Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Validering til Standard Microsoft SAF-T løsning

Få overblik nemt & hurtigt

For at gøre SAF-T lettere at håndtere har Axdata udviklet et valideringsværktøj. Valideringsværktøjet viser henholdsvis fejl og validerede data fra XML-filerne på både en hurtig, nem og overskuelig måde.

Rapporteringsstandarden Standard Audit File – Tax (SAF-T) har været obligatorisk for alle virksomheder, der er omfattet af den norske regnskabslov siden 1. januar 2020.

 

Validering til Standard Microsoft SAF-T løsning

Årsagen til, at vi har udviklet denne tilføjelse til Microsofts standardløsning er, at vi i forbindelse med implementeringen af ​​SAF-T har oplevet, at der er flere, der har udfordringer med at identificere forkerte data.

Valideringsværktøjet kan bruges, før data sendes til skattevæsenet for at se efter mangler, eller når de returneres med en rapport om en fejl. Skattemyndighederne har et værktøj, der opdager, om der er fejl i dataene, og sender dem tilbage med en fejlmeddelelse. Disse tilbagemeldinger er ofte ikke meget brugervenlige og kræver lidt tid og kræfter fra modtagerens side for at fortolke dem. Det kan være en udfordring at finde forkerte data og ikke mindst at forhindre, at de dukker op igen. Dette valideringsværktøj gør dette job meget lettere, og det bliver lettere at fange alle fejl samt undgå, at de bliver sendt igen.

Værktøjet giver dig mulighed for nemt at se, hvilke kunder og leverandører der mangler landekoder. Modulet er en del af Axdatas standard SAF-T-løsning, men det er kun muligt at købe valideringsmodulet, hvis du har Dynamics AX 2012 R3 eller Dynamics 365 og har implementeret standardløsningen fra Microsoft.

SAF-T-filen køres igen, og data kontrolleres. Hvis der er fejl, vil der være en fejlmarkering i en fejl- og valideringstabel. Saldoer kontrolleres, og disse numre gemmes også i tabellen.

Alle data gemmes i en fejl- og valideringstabel og vises på en fælles skærm.

Fra skærmen er det muligt at rette masterdata direkte uden at skulle springe til kunde- og leverandør stamdata skærmen.

Fra valideringstabellen kan du hente fejl og valideringsdata i et regneark.

Er du endnu ikke begyndt at implementere SAF-T-funktionalitet? Læs mere om ændringerne og Axdata SAF-T-integrationsløsning her.

Compello integrasjon til Dynamics 365

Priser:

Axdata validering til standard Microsoft Dynamics


Dynamics 3.0, Dynamics 4.0, AX2009, AX2012:

  • Modulpris: 4.000 Euro
  • Abonnement: 150 Euro / måned

 

Dynamics 365 Finance:

  • fra 300 Euro / måned

Fremgangsmåde

  • Data analyseres ud fra et antal parametre, og fejl præsenteres på en skærm
  • Kontroller data mod Microsoft Dynamics AX og sammenhæng på tværs af sektioner i hele filen
  • SAF-T-filen importeres og gennemgås

Axdata SAF-T integrationsløsninger dækker ALLE Dynamics 365 Finance & Microsoft Dynamics AX versioner

SAF-T er et standardformat til udveksling af regnskabsdata udviklet af OECD. Standardformatet specificerer de regnskabsdata, der skal udveksles, og strukturen af dataene. Vi har en solid baggrund fra implementeringen af ​​+40 SAF-T-projekter til Microsoft Dynamics 365 & Dynamics AX.

Indførelsen af formatet vil gøre det lettere at analysere data, sende regnskabsmateriale til offentlige myndigheder.

Standardformatet vil også gøre det lettere at udføre interne kontroller hos virksomheden og dele data med andre samt lettere at gemme regnskabs oplysninger.

Axdata tilbyder dig den fulde SAF-T pakke som nu består af 5 forskellige moduler. Det er værd at bemærke følgende

* Microsoft understøtter SAF-T i Dynamics 365 Finance og i AX2012R3.
* Ældre ERP versioner understøttes ikke af Microsoft.

Kom i gang med Axdata SAF-T allerede i dag

Kontakt os hvis du ønsker at vide mere om Axdata SAF-T Validering til Microsoft Dynamics 365 Finance & Microsoft Dynamics AX.