Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Integration for Dynamics 365

Compello: Digital faktura- og dokumenthåndtering

Da Dynamics 365 Finance blev lanceret, indgik Axdata og Compello en aftale om at udvikle en standard integration mellem Compellos fakturahåndteringsløsning og Dynamics 365 for Finance. Denne integration leveres i øjeblikket af Compello til alle kunder i Dynamics 365 Finance.

Sammen med Compello har Axdata fokuseret på datastrømmen mellem Dynamics 365 Finance og Compello for at sikre, at du får den bedst mulige oppetid i integrationen og muligheden for at automatisere fakturahåndtering og udnytte løsningen endnu bedre.

Axdata og Compello har haft et samarbejde, der går tilbage til begyndelsen af ​​2000’erne, og sammen har vi leveret en række løsninger til kunder, hvor Compello er integreret med Dynamics AX eller Dynamics 365. Vi har således også gennemført integrationer, der tillader, hvis du har Dynamics AX 2012, AX 2009, AX 4.0 eller AX 3.0, vi leverer dette direkte fra os, så du får en effektiv løsning til fakturahåndtering.

Compello PROCESS-integration til mere effektiv dokument- og fakturahåndtering

Compello PROCESS er en skybaseret dokument- og fakturahåndteringstjeneste med fuld integration til Dynamics 365 Finance. Med PROCESS forenkler du driften af ​​virksomheden ved at eliminere manuel behandling af fakturaer og dokumentgodkendelse. Compello PROCESS er et sæt tjenester, der gør den interne behandling og flow af dokumenter sikrere, mere effektiv og brugervenlig for dem, der arbejder med dette. Tjenesterne inkluderer fakturagodkendelse, import af dokumenter til ERP-systemet, app til godkendelse / certificering, automatisk bogføring og bogføring, rapportering og arkivering.

Hvis du har Microsoft Dynamics 365 Finance, er PROCESS et tidsbesparende match til distribution af dokumenter og fakturaer og godkendelse.

Med denne løsning får du:

– Automatisk import af EHF / Peppol-dokumenter
– Manuel import af PDF / TIFF-fakturaer med træk og slip-funktionalitet
– Automatisk import af PDF-faktura i e-mails
– iOS- og Android-app til godkendelse
– Manuel og automatisk (regelbaseret) certificering og godkendelse
– Administration af brugere og adgangskontrol

I kombination med Microsoft Dynamics 365 Finance (D365) får du også:

– Plug’n play integration mellem PROCESS og D365
– Automatiske konti, der skal betales
– Automatisk import af kuponer til D365
– Automatiseret bogføring af poster til D365
– Kortlægning af dokumenttyper mod tidsskrifter
– Support til fakturajournal, fakturaregister og fakturagodkendelse
– Udarbejdelse af faktura mod indkøbsordre
– Overførsel af kvitteringer til PROCESS
– Arkivering af dokumenter i PROCESS
– Mulighed for at søge efter bilag fra leverandørtransaktioner, projekter, hovedkonti og indkøbsordrer

Med denne problemfri integration mellem D365 og Compello får du en solid og tidsbesparende løsning, der gør det muligt at digitalisere og automatisere manuelt og tidskrævende arbejde. Compellos tjenester dækker alle behov i forbindelse med indgående og udgående

Om Compello

Compello er et softwarehus, der udvikler og leverer fakturahåndtering og dokumentflow-software på en sikker, hurtig og sikker måde, og hvem ved, at virksomheder ved at strømline dokumenthåndtering kan spare mange penge og ressourcer. Virksomheden har i øjeblikket omkring 90 ansatte fordelt på fire kontorer i Oslo, Larvik, Stockholm og Colombo. Compello er en af ​​de førende it-virksomheder i Norge inden for sit felt og er Microsoft Gold Certified Partner inden for forretningsområdet Application Development.

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt os hvis du ønsker yderligere oplysninger om nogle af vores egne spændende IP løsninger eller integrations løsninger. Vi kan også hjælpe jer videre med nogle af markedets mest udbredte ISV løsninger.