Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Axdata Valuta Import

Axdata valuta Import fra banken

Axdata Valutaimport gør det muligt og let at importere valutakurser fra Banken til Dynamics 365 Finance. Banken vedligeholder og opdatere konstant omkring 40 valutakurser og dækker derved de fleste virksomheders behov. For de fleste virksomheder i dag er valutaudvekslingsregistrering manuelt arbejde, det tager tid og er forbundet med en vis risiko for registrerings fejl, når valutakursen overføres til Dynamics 365 Finance. Axdata Valutaimport nedbringer tiden på dette manuelle arbejde, du behøver blot at foretage et par tastetryk for at få alle valutaer opdateret i Dynamics 365 Finance.

Fuld kontrol med Axdata Valuta Import

Axdata Valuta Import er en integrations løsning bygget mod standard Microsoft-rammeværket i Dynamics 365 Finance. Ved at bruge denne fuldt udviklede løsning kan virksomheden frigive meget af det manuelle arbejde med at opdatere valutakurserne i applikationen.

Ved at bruge Axdata Valuta Import reducerer virksomheden risikoen for fejlregistreringer. Integrationen gør valutakurs vedligeholdelsen lettere, du vælger selv hvornår du vil importere valutakurser fra banken, hvad enten det er dagligt, ugentligt, månedligt, kvartalsligt eller årligt.

Axdata Currency Import

Enkel valutahåndtering

Valutakurser er vigtig at holde opdateret det gælder især alle virksomheder der handler eller har grænseoverskridende samhandel. En valutakurs er prisen på en udenlandsk valuta noteret i antal enheder af landets egen valuta. For økonomiafdelingen til virksomheden vil det være vigtig at have adgang til det korrekte vekslingsforhold mellem valutakurser, for at optimere reguleringen af kapital på globalt niveau.

Reducere risiko

Alle virksomheder som handler i udlandet vil ha visse risikoer som kommer som følge af svingninger i valutakursen. Har man kunder i udlandet som ønsker at at blive faktureret i egen valuta, er det vigtig at ha adgang til disse i systemer som Dynamics 365 Finance. Igennem en bedre oversigt over dagens valutakurser, vil virksomheden kunne minimere risikoen som kommer gennem handel med udenlandsk valuta, og sikre at man opererer med opdateret valutakurser fra banken.

Axdata currency import

Er du interesserede i Axdata Valuta Import?

Vi hjælper dig hurtig i gang med vores integration Axdata Valuta Import i Dynamics 365 Finance.
Dynamics 365

Dynamics 365

I et marked, der bliver stadig hårdere, med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data, er det vigtigt at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge markedsudviklingen. Microsoft Dynamics 365 samler ERP-, CRM- og BI-løsninger i en Cloud-løsning, der forenkler og forbedrer dine processer.