Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata A/S

Axdata

Anskaffelse af et nyt ERP-system er et vigtigt strategisk valg for alle virksomheder. Det er vigtigt at vælge den rigtige forretningsløsning og lige så vigtigt at vælge den rigtige partner til implementering og support. Det handler om lidenskab for erhvervet og erfaringerne fra din branche, der sammen kan optimere dine forretningsprocesser og skabe værdi.

Et selskab med solid erfaring og unik kompetance

Flere og flere kunder har oplevet kvaliteten af Axdata’s forretningsløsninger, hvilket har resulteret i en stærk vækst i de senere år, og virksomheden findes i dag i flere forskellige lande. Med ca. 50 talentfulde medarbejdere, der hver dag arbejder med stor lidenskab for ERP og forretningsløsninger, vi betjener kunder på tværs af grænser og giver alt for at leve op til vores vision: Med lidenskab til forretningsapplikationer ønsker vi at optimere kundens værdikæde og være den foretrukne Microsoft-partner inden for fremstilling , ingeniørvirksomhed, energi og kraftværker, projektorienteret industri, logistik og servicevirksomheder.

Vores kærneværdier er respekt, kompetance, engagement og loyalitet.

For Axdata er det ikke kun et fokusområde at have medarbejdere med stærk ekspertise, der leverer teknologikendskab, optimering af arbejdsprocesser og forretningsudvikling, men vi er også forpligtet til at i varetage vores kunder, efter at løsningen er taget i brug. Derudover har vi et antal medarbejdere, der skiller sig ud med fremragende ekspertise og engagement i Microsoft-teknologi, og som er i tæt dialog med Microsoft R&D. Det betyder, at vi hjælper med at påvirke den videre udvikling af løsningen og har god indsigt i vejen frem. Hvilket betyder, at vi tidligere kan uddele det rigtige kursus for vores kunder i overensstemmelse med udviklingen. Vi ønsker ikke at være store og upersonlige, men er en dedikeret partner, der fokuserer på dig som kunde, og vi er interesseret i din hverdag og fremtid.

Axdata – En historie om lidenskab for ERP og forretningsløsninger

Den lange historie om Axdata begynder på en decemberdag i København i 1997. En gruppe innovative mennesker med en stærk lidenskab for ERP mødes og danner det, der i dag er vokset til at blive Axdata Group. Starten af Axdata begyndte, da tidligere ansatte i Damgaard, der udviklede og leverede både Concorde XAL og Axapta, gik sammen og etablerede Axdata A / S og straks begyndte at implementere ERP-systemer.

Med et ønske om at hjælpe flere virksomheder til en bedre hverdag fortsatte vejen med konstant vækst og konstant etablering af nye afdelinger, herunder flere i Norge og Australien. Disse år har været kendetegnet ved hurtig udvikling af produkter og markedet, især den digitalisering, der er sket i de senere år, har været spændende, men vi har altid været fokuseret på at udvikle os som en virksomhed og være foran udviklingen med engageret og professionelt gode opdaterede medarbejdere.

I 1998 begyndte de første ERP implementeringer med hovedfokus på virksomheder indenfor produktion, engineering og service – et fokus vi fortsat har i dag.

I perioden 2001-2005 fandt den spændende proces med etablering af Axdata i Norge sted, og vi fik gradvist et godt fodfæste med kontorer i både Sandefjord og Oslo. Med yderligere vækst af tilfredse kunder blev der etableret flere kontorer, og Axdata konsoliderede sin position på det skandinaviske marked med flere vigtige og succesrige ERP-projekter. I 2008 blev vi tildelt vækstpartneren og blev også en del af Microsoft President’s Club – en pris, der går til de 5% bedste Microsoft-partnere globalt, og allerede i 2011 blev vi udnævnt til årets Microsoft Dynamics-partner i Norge. I dag er Axdata Gold Microsoft-partner i Enterprise Resourse-planlægning og Cloud Platform samt Silver Microsoft Partner Data Analytics ud over Manufacturing Partner.

Vores dygtige kollegaer har udviklet branchespecifikke løsninger som øger værdien på dit forretningssystem samt at vi leverer kvalitetsløsninger fra vores ISV partnere.

Med en lang historie og et stærkt fokus på professionel kompetence fortsætter vi med at udvikle os og er i dag en kompetent og komplet partner på ERP og skybaserede forretningsløsninger. Vores medarbejdere har selv omfattende erfaring og omfattende ekspertise fra branchen, og vi fokuserer på at hjælpe dig sikkert gennem ERP-implementeringen af Microsofts løsninger.

20 år med lidenskab for forretningssystemer

Vi har været på en spændende rejse med mange interessante kunder, der har været med til at udvikle både Axdata som virksomhed og alle vores gode tilføjelser til Dynamics AX. Fra en beskeden start med nogle innovative mennesker med passion for ERP for 20 år siden til i dag, hvor vi er etableret i flere lande og har omkring 50 ansatte. I løbet af disse 20 år har vi supporteret op til 200 virksomheder og over ti tusind brugere på henholdsvis Concorde XAL, Dynamics AX og nu Dynamics 365.

Der er flere ansatte, der har været med fra start og vi har mange kunder, der har fulgt os hele vejen. Vi ser det som et kvalitetstegn.

Axdata lange historie i korte træk:

 • 1997 Axdata A/S etableres i Danmark med salg og konsulenttjenester til Concorde XAL og Axapta fra Damgaard, primært indenfor produktion, logistik, projekt og service med udgangspunkt i standardløsningen og vores egne supplerende moduler
 • 1998 Leverer manualskrivning til Axapta version 1.0, videreudvikling af moduler og samarbejde med underleverandører
 • 1999 Primært betjening af egne kunder og Axapta
 • 2001 Axdata AS etableres i Norge, med ansatte og Axdata i Danmark på ejersiden
 • 2003 Nyt selskab etableres i Norge, Axdata Sør AS, med ansatte og Axdata i Danmark på ejersiden
 • 2005 De to selskaber i Norge fusionere til et selskab med hovedkontor i Sandefjord, og det nye navn Axdata Norge AS
 • 2008 Med i Microsoft Presidents Club
 • 2011 Modtager prisen for årets Dynamics partner fra Microsoft i Norge
 • 2013 Fælles direktør for Norge og Danmark
 • 2015 Nyt selskab etableres i Australien
 • 2017 Axdata starter et nyt selskab sammen med ansatte fra Axdata, Skywlkr AS

De første 20 år har været en fantastisk rejse og det er med spænding at vi nu ser vi frem til at fortsætte med at skulle videreudvikle selskabet og vores gode løsninger på vores videre rejse.

Vores indsigt giver dig det overblik, du har brug for for at optimere dine forretningsprocesser. Effektiv styring i et og samme forretningssystem giver mulighed for at skabe værdi nu og i fremtiden.

Kontakt os for at høre mere og hvad vi kan tilbyde jer