Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Find os her

Axdata holder til på flere adresser og i flere land. Vi samarbejder på tværs af landegrænser for at give dig den støtte og opfølgning din virksomhed trænger både ved anskaffelse af forretningssystem, under og efter implementering af ERP-systemerne Microsoft Dynamics AX & Dynamics 365.

Er I på udkig efter et nyt virksomhedssystem, opgradering af eksisterende ERP-system eller kigger I efter en ny samarbejdspartner så kom gerne forbi og besøg os på en af vores adresser til en uformel snak.

Axdata kan du idag finde i henholdsvis: Danmark, Norge og Australia. Vi er ca. 50 medarbejdere med både lokal og international erfaring som hver dag arbejder efter vores kerneværdier respekt, kompetance og engagement. Med stor passion for ERP håndtere vi kunder på tværs af landegrænser og yder vores bedste for at kunne leve op til vores vision om at være den fortrukne ERP partner indenfor Produktion, Service, Engineering, Energi og Projektorienterede industri.

Oven i Microsoft egne ERP-løsninger kan vi også tilbyde vores egne velprøvede branche tilpassede systemløsninger samt tillægsapplikationer fra vores anerkendte ISV partnere.

Hvad enten du er interesserede i skytjenester, ønsker mere information om ERP, eller blot vil blive bedre kendt med Axdata er du altid meget velkommen.

Danmark

København | Maglegårds Allé 50, 2860

Norge

Sandefjord | Klinestadmoen 9, N-3241

Oslo | Nydalen Allé 37 B, N-0484

Lillehammer | Storgata 86, N-2615

Australia

Perth | Lakeside Corporate, Unit 8, 24 Parkland Road, WA-6017

Kontakt os gerne for en uformel dialog