Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

ERP – Forretningsløsning

Anskaffelse af nyt ERP-system er en strategisk og vigtig beslutning for alle virksomheder. Det er vigtigt at vælge den rigtige forretningsløsning tilpasset din branche og forretning, og ikke mindst den helt rigtige partner som vil støtte op også efter en implementering.

Markedet bliver sværere. Med større konkurrence og kunder som stiller højere krav end tidligere, bliver det endnu vigtigere at have en ERP- og forretningsløsning som håndterer alle udfordringer og muligheder på vejen mod succes – hvad enten det gælder produktionseffektivitet, ændring i rentabilitet eller evnen til at imødekomme de hurtige ændringer i markedet.

Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX håndterer alle processer i hele værdikæden som administration, finans, produktion, distribution og HR. Læs mere om funktionaliteten i Microsoft Dynamics 365 her og Dynamics AX her.

Axdata er Gold certificerede Microsoft partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vores fokus på optimering af forretningsprocesser indebærer at finde de rigtige løsninger for vore kunder.

Skybaseret forretningsløsning

Alle virksomheder, både store og små, har behov for et komplet forretningssystem. Ikke desto mindre finder mange sig ofte udelukket fra anskaffelse eller opgradering på grund af høje investeringsomkostninger og tunge implementeringsprocesser. Skybaserede forretningsløsninger har forandret perspektivet på forretningsdrift og omkostninger forbundet med investering i nyt forretningssystem. Driften af forretningssystemet på en skyplatform åbner op for en skalérbar løsning hvor du kun betale for den faktiske anvendte kapacitet, lavere investeringsomkostninger og en kortere implementeringsproces.

Erfaring og lidenskab for faget

Axdata har dygtige konsulenter med med flere års erfaring fra både store og små implementeringsprojekter med Microsoft Dynamics 365 forretningsløsning og ERP-løsningen Dynamics AX. Med passion for faget arbejder vi konstant med at optimere forretningsprocesser og skabe værdi for vores kunder. Vi guider din virksomhed mod at vælge den rigtige forretningsløsning til din branche. I hvert implementeringsprojekt følger vi Microsoft Sure Step projektmetode – et rammeværktøj, der sikrer en god proces fra starten og indtil vi når målstregen sammen.

Brancheløsninger og smidige integrationer

Axdata har flere brancheløsninger og integrationer som giver udvidet funktionalitet til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Med kompetance og erfaring har Axdata udviklet flere brancheløsninger specielt tilpasset forretningsløsning indenfor produktion, engineering, energi- og kraftværk og projektorienteret industri.

ERP / forretningsløsning for produksjon

ERP for produktion

Uanset om din virksomhed fremstiller dele til et produkt eller er ansvarlig for produktionen af selve det færdige produkt, ved vi, at dette er komplekse og unikke processer. For at have en oversigt og kontrol er det vigtigt, at du har et forretningssystem, der håndterer ændringer og understøtter alle faser i produktionsprocessen. Det er lige så vigtigt at have en leverandør og en partner, der forstår din branche.
ERP / forretningsløsning for Engineering

ERP for Engineering

ERP for teknik giver dig kontrol over egenskaberne for dine varer. Microsoft Dynamics 365 kombineret med vores branchenløsninger håndterer al information om produktet fra det tidspunkt, det er godkendt af engineering, indtil det er i brug, så både salg, indkøb, lager, produktion og service kan håndteres.
ERP / forretningsløsning for energi- og kraftverk

ERP for energi- og kraftværk

Energi- og kraftværksindustrien er under hurtige ændringer. Det er vigtigt for din virksomhed at følge med på ændringerne gennem udvikling og styring af forretningsprocesser for god distribution og levering.
ERP / forretningsløsning for prosjektorientert industri

ERP for Projektorienteret industri

Leverer din virksomhed produkter og tjenester via projekter, eller har du brug for udviklingskontrolomkostninger for nye produkter? Så er det vigtigt at have en forretningsløsning, der håndterer både strømmen af varer og projektregnskab. Axdata hjælper din virksomhed med at vælge den rigtige forretningsløsning til din branche.

Vores netværk af samarbejdspartnere gør os i stand til at levere dig de bedste tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX for et hvert behov. Vi har eksperter som hjælper din virksomhed med implementering af brugervenlige samarbejdsværktøj som Office 365 og WorkPoint (SharePoint), effektive rapporteringsløsninger som Power BI, CRM løsninger sammen med ProsessPilotene, AtlasXL, dokumenthåndtering med AXtension, samt administrationsløsninger som Lessor Payroll.

Axdata Customer Care

Kunden er det vigtigste vi har i Axdata, og vi gør vores bedste for at tage vare på de investeringer de gør sammen med os. Vi har derfor et kundeprogram, Axdata Customer Care som sørger for at du som kunde hele tiden blive i varetaget bedst muligt.

Hvis du spekulerer på noget om ERP - forretningsløsninger

Tag gerne kontakt til os, så svarer vi efter bedste evne.