

Tabellae

Tabellae – digitalisering af forretningsdokumenter

Tabellae AS er Nordens førende implementeringsekspert inden for Lasernet Output Management. Med LaserNets stramme integration med Dynamics 365 og AX kan du nemt generere data og designe forretningsdokumenter og rapporter effektivt. Sig farvel til en tung og tidskrævende dokumentgenerationsproces med Lasernet via Axdata.