Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Dynamics 365 Supply Chain Management

Opbyg robusthed med en fleksibel forsyningskæde

Dynamics 365 Supply Chain Management er en del af Dynamics 365-platformen og bruger smart teknologi, der har åbnet for en revolutionerende udvikling inden for produktion og forsyningskæder. Brug indsigt og viden fra Ai og IoT til at strømline planlægning, produktion, lager, lager og transport. Så du kan optimere din virksomheds drift, produktkvalitet og rentabilitet.

Automatiser og øg effektiviteten af din virksomhed

Dynamics 365 appen Supply Chain Management bruger IoT-intelligens til at forudsige og reducere nedetid i fremstillingsprocessen. Moderne teknologi letter, at du kan udføre produktionsplanlægning og vedligeholdelse i realtid. Dette giver dig mulighed for at innovere dine produktionsoperationer og øge effektiviteten og rentabiliteten i din virksomhed.

Evnen til at automatisere informationsstrømmen på tværs af ressourcer og placeringer i virksomheden forbedrer informationsbehandlingen og hjælper med at fremskynde ordrebehandling og produktleverancer. Dynamics 365 Supply Chain Management er en intelligent løsning, der let sporer og administrerer ressourcer såsom arbejdsstyrke, maskiner og værktøjer. Sådan får du en omfattende oversigt over dine ressourcer og kan have den rigtige ressource til rådighed på det rigtige tidspunkt.

Transformer og optimer din forsyningskæde

En effektiv og moderne tilgang til forsyningskæden er afgørende for en virksomhed i dagens marked. En optimeret forsyningskæde kan have en betydelig indvirkning på bundlinjen og være en vigtig kilde til unik konkurrencefordel.

Dynamics 365 Supply Chain Management hjælper virksomheden med at optimere forsyningskæden. Få et komplet overblik over lageroperationer og lagerbeholdning, så du nemt og effektivt kan styre kapacitet, forbrug af råvarer og flytning af færdige varer i realtid. På samme tid giver Power BI dig et realtidsbillede af lager, kvitteringer, pluk og forsendelser fra dit lager. Optimeret lagerstyring giver dig et godt udgangspunkt for forbedring af kundeordrer og levering beregnet ud fra tilgængelighed og kapacitetsbegrænsninger på lageret.

Få en samlet operation på tværs af nationale grænser

Dynamics 365 Supply Chain Management giver dig et helhedsbillede af forsyningskæden på tværs af forskellige geografiske områder og tidszoner. Det giver dig mulighed for let at integrere salg og indkøb med administrationen af ​​logistik, lager, produktion, oplagring og transport rundt om i verden. Ved at synkronisere logistikken til området, lager- og transportmetoder optimerer du operationer og reducerer omkostninger, der kommer som følge af udvidede operationer.

Selvom løsningen letter en samlet global operation, er applikationen også konfigureret til let at overholde lokale love og regler på forskellige markeder. Microsoft arbejder konstant på opdateringer, der understøtter nye lovgivningsmæssige krav fra lokale myndigheder, så dine aktiviteter ikke er begrænset eller forsinket på grund af landespecifikke lovgivningsmæssige ændringer.

Muligheder med Dynamics 365 Supply Chain Management

Med Supply Chain Management kan du nemt strømline og optimere supply chain i din virksomhed med realtidsdata. Investering i denne løsning giver dig blandt andet:

  • Moderne og effektiv lagerstyring
  • Optimeret produktionsydelse
  • Reduceret nedetid
  • Øget produktkvalitet og returnering ved hjælp af IoT
  • Moderne værktøjer, der giver dig mulighed for at maksimere levetiden på dine aktiver
  • Automatiseret og strømlinet forsyningskæde
  • Forbedret pengestrøm
  • Øget produktkvalitet og kundetilfredshed gennem forudsigende analyse og realtidsindsigt

… og meget mere! Dynamics 365 Supply Chain Management giver dig de værktøjer, du har brug for til at strømline din virksomhed.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Læs mere om Dynamics 365

På et stadig hårdere marked med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data er det afgørende at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge udviklingen på markedet. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger i en cloud-løsning, hvilket forenkler og forbedrer dine processer.

Er du interesseret i Dynamics 365 Supply Chain Management?

Axdata er specialister i Dynamics 365 Supply Chain Management, og vi hjælper dig gerne med at komme i gang med løsningen. Kontakt os for mere information om, hvordan du kan have en fleksibel og effektiv drift, der skaber vækstmuligheder for din virksomhed.