Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Microsoft Dynamics 365 Finance Tillægsløsninger

Axdata løsninger Integrationsløsninger ISV løsninger

Axdata tilbyder dig Dynamics 365 Finance tillægsløsninger ud over standardfunktionaliteten for at øge effekten og tilpasse din forretningsløsning til virksomhedens forretningsdrift. Dette er tillægsløsninger, der beriger Dynamics 365 og giver dig muligheden for at øge værdiskabelsen med forretningssystemet gennem mere effektive processer. Sammen med vores partnere kan vi tilbyde en række ISV-løsninger og -integrationer til Dynamics 365-platformen. Vi har også udviklet vores egne løsninger, der imødekommer markedets behov og er skræddersyet til de brancher, vi specialiserer os i. Vores mange års erfaring med Dynamics 365 Finance Tillægsløsninger betyder, at vi kan hjælpe dig med at identificere, hvilke løsninger, der imødekommer din forretnings behov, så I kan få mest muligt ud af jeres forretningsløsning.

AxdataIP

Skræddersyet Dynamics 365 Finance tillægsløsninger

Axdata løsninger

Axdata ® Currency import

Opdaterede valuta kurser

Valuta import

Axdata valuta import løsning  gør det muligt, hurtigt og nemt at importere valutakurser fra Banken til Dynamics 365 Finance. Banken vedligeholder og opdatere konstant hele verdens valutakurser og vores løsning dækker de mest anvendte valutaer.

 

Læs mere om vores valuta import løsning

Axdata ® Delivery overview

Leveringsoverblik

Få overblik over åbne leverancer (indkøb, produktion, projekt og salg)

Rettidige leverancer ind og ud af virksomheden er nøglen til bedre kundetilfredshed, mindre lagerbindinger og forbedret likviditet. Er der forsinkelser er det muligt at se hvad det betyder og samtidig tage de helt rigtige beslutninger der minimere konsekvenserne.

 

1 klik og du kan med det samme se:

 • Hvilke indkøbsordrer er ikke modtaget?
 • Hvilke produktionsordrer er ikke færdigmeldt og lagt på lageret?
 • Hvilke produktionsordrelinjer er ikke trukket fra lageret?
 • Hvilke salgsordrer er ikke leveret?
 • Hvilke projekter mangler at trække varer fra lageret?

 

Løsningen giver et hurtigt og enkelt overblik over varer, der ikke er modtaget og varer der ikke er leveret. Skærmbillederne gør det enkelt at søge, sortér og skabe det overblik du har behov for.

 

Læs mere om Axdata leveringsoversigt

Axdata ® Engineering

Vareinformation på detailniveau

Produktoplysninger

Axdatas Engineering løsning giver dig detaljerede produktoplysninger, så du kan tage informerede beslutninger. For krævende kunder vil du nemt kunne hente og levere information om for eksempel farlige emissioner. I en branche, hvor kundebehov konstant ændrer sig, effektivisere løsningen ændringsprocesser for at levere det rigtige produkt til det rigtige tidspunkt.

 

Læs mere om vores Engineering løsning

Axdata ® Installation

Sporing af varer

Installaltion

Axdata Installations løsning giver dig mulighed for at spore alle varer, ned til det individuelle niveau, direkte i Microsoft Dynamics. Modulet giver en nøjagtig og detaljeret oversigt over produktets placering, installation og servicehistorie. Dette forenkler blandt andet håndteringen af reservedele, så du kan optimere virksomhedens servicetilbud.

 

Kontakt Axdata for kundereferencer eller for yderligere løsningsbeskrivelse

Axdata ® Manufacturing extensions

Effektiv & hurtig omstillingsevne i produktionen

Værktøjet giver produktionsplanlæggere et unikt overblik over produktionen og hjælper med løbende at håndtere ordrer, variation i produktionen og ændrede forudsætninger og sikrer derved at
produktionen løbende tilrettelægges effektivt og i overensstemmelse med målene.

 

Kontakt Axdata for kundereferencer eller for yderligere løsningsbeskrivelse

Axdata ® Printing & Label extensions

Udviklet til Dynamics 365 og virker på alle typer produkter. Løsninger er ikke bundet til lagringssystemer eller andre processer. Desuden er løsningen så fleksibel, at du kan producere etiketter til enhver tid i processen.

 

Læs mere

Axdata ® SAF-T Rappportering

Rapportering til norske og portugisiske skattemyndigheder

#Axdata løsninger

Opfyld myndighedernes rapporteringskrav 

Axdata har udviklet en SAF-T add on løsning til alle AX versioner som Microsoft ikke understøtter.

 

Vi hjælper desuden kunder med at implementere hotfix, rådgive og hjælpe med at sætte ERP systemer op så kunderne bliver klar til at kunne levere de rigtige data til de norske skattemyndigheder.

 

Læs mere om vores SAF-T løsning

Axdata ® SAF-T Validering

Få overblik over SAF-T data nemt & hurtigt

#Axdata løsninger

Opfyld myndighedernes rapporteringskrav 

Axdatas valideringsværktøj kan bruges, før data sendes til skattevæsenet for at se efter mangler, eller når de returneres med en rapport om en fejl. Skattemyndighederne har et værktøj, der opdager, om der er fejl i dataene, og sender dem tilbage med en fejlmeddelelse. Disse tilbagemeldinger er ofte ikke meget brugervenlige og kræver lidt tid og kræfter fra modtagerens side for at fortolke dem. Det kan være en udfordring at finde forkerte data og ikke mindst at forhindre, at de dukker op igen.

 

Læs mere om vores SAF-T validerings løsning

Axdata ® Service Management

Kundeservicen i fokus

Service Management handler ikke om teknologi. Det handler mest om at styrke kundernes oplevelse af virksomhedens serviceniveau ved at optimere serviceprocesserne fra a-z.

 

Sæt kundeservicen i system

Axdata sætter med sit udvidet Service Management modul kundeservicen i system. Resultatet er en mere effektiv udnyttelse af medarbejdernes tid samt en bedre kundeservice. Efter flere års erfaring med Service Management har Axdata udviklet en effektiv service løsning til Microsoft Dynamics AX. Axdatas udvidet Service Management modul er udviklet i tæt dialog med rutinerede brugere af systemet samt erfarne servicemedarbejdere og bygger i høj grad på deres tilbagemeldinger.

 

Kontakt os for at høre mere om Axdata Service Management

Axdata ® Shipment cost

Faktiske Vare Omkostninger

Afspejler dine varers værdi de faktiske omkostninger?

Med Axdatas Global fragt har du blandt andet mulighed for hurtigt og nemt at se den reelle værdi på varebeholdningen, have mulighed for at omkostningsfordele til en eller flere indkøbsordre.

Læs mere om vores Axdata Global fragt

Axdata ® Subscription Management

Abonnementshåndtering

Det er let at holde styr på og styre de forskellige abonnementsløsninger til de tjenester, du leverer, eller de produkter, du lejer ud. Løsningen dækker langt størstedelen af ​​abonnementsvarianter, og med en enkel opsætning får du en fleksibel og klar løsning, der holder styr på alle kunder og abonnementer.

 

Læs mere

Axdata ® Timesheet Extension

Timesheet Extension

Baseret på feedback fra brugerne har vi forbedret standard timeseddelformularen i Projektstyrings- og regnskabsmodulet og tilføjet brugervenlig funktionalitet for at gøre løsningen endnu bedre.

 

Læs mere

Axdata ® Vat report (MVA-melding)

Norge modernisere momsområdet

De norske skattemyndigheder er i fuld gang med at modernisere hele momsområdet.

 

Moderniseringsarbejdet vil bl.a.

 

 • øge overholdelsen af ​​skattereglerne
 • reducere mulighederne for skjulte økonomier
 • forenkle for erhvervslivet

 

De norske skattemyndigheder lancerer den nye MVA-melding (momsrapportering) den 1. januar 2022. Det betyder, at rapporter, der sendes ind og som dækker 1. termin 2022, skal indsendes i et nyt format.

 

Virksomheder, der indsender momsrapporter/tal gennem deres egne specialsystemer, anbefaler vi at de kontrollere, om der er behov for at foretage ændringer i den tekniske grænseflade, inden de går over til en ny momsangivelse.

 

Axdata har udviklet en standard MVA-melding (momsrapport) til Dynamics365 Finance & Alle Dynamics AX versioner som er klar og opfylder myndighedernes krav. Læs mere her

Axdata ® VAT validation | EU, USA & Norge

Momsvalidering for virksomheder i EU, USA og Norge

Valider alle jeres kunders momsnumre direkte fra Dynamics AX / D365 

Med Axdatas valideringsværktøj har du alle oplysninger samlet ét sted – navn, adresse, det udenlandske momsnummer og allervigtigst valideringskoden.

 

Læs mere om vores Momsvalideringsværktøj

Vores medarbejdere søger konstant nye muligheder for at gøre din forretning lettere og vi har et stærkt fokus på at udvikle løsninger, der imødekommer markedets behov, som ikke er opfyldt af standardløsningen i Dynamics 365. Axdata Dynamics 365 Finance tillægsløsninger (IP) er vores egne udviklede løsninger til Dynamics 365 og er et resultat af behov, som vi har opdaget gennem erfaring fra de forskellige markeder og samtidig tilpasset de brancher, vores kunder opererer i. Dette giver os mulighed for at tilbyde perfekte forretningsløsninger, der skaber merværdi til dig som kunde.

Integrationsløsninger

Få adgang til endnu mere data

Integrationsløsninger

Axdata ® Dun & Bradstreet integration

Kredit- og markedsinformation

Med Axdatas Microsoft Dynamics integrations løsning til Dun & Bradstreet (Tidligere Bisnode) kan du koble din kundeinformation sammen med D&B kredit- og forretningsinformation. Du kan få integreret Kreditoplysninger, Kreditbeslutninger, Overvågningstjenester direkte i din Dynamics 365 eller Dynamics AX og samtidig foretage kundeemnesøgning blandt mere end 265 mio. virksomheder i hele verden. På den måde samles forretningskritisk information på et og samme sted. Resultatet bliver, at virksomhedens beslutningstagere får kontrol, et optimalt overblik og en effektiv forretnings-proces.

 

Læs mere om vores Dun & Bradstreet integrationsløsninger

Axdata ® Compello integration

Faktura og Dokument håndtering

Med en integration mellem Dynamics 365 og Compello får du en skybaseret service til automatiseret dokument- og fakturahåndtering, der er problemfri og gør den interne behandling og flow af dokumenter sikrere, mere effektiv og brugervenlig for dem, der arbejder med dette.

 

Læs mere om vores integrationsløsning til Compello

Axdata ® Experian integration

Virksomhedsdata og kreditoplysninger

Med Axdatas Microsoft Dynamics integration til Experian får du adgang til hele Norden. Brugerne kan direkte fra et Microsoft Dynamics AX eller Dynamics 365 F&O skærmbillede  søge efter erhvervs oplysninger ( regnskabs- og kreditoplysninger, kontaktoplysninger m.m. ) på mere end 6 mio. virksomheder i hele Norden hos Experian.

 

Læs mere om vores integrationsløsning til Experian

Axdata ® Promark Integration

Tidsopsamling / tidsregistrering

Axdata er Business Partner hos Mark Information. Vores egen applikation der er integreret til ProMark tilbyde kunder en samlet løsning med øget forretningsmæssige fordele.

 

Læs mere om Mark Information

Axdata ® SAP Concur Integration

Rejseafregning

Smidig data integration mellem Dynamics AX / Dynamics 365 Finance and Operations og SAP Concur Travel giver dig en sikker og transparent end-to-end løsning i realtid

 

Læs mere om SAP Concure

Axdata ® Shipment Booking | Consignor & Unifaun

Axdata Shipment booking

Arbejder du med booking af transport så ved du hvor tidskrævende og omstændigt det kan være at få oversigt over alle detaljerne, organisere, bestille og følge op i realtid. Derfor har vi udviklet Axdata Shipment Booking for dig

 

Læs mere om vores Axdata Shipment Booking

Virksomheder har ofte flere komplekse forretningssystemer, der understøtter deres daglige drift. Derfor er det yderst vigtigt at have teknologien på plads, der letter systemerne til at interagere og gøre arbejdsdagen lettere. Gode integrationer hjælper med at styre datastrømmen mellem hovedsystemer som Microsoft Dynamics 365 til andre løsninger. I samarbejde med forskellige partnere har Axdata udviklet veletablerede integrationer til de fleste løsninger for at imødekomme dine behov i Dynamics 365. Brug af vores integrationer og partnerløsninger giver bedre dataflow og forenkler forretningsprocesserne i virksomheden.

ISV løsninger

Enkle tillægspakker

ISV løsninger

Axtension | Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering og faktura scanning

Sikker og struktureret styring af din virksomheds dokumenter og filer kan være afgørende for din virksomheds resultater. AXtension har udviklet flere ekstra løsninger til Microsoft Dynamics 365 og AX, der kan integreres i flere brancher. Axdata leverer AXtensions add-on-løsninger til dokument-, projekt- og fakturahåndtering.

 

Læs mere om AXtension

Lessor | Lønsystem

Komplet og integreret lønsystem til Microsoft Dynamics ERP-løsningerne

Lessor løn er fleksibel, meget brugervenlig og sikrer, at individuelle behov og betingelser, der gælder for din virksomhed, løses inden for standardmodellen.

 

Læs mere om Lessor

Exflow fra SignUp software | Elektronisk fakturahåndtering

Lønsomhed fremfor administration

Med ExFlow får du en løsning til elektronisk fakturahåndtering, der kan hjælpe med at spare tid. Løsningen er designet til Dynamics 365 og behøver ingen integration.

 

Læs mere om ExFlow

Tabellae | Digitalisering af forretningsdokumenter

Effektiv outputstyring

Tabellae AS er Nordens førende implementeringsekspert inden for Lasernet Output Management. Med LaserNets stramme integration med Dynamics 365 og AX kan du nemt generere data og designe forretningsdokumenter og rapporter effektivt. Sig farvel til en tung og tidskrævende dokumentgenerationsproces med Lasernet via Axdata.

 

Læs mere om Tabellae

ISV-løsninger er vist som en effektiv måde at supplere systemer med vigtige funktioner, der giver dig mulighed for at drive din virksomhed så effektivt som muligt. Få adgang til innovativ teknologi inden for områder som dokumenthåndtering og lønsystemer med ISV-løsninger udviklet til Dynamics 365. Der er et stort netværk af ISV-partnere, der leverer berigende software til Dynamics 365-platformen. Axdata har udvalgte partnere, der leverer nogle af de bedste ISV-løsninger på markedet. Dette giver os mulighed for at levere perfekte forretningsløsninger til vores kunder.

Komplekse løsninger behøver ikke at være kompliceret

Virksomheder har brug for komplekse it-systemer til deres forretningsprocesser, men det betyder ikke nødvendigvis, at systemet skal være kompliceret. Microsoft Dynamics 365 er en enkel, effektiv og brugervenlig platform, der hjælper virksomheder med at vokse. Investering i Microsoft Dynamics 365 giver dig følgende:

 • En samlet oversigt over organisationen
 • Branchespecifik funktionalitet
 • Økonomistyring
 • Business Intelligence og rapportering
 • Støtte til salg og markedsføring
 • Indkøb
 • Projekt- og personalestyring
 • En skalérbar løsning
 • Dynamics 365 Finance tillægsløsninger

.. og meget mere! Få en effektiv, kraftfuld og brugervenlig forretningsaplikation i ét og samme system.

Axdata sætter dine forretningsprocesser i fokus

Axdata har over 20 års erfaring med at optimere forretningsprocesser. Leder du efter et nyt forretningssystem eller spekulerer du på, om du skulle opgradere? Vi fokuserer på din virksomhed, og vores medarbejdere arbejder hårdt for at finde den optimale løsning til dine processer for at opnå det overskud, du ønsker.

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt os hvis du ønsker yderligere oplysninger om nogle af vores egne spændende Dynamics 365 Finance tillægsløsninger (IP løsninger) eller integrations løsninger. Vi kan også hjælpe jer videre med nogle af markedets mest udbredte ISV løsninger.