Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata Shipment Booking

Tidsbesparende og klar integration til Dynamics 365

Arbejder du med booking af transport så ved du hvor tidskrævende og omstændigt det kan være at få oversigt over alle detaljerne, organisere, bestille og følge op i realtid. Derfor har vi udviklet Axdata Shipment Booking for dig.

I en hverdag hvor der går meget tid til bestilling og opfølgning af transport er det praktisk med en løsning som gør dette enklere for dig. Vi har den løsning!

 

Axdata Shipment Booking giver dig en enkel standard integration mellem Dynamics 365 for Finance and Operations og transportløsningerne som eksempelvis nShift. Har du andre transportløsninger understøtter vores integration også dem. Som bruger af integrationen arbejder du kun direkte i brugergrænsesnittet til Dynamics 365 og slipper for at have flere applikationer at skulle forholde dig til. Fra Dynamics 365 bestiller, sporer og skaffer du dokumentation samtidig med du har fuld kontrol over eksisterende ordrer.

Axdata Shipment Booking er også en integration som er enkel at implementere, for at gøre det hele endnu lettere for dig.

Med Axdata Shipment Booking arbejder du hurtigere og har bedre kontrol med «One click booking»

Axdata shipment booking

Priser:

Axdata Shipment Booking færdig installeret og klar til brug:

Brug av Axdata Shipment Booking:

3 800,- DKK pr. måned

Brug av Warehouse Management App Extension:

1 150,- DKKK pr. måned

Pris uafhængig af antal selskaber og brugere. Tid brugt på installation og bistand til konfiguration af løsningen kommer som tillæg.

Integrations fordele:

 • Du arbejder kun i Dynamics 365 med bestilling og opfølgning af transportopgaver
 • Du effektiviser arbejdet med genbrug af data som allerede er registreret i Dynamics 365. Med dette slipper du for at navigere til et andet system for at lægge de samme data ind
 • Du får hurtig retur af tracking tilbage til Dynamics 365 og du kan få direkte udskrift af etiketter og følgebrev
 • Du får mere detaljerede forsendelsesrapporter og opfølgningsmuligheder og fuld oversigt over status på opgaver direkte i Dynamics 365:
  • Oversigt over forsendelser som er færdig pakket, men hvor transport ikke er booket
  • Oversigt over forsendelser som er booket, men ikke hentet
  • Oversigt over forsendelser som er plukket, men ikke udleveret
 • Du behøver ikke adgang til transportør integratoren for at få transport eller booking status på ordrene
 • Alltid adgang til sidste version
 • Vedligeholdes af Axdata

Hvor enkelt er det at komme i gang med at bruge integrationen:

Efter at have bestilt Axdata Shipment Booking er der to enkle trin før du er klar til at kunne anvende løsningen.

Hvis du ikke allerede har det, så få en aftale eller konto hos en fragtintegrator: Før du kan anvende funktionaliteten til Axdata Shipment Booking, må du have en aftale eller konto hos nShift. De fleste virksomheder som arbejder med udsendelser af et vist omfang har i dag allerede dette på plads. Når en aftale er oprettet, skal du koordinere med den valgte fragtintegrator for at sikre at de ønskede fragtalternativer og produkter er sat rigtigt op i fragtintegratorernes miljø.

Opsætning af integrationen: Med adgang til en enkel manual kan du hurtigt konfigurere integration mod en fragtintegrator. Derefter sikrer du dig, at de data, der er registreret på forsendelsen, konverteres til standardværdierne for det firma, som fragtintegratoren opererer med, såsom enheder med længde, volumen og masse.

Kom i gang med Axdata Shipment Booking allerede i dag

Kontakt os hvis du ønsker at vide mere om Axdata Shipment Booking.