Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Axdata Printing & Label extensions

Hvis du har brug for at oprette etiketter med stregkoder til dine købte eller fremstillede produkter, har vi løsningen til dig. Axdata Printing & Label fungerer på alle typer produkter og er ikke bundet til lagersystem eller andre processer. Desuden er løsningen så fleksibel, at du kan producere etiketter til enhver tid i processen.

Vi har udviklet en løsning, der gør det nemt, samtidig med at vi udnytter branchestandarden ZPL-tagging. Dette gør designopsætning let og fleksibel og kan udføres af alle med minimal træning på forhånd, da der ikke kræves nogen it-færdigheder. Dette er en løsning, der sikrer, at varen modtager de korrekte oplysninger og markeringer, herunder de nødvendige stregkoder.

Løsningen er udviklet til at være så let som muligt, og brugervenlighed har været en prioritet i udviklingen. Stregkoder kan blandt andet oprettes på forskellige niveauer, og varenumre kan muligvis bruges som stregkoder.

Løsningen er udviklet til Microsoft Dynamics 365 og leveres med fire forskellige etikettyper, der kan have deres eget layout og bruges på forskellige niveauer i systemet. Der er også løsningen fleksibilitet i valget af etiketprinter, uanset om det skal være ens eller anderledes for, hvor du udskriver etiketterne. På etiketten kan du også vælge, om du vil udskrive f.eks. Bruger-id eller navn.

Axdata Printing & Label extension (eksempel)

Hvorfor bruge stregkoder:

“Stregkoder giver bedre data. Da en stregkode kan bruges til lager- og prisoplysninger, er det muligt hurtigt at få data om begge dele. Desuden kan stregkoder tilpasses, så de indeholder anden relevant information efter behov. De giver hurtige, pålidelige data til en række applikationer”.
• Det er enkelt
• Det er omkostningseffektivt
• Stregkodeteknologi er tilgængelig
• Stregkode eliminerer fejl
• Stregkoder giver sikkerhed
• Lagersporing med stregkoder sparer tid

Etikett løsning for Dynamics 365

Løsningen bruger Zebra Programming Lanuage (ZPL), som er et programmeringssprog fra Zebra Technologies, der primært er udviklet til brug i etiketapplikationer. Med ZPL er der lidt programmering, og der genereres små filer og er derfor meget effektive. Derudover er dette standardformatet i en række brancher. Fleksibiliteten i løsningen giver dig let adgang til at udskrive etiketter 4 forskellige steder i systemet efter behov:

• On Released products
• On Released products variants
• On Production orders
• On Purchase orders

Denne løsning giver dig mulighed for nemt at designe og udskrive etiketter med stregkoder til at mærke produkterne med. Med en enkel opsætning og fleksibilitet i forhold til brug er Axdata Printing & Label en løsning, der passer til de fleste virksomheder, der har brug for at mærke deres produkter med stregkoder for at få bedre kontrol over varestrømmen.

Løsningen er i tråd med standardprosesser som finnes i Lagerstyringssystem for å skrive ut etiketter under plukking/lagerføring. For å gjøre det så enkelt som mulig å bruke, har vi designet løsningen slik at du bare trenger å sette opp strekkoder der du har varianter. Hvis etikettsystemet ikke finner en egen strekkode for varen, bruker den varenummeret som strekkode. Noe som fungerer fint i skanneren under WHS-systemet.

Axdata Printing & Label extensions
235,- Euro
  • Prisen er pr. Installation pr. måned med gratis antal juridiske enheder

Virker dette interessant?

Hvis du vil vide mere om, hvordan du fjerner fejl, får større sikkerhed og sparer tid med stregkoder, skal du bare kontakte os i dag.
Dynamics-365-logo

Microsoft Dynamics 365

På et stadig hårdere marked med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data er det afgørende at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge udviklingen på markedet. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger i en cloud-løsning, hvilket forenkler og forbedrer dine processer.