Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Mark Information
arbejdsplanlægning og tidsregistrering

ProMark er et online system til tidsregistrering og planlægning af medarbejdernes arbejdstid, hvor Microsoft Dynamics fra Axdata er integreret i deres løsning. Dette giver kunderne en samlet løsning med øgede forretningsfordele.

ProMark er markedets førende online tidssporings- og planlægningssystem og kan udveksle data i realtid med Microsoft Dynamics. Axdata har udviklet en integration i ProMarks fire hovedområder, der er Produktion, Projekt, Løn og Medarbejdere.

Integrationen mellem Microsoft Dynamics og ProMark har en mærkbar effekt på både planlægning, oversigt og lydhørhed.

 

Umiddelbar reaktion for at optimere driften

ProMark går i detaljer for at optimere dine produktions- og administrative processer i Microsoft Dynamics.

 

De to systemer arbejder sammen for at sikre, at dit ERP-system konstant er opdateret med de nyeste data, så du straks kan svare og allokere ressourcer.

På denne måde kan du oprette en pålidelig masterplan baseret på de nøjagtige data, så du kan reagere øjeblikkeligt på personalets fravær, presserende ordrer, forsinkelser af råvarelevering eller for eksempel maskinproblemer. Værktøjet giver dig mulighed for at planlægge og styre dine menneskelige ressourcer i overensstemmelse med produktionsplanen, der er genereret i Microsoft Dynamics, så du straks kan identificere uoverensstemmelser mellem den planlagte og faktiske arbejdsstyrke.

 

Spar ressourcer og få kontrol ved at få medarbejdere til at registrere deres timer og aktiviteter online. Dette sparer ressourcer, når det kommer til administrationsgodkendelsesrutiner og lønningsadministratorer, der indtaster data. ProMark gør det lettere for medarbejderne at bekræfte fravær i forhold til planlagt arbejdstid. ProMark hjælper med at administrere forskellige kollektive overenskomster og aftaler for medarbejderne.

 

5 grunde til at vælge ProMark-integration med Microsoft Dynamics

 

1) Spar administration, registrering og tid til godkendelse.

2) Reducerer det manuelle arbejde ved at indtaste arbejdstid og fravær.

3) Du får realtidsdata i realtid om personale, materialer og ressourcer.

4) Opfølgning på ikke-produktiv arbejdstid.

5) Få optimeringsgevinster fra Microsoft Dynamics AX / 365 lige til produktionsgulvet.

Mark Information startede i 1981 med en ide om at at det skulle være en lettere, smartere og hurtigere måde at tilpasse brugen af en virksomheds ressourcer. Mark Information har altid arbejdet for at videreudvikle og forfine det, der i dag er en af branchens mest innovative software inden for personalestyring. Virksomheden er vokset til at blive Skandinaviens største leverandør af systemer til tid, fravær, aktivitet og jobregistrering.

Lyder det spændende?

Kontakt os for at lære mere om ProMarks Microsoft Dynamics-integrationsløsning.
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en række berigende add-on-tjenester

Læs mere om vores partnere og ISV-løsninger, der hjælper med at få mest muligt ud af Microsoft Dynamics 365. Find løsninger, der hjælper dig med at få mere ud af Dynamics 365.