Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Kontakt os

Tænker du på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, eller ønsker du mere information om, hvem vi er? Er du nysgerrig efter, hvordan vi arbejder eller ønsker du at arbejde for os? Vores dør er åben for alle, så uanset hvad du tænker på og tror vi kan hjælpe dig med, så er det bare at tage kontakt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Ønsker du mere information om Dynamics 365 og vores brancheløsninger, er nysgerrig på Cloudtjenester eller ønsker at blive bedre kendt med Axdata? Tag kontakt, så tager vi en uforpligtende snak om for eksempel forretningsløsninger, vores brancheløsninger eller hvordan vi trygt hjælper dig på vejen mod et rigtig valg og fornuftig implementering af forretningssystem.

Ring til os på +45 7020 7505 mellem 09.00 og 16.00

eller send en e-mail til kontakt@axdata.dk.

 

Med vores stærke lidenskab for forretningssystemer hjælper vi dig til gode resultater og minimerer risiko ved valg af nyt forretningssystem eller opgradering af eksisterende system.

Løsninger

Ønsker du at have en snak om de forskellige løsninger som findes og finde ud af hvilken som passer bedst til jer bør du tage kontakt med vores kompetente salgsafdeling på salg@axdata.no.

Kundesupport

Ønsker du at få kontakt med en af vores løsningsorienterede medlemmer fra Customer Care teamet er der mange muligheder, send e-mail til care@axdata.no, ring +47 469 77 700 eller log ind på vores kundeportal for at melde en supportsag.

Økonomi

Spørgsmål vedrørende Faktura eller Kontoudtog bedes rettet til vores økonomiafdeling, send en e-post til bogholder@axdata.dk.

Adresser

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger. Du kan klikke her for at se, hvor du kan finde os.

Ønsker du mere viden

Du kan ganske enkelt få masser af nyttig information om forretningssystemer og beslægtede temaer. Bare udfyld e-mail nederst på denne siden så vil du omtrent en gang om måneden modtage relevante nyheder.

Vi er på de sociale medier

Axdata deler informative oplysninger til dig så du kan holde dig fagligt opdateret på vores Facebook og Linkedin sider. Her ligger vi branchenyheder, faglig opdateringer og nyt om Axdata. For at undgå at gå glip af nye og nyttige indlæg skal du klikke på disse sider og følge os.

Eller hvis du har generelle spørgsmål, skal du bare kontakte følgende: