Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata A/S

Om os

Anskaffelse af et nyt ERP-system er et vigtigt strategisk valg for alle virksomheder. Det er vigtigt at vælge den rigtige forretningsløsning og lige så vigtigt at vælge den rigtige partner til implementering og support. Det handler om lidenskab for erhvervet og erfaringerne fra din branche, der sammen kan optimere dine forretningsprocesser og skabe værdi.

Axdata ved første øjekast

6.000

Mere end 6.000 Dynamics brugere bliver dagligt supporteret

40

40 tillægsløsninger til Microsoft Dynamics AX & Dynamics 365 Finance & Operations

48

48 medarbejdere fordelt i Skandinavien og Australien

5

Specialister indenfor Produktion, Service, Handel, Logistik og Projekt

100

100% fokus på Dynamics 365, Azure, Power BI og Office 365

3

Microsoft Gold ERP
Microsoft Gold Cloud Platform
Microsoft Silver Data Analytics

800

+800 projekter leveret til tiden, indenfor de økonomiske rammer

1997

I 1997 blev Axdata etableret

Et selskab med solid erfaring og unik kompetance

Flere og flere kunder har oplevet kvaliteten af Axdata’s forretningsløsninger, hvilket har resulteret i en stærk vækst i de senere år, og virksomheden findes i dag i flere forskellige lande. Med ca. 50 talentfulde medarbejdere, der hver dag arbejder med stor lidenskab for ERP og forretningsløsninger, vi betjener kunder på tværs af grænser og giver alt for at leve op til vores vision: Med lidenskab til forretningsapplikationer ønsker vi at optimere kundens værdikæde og være den foretrukne Microsoft-partner inden for fremstilling , ingeniørvirksomhed, energi og kraftværker, projektorienteret industri, logistik og servicevirksomheder.

Vores kærneværdier er respekt, kompetance, engagement og loyalitet.

For Axdata er det ikke kun et fokusområde at have medarbejdere med stærk ekspertise, der leverer teknologikendskab, optimering af arbejdsprocesser og forretningsudvikling, men vi er også forpligtet til at i varetage vores kunder, efter at løsningen er taget i brug. Derudover har vi et antal medarbejdere, der skiller sig ud med fremragende ekspertise og engagement i Microsoft-teknologi, og som er i tæt dialog med Microsoft R&D. Det betyder, at vi hjælper med at påvirke den videre udvikling af løsningen og har god indsigt i vejen frem. Hvilket betyder, at vi tidligere kan uddele det rigtige kursus for vores kunder i overensstemmelse med udviklingen. Vi ønsker ikke at være store og upersonlige, men er en dedikeret partner, der fokuserer på dig som kunde, og vi er interesseret i din hverdag og fremtid.

Axdata – En historie om lidenskab for ERP og forretningsløsninger

Den lange historie om Axdata begynder på en decemberdag i København i 1997. En gruppe innovative mennesker med en stærk lidenskab for ERP mødes og danner det, der i dag er vokset til at blive Axdata Group. Starten af Axdata begyndte, da tidligere ansatte i Damgaard, der udviklede og leverede både Concorde XAL og Axapta, gik sammen og etablerede Axdata A / S og straks begyndte at implementere ERP-systemer.

Med et ønske om at hjælpe flere virksomheder til en bedre hverdag fortsatte vejen med konstant vækst og konstant etablering af nye afdelinger, herunder flere i Norge og Australien. Disse år har været kendetegnet ved hurtig udvikling af produkter og markedet, især den digitalisering, der er sket i de senere år, har været spændende, men vi har altid været fokuseret på at udvikle os som en virksomhed og være foran udviklingen med engageret og professionelt gode opdaterede medarbejdere.

I 1998 begyndte de første ERP implementeringer med hovedfokus på virksomheder indenfor produktion, engineering og service – et fokus vi fortsat har i dag.

I perioden 2001-2005 fandt den spændende proces med etablering af Axdata i Norge sted, og vi fik gradvist et godt fodfæste med kontorer i både Sandefjord og Oslo. Med yderligere vækst af tilfredse kunder blev der etableret flere kontorer, og Axdata konsoliderede sin position på det skandinaviske marked med flere vigtige og succesrige ERP-projekter. I 2008 blev vi tildelt vækstpartneren og blev også en del af Microsoft President’s Club – en pris, der går til de 5% bedste Microsoft-partnere globalt, og allerede i 2011 blev vi udnævnt til årets Microsoft Dynamics-partner i Norge. I dag er Axdata Gold Microsoft-partner i Enterprise Resourse-planlægning og Cloud Platform samt Silver Microsoft Partner Data Analytics ud over Manufacturing Partner.

Vores dygtige kollegaer har udviklet branchespecifikke løsninger som øger værdien på dit forretningssystem samt at vi leverer kvalitetsløsninger fra vores ISV partnere.

Med en lang historie og et stærkt fokus på professionel kompetence fortsætter vi med at udvikle os og er i dag en kompetent og komplet partner på ERP og skybaserede forretningsløsninger. Vores medarbejdere har selv omfattende erfaring og omfattende ekspertise fra branchen, og vi fokuserer på at hjælpe dig sikkert gennem ERP-implementeringen af Microsofts løsninger.

20 år med lidenskab for forretningssystemer

Vi har været på en spændende rejse med mange interessante kunder, der har været med til at udvikle både Axdata som virksomhed og alle vores gode tilføjelser til Dynamics AX. Fra en beskeden start med nogle innovative mennesker med passion for ERP for 20 år siden til i dag, hvor vi er etableret i flere lande og har omkring 50 ansatte. I løbet af disse 20 år har vi supporteret op til 200 virksomheder og over ti tusind brugere på henholdsvis Concorde XAL, Dynamics AX og nu Dynamics 365.

Der er flere ansatte, der har været med fra start og vi har mange kunder, der har fulgt os hele vejen. Vi ser det som et kvalitetstegn.

De første snart 25 år har været en fantastisk rejse og det er med spænding at vi nu ser vi frem til at fortsætte med at skulle videreudvikle selskabet og vores gode løsninger på vores videre rejse.

Axdata lange historie i korte træk

1997
Axdata A/S etableres i Danmark med salg og konsulenttjenester til Concorde XAL og Axapta fra Damgaard, primært indenfor produktion, logistik, projekt og service med udgangspunkt i standardløsningen og vores egne supplerende moduler
1998
Leverer manualskrivning til Axapta version 1.0, videreudvikling af moduler og samarbejde med underleverandører
1999
Primært betjening af egne kunder og Axapta
2001
Axdata AS etableres i Norge, med ansatte og Axdata i Danmark på ejersiden
2003
Nyt selskab etableres i Norge, Axdata Sør AS, med ansatte og Axdata i Danmark på ejersiden
2005
De to selskaber i Norge fusionere til et selskab med hovedkontor i Sandefjord, og det nye navn Axdata Norge AS
2008
Med i Microsoft Presidents Club
2011
Modtager prisen for årets Dynamics partner fra Microsoft i Norge
2013
Fælles direktør for Norge og Danmark
2015
Nyt selskab etableres i Australien
2017
Axdata starter et nyt selskab sammen med ansatte fra Axdata, Skywlkr AS
2021
Kåret til Årets Microsoft Dynamics Partner indenfor Supply Chain Management & Finance

Vores indsigt giver dig det overblik, du har brug for for at optimere dine forretningsprocesser. Effektiv styring i et og samme forretningssystem giver mulighed for at skabe værdi nu og i fremtiden.

Kontakt os for at høre mere og hvad vi kan tilbyde jer