Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Axdata Abonnement

Tydelig styring af dine abonnementsløsninger

Alle, der tilbyder deres kunder en form for abonnement, leasing eller leje, ved, hvor tidskrævende og forvirrende det kan være at holde styr på alle varianter og sørge for, at alle kunder får det, de har brug for. Vi ser ofte, at vores kunder har haft en række manuelle processer og kontrolrutiner for at sikre, at alle abonnementer bliver taget hånd om i overensstemmelse med aftalerne. Dette er manuelle processer og rutiner, der ofte er meget omfattende og tidskrævende, hvilket igen reducerer marginerne og rentabiliteten af ​​tjenesterne og produkterne. Med Axdata Abonnement til Dynamics 365 har du et let overblik og sparer tid på administration af abonnementerne.

Gennem mere end 20 års erfaring har Axdata arbejdet med en række kunder, der har brug for abonnementer, leasing og udlejning af forskellige typer tjenester og produkter. Baseret på vores erfaringer og i samråd med flere af vores kunder har vi udviklet en løsning til Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management, der håndterer de fleste former for abonnement, leasing og udlejning.

Med Axdata Abonnement til Dynamics 365 kan du nemt holde styr på og administrere de forskellige abonnementer for de tjenester, du leverer, eller de produkter, du lejer ud. Løsningen dækker langt størstedelen af ​​abonnementsvarianter, og med en enkel opsætning får du en fleksibel og klar løsning, der holder styr på alle kunder og abonnementer.

Overordnet om løsningen

Abonnementer oprettes direkte fra abonnementsmodulet eller fra en salgsordre, afhængigt af hvordan løsningen besluttes at blive brugt og den enkelte brugers ønskede perspektiv. Elementer relateret til abonnenten styres baseret på indstillinger i abonnementsmodulet kombineret med hvordan abonnementet oprettes.

Axdata subscription - D365 with delivery of items

Axdata Abonnement omfatter:

• Abonnement knyttet til tjenester
• Abonnement knyttet til produkter du har solgt eller udlejet / leaset ud
• Abonnement knyttet til pakke af produkter og tjenester hvor forskellige produkter udleveres over tid

En fleksibel løsning

Axdata Abonnement på Dynamics 365 giver stor fleksibilitet til at definere, hvordan og hvornår varer skal leveres, samt hvordan returnering af varer skal følges op.

For eksempel, hvis du har en kunde med et abonnement, hvor prisaftalen og fakturaadressen afviger fra kundens standardopsætning, er løsningen så fleksibel, at det er fuldt ud muligt at registrere din egen pris og faktura adresse til dette abonnement.

Når du oppretter et abonnement, definerer du oppstarten på abonnementet og en faktureringsperiode. Løsningen gir deg mulighet til å velge mellom månedlig, kvartalsvis, halvårlig eller årlig faktureringsperiode. Innenfor hver periode har du mulighet til å angi periodelengde, slik at du kan fakturere alt fra 1 måned til flere år, i forhold til hvordan abonnementet er satt opp. Når et fakturagrunnlag opprettes sjekkes det mot datoen abonnementet er fakturert til. Hvis løsningen oppdager at fakturadato er lengre frem i tid enn til dato i siste fakturerte periode, opprettes det et nytt fakturagrunnlag for neste periodelengde.

Kommer du i en situasjon hvor abonnementet skal stoppes settes det enkelt en stoppdato i løsningen når man vet denne. Det er også mulig å forhindre at et produkt blir sendt ut uten at du må stoppe hele abonnementet ved å sette ny utleveringsdato for varen i abonnements knytningen. Dersom det er et abonnement som har blitt stoppet, men ønskes startet igjen, så gjøres dette enkelt ved å fjerne stoppdato.

Hvis virksomheden har mere avancerede behov, er følgende funktioner også tilgængelige:

  • Synkronisering med hovedfrist for kunde med produkter, der afbrydes eller tilføjes i en abonnementsperiode.
  • Opsætning af den forventede leveringsplan og håndtering af abonnementsvarer, udlån af varer og varelevering til alle abonnementer med mulighed for at tilsidesætte prisen i abonnementet.
  • Overførsel af abonnementsvarer til et abonnement, der skaber et tilbagevendende fakturabasis, så længe abonnementet kører.
  • Udlån af varer markeres let med udlån fra – til dato, så det er let at holde styr på udlån af varer.

Axdata Abonnement giver dig overblik

Fra et separat arbejdsområde får du et let overblik over status for dine aktive abonnementer. Herfra kan du se, hvilke abonnementer der er klar til overførsel til salgsordre eller projektvarebehov, hvilke abonnementer er klar til nye fakturaopdateringer, og hvilke abonnementer der skal krediteres. Du har også let adgang til aktive abonnementer for at foretage ændringer i enten pris, antal eller opsigelser.

Axdata Abonnement kan også bruges i kombination med Axdata Engineering og Axdata Installation, så du får et større overblik, bedre kontrol og udnyttelse af løsningerne. Ved at kombinere disse løsninger er det muligt at kontrollere varer og abonnementer samt linke abonnementsordrer til en installation og placering

Pris

Axdata-abonnementsløsningen er prissat pr. Navngivet bruger pr. Måned, svarende til den prismodel, der gælder for standard Microsoft Dynamics 365. Antallet af licenserede brugere af løsningen skal svare til antallet af licenserede brugere af standard Microsoft Dynamics 365. Tjenester til implementering af løsningen er yderligere.

Pris per Team Member licens
1,- Euro
Pris per Activity licens
3,- Euro
Pris per Enterprise licens
6,- Euro

Få mere at vide om løsningen:

Ønsker du et bedre overblik over dine abonnementskunder, så kontakt os og lad os hjælper dig videre i processen.

Flere tillægsløsninger

Ud over at have udviklet en række branchespecifikke ekstra løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder, har vi også flere partnere, der leverer unikke løsninger til Dynamics 365. Vælg blandt vores ISV-partnere, integrationer, tjenester og Axdata IP for at finde de bedste kombinationen af ​​yderligere løsninger til din virksomhed.