Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Office 365

Office 365 er en skybaseret abonnementstjeneste, der samler de bedste værktøjer til den måde, du arbejder i dag. Ved at kombinere de bedste apps, som Excel og Outlook, med kraftfulde skytjenester, såsom OneDrive og Microsoft Teams, kan enhver oprette og dele hvor som helst på enhver enhed i Office 365.

Hvor som helst, når som helst og på alle enheder

Office 365 er mere end den velkendte Office-pakke. Office 365 lader dig og dine medarbejdere arbejde samtidigt på det samme dokument, der er tilsluttet eller frakoblet, fra Windows- eller Mac-computere, tablets eller mobil, så du får gjort jobbet – uanset hvor du er. Så længe du har internettet, kan du arbejde med opdaterede dokumenter og filer på den platform, du har til rådighed.

Opret, rediger og del dokumenter og filer i realtid med de nyeste opdateringer og undgå at dine processer stopper op.

Da programmet er i skyen, behøver du ikke at afbryde arbejdet på grund af nødvendige softwareopdateringer. Microsofts nyeste funktioner og software opdateres automatisk.

Vi tilbyder Office 365 og hjælper dig med opsætning tilpasset dig og dine behov, og yder dig support hvis behovet opstår.

Et værktøj tilpasset dig

Office 365 tilpasses efter dine behov. Vi hjælper dig med at få den rigtige funktionalitet til den rigtige pris. Office 365 fås som et månedligt abonnement, hvor du kun betaler for en licens pr. Bruger og bestemmer antallet af licenser efter behov – Office 365 er der for at vokse med dig. Du behøver ikke at bekymre dig om en tung administrationsproces. Med Office 365 kommer du hurtigt i gang, og du kan administrere dine egne tjenester fra Admin Center. Dette er et meget fleksibelt og komplet værktøj, der dækker forskellige behov!

Forretningsløsningen som integrerer og udnytter data i Office

Vidste du, at Dynamics 365 kører problemfrit med Office 365 og let kan udnytte de eksisterende data let? Opnå tekniske og ikke mindst økonomiske fordele ved at integrere alle Microsoft-produkter, som din virksomhed allerede bruger i et forretningssystem. Læs mere om det her!

Se hvordan du kan udnytte de applikationer du anvender i dag med Microsoft Dynamics 365 ved at se dette korte filmklip på 1:19 minutter!

Axdata er et selskab med solid erfaring og unik kompetance

For Axdata er det ikke kun et fokusområde at have medarbejdere med stærk ekspertise, der leverer teknologikendskab, optimering af arbejdsprocesser og forretningsudvikling, men vi er også forpligtet til at du blive godt i varetaget som kunde, efter at løsningen er taget i brug. Derudover har vi et antal medarbejdere, der skiller sig ud med fremragende ekspertise og engagement i Microsoft-teknologi, og som er i tæt dialog med Microsoft R&D.
Ønsker du et værktøj som er tilpasset dig og din virksomheds behov? Tag kontakt så giver vi dig råd om hvordan du kan udnytte Løsningen bedst mulig.