Velkommen til

Axdata

Axdata er specialister i at optimere forretningsprocesser. Med flere års erfaring og solid kompetence er vores mål smidige implementeringer af ERP, Cloud-tjenester og forretningsløsninger for en optimal drift af din virksomhed. Vi ønsker at skabe værdi for vores kunder – hver dag!

Rådgivnings- og udviklings kompetencer indenfor

Din fremtidige IT platform

Mere fra Axdata

ERP løsninger driftet i skyen vil være en viktig strategisk avgjørelse

Tre fordele ved at flytte ERP løsningen til skyen

Overvejer du om din virksomheder klar til en Cloud-løsning?

Undersøgelser viser at 50% af de virksomheder, der vælger at skifte til skybaserede løsninger, gør det på grund af at den gamle løsning havde for dårlig ….

SAF-T løsninger til gamle ERP systemer

Benytter I en ERP løsning som ikke længere er supporteret.

Axdata tilbyder SAF-T løsninger til ældre ERP systemer og hjælper gerne med at implementere Microsoft hotfix til nyere Microsoft Dynamics løsninger.

Aktuelt fra Axdata

Hold dig opdateret om nyheder inden for ERP og forretningsdrift. Axdata giver dig et overblik over det nyeste og giver dig råd og tip til, hvordan du kan gå videre til optimal drift af din virksomhed. Vores brancheeksperter deler viden om Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics 365, skytjenester og risikostyring gennem ERP.
Axdata kunde reference

Vores kundehistorier

Axdata har hjulpet mange virksomheder i forskellige brancher med at opdatere deres forretningsløsninger. Læs nogle af vores kundehistorier her.

Er der noget, du tænker på som du vil dele med os?

Kontakt os gerne, så svarer vi så godt vi kan på dine spørgsmål.