Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Dynamics 365 Sales

Køb er en rejse – giv dine sælgere mulighed for at være rejseførere

Din salgsteam skal bruge mere end traditionel salgsautomatisering for at kunne reagere på nutidens uforudsigelige salgsmiljø – hurtigt skiftende køberpræferencer, pludselige ændringer i forretningsudsigterne og fremadstormende konkurrenter. Dynamics 365 Sales er en salgsløsning, der kan tilpasses, som hjælper dit salgsteam med at navigere i forhold til de realiteter, der gælder for moderne salgsarbejde. I midten af løsningen er et tilpasset, intelligent system – der er bygget på forhånd og klar til brug – som aktivt overvåger myriader af signaler og koger dem sammen til indsigt, der kan føre til handling.

Opret gode relationer mellem kunder og sælgere

Dynamics 365 Sales hjælper dine sælgere med at skabe gode relationer til kunder gennem en løsning, der indsamler data på tværs af forskellige værktøjer såsom LinkedIn Sales Navigator og Office 365. På denne måde kan dine sælgere nemt styre relationer i stor skala og opbygge tillid gennem god opfølgning.

Microsoft Voice er et af de værktøjer, der er inkluderet i Dynamics 365 Sales, hvilket giver dine sælgere mulighed for at få endnu bedre indsigt i deres kunders behov. Ved at kombinere eksisterende kundedata med indsigt fra kundeundersøgelser kan du forbedre salgstallene og justere salgsprocesser efter kundernes ønsker.

Brug moderne værktøjer til at sælge smartere

Gå ikke glip af salgsmuligheder på grund af dårlig analyse og indsigt. Dynamics 365 Sales kategoriserer dine kundeemner, så sælgere kan se de bedste salgsmuligheder og identificere kundeemner, der mest sandsynligt konverteres til kunder.

Moderne teknologi skaber også muligheder for at få smarte anbefalinger fra applikationen, når det kommer til interaktion med kunder og kundeemner. Dynamics 365 Sales anbefaler samtaleemner og yderligere handling med de forskellige kontakter. Applikationen giver dig også et godt overblik over, hvor stærke relationer virksomheden har med forskellige kunder, og hvilke kunder der har brug for ekstra opfølgning for at skabe et stærkere forhold.

Fremskynd produktiviteten og får hurtige resultater

En vigtig forudsætning for at have en fleksibel og effektiv salgsafdeling er at have et godt samarbejde med marketingafdelingen. Optimer koordineringen mellem salg og marked ved at give salgsafdelingen et bedre indblik i marketingkampagner. Automatiske arbejdsgange mellem marked og salg sikrer, at salgskvalificerede kundeemner overføres fra marked til salg, så ingen tid går tabt.

Løsningen sikrer høj produktivitet og hurtige resultater gennem gode samarbejdsværktøjer. Her kan hele salgsafdelingen samarbejde med hinanden eller andre afdelinger på tværs af Microsoft Teams. På denne måde kan de interagere om dokumenter, salgsaftaler, kontrakter og afholde møder på tværs af geografiske områder. Applikationen sikrer også god arbejdsgang gennem en problemfri integration med kendte værktøjer som Outlook, Excel og SharePoint-teknologi.

Muligheder i Dynamics 365 Sales

Denne løsning giver dig fleksible og innovative funktioner, der letter succes. Det giver dig blandt andet:

  • Letter smartere salg
  • Bygger kundeforhold gennem engagement
  • Fremskynder produktiviteten i salgsafdelingen
  • Forbedre salgsresultater
  • Øger salget med AI-drevet indsigt
  • Opretter innovative salgsprocesser med en skalerbar løsning
  • Bedre opfølgning på kundeemner
  • Optimerer alle salgsmuligheder
  • Forstå dine kunder med 360-graders anmeldelser
  • Viser dine sælgers anbefalede handlinger

… og meget mere! Dynamics 365 Sales giver dig og dine medarbejdere de værktøjer, de har brug for for at få succes.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Læs mere om Dynamics 365

På et stadig hårdere marked med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data er det afgørende at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge udviklingen på markedet. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger i en cloud-løsning, hvilket forenkler og forbedrer dine processer.

Opgrader dine salgsprocesser i dag

Vi i Axdata hjælper dig gerne med at komme i gang med Dynamics 365 Sales, så du kan arbejde hen imod at skabe den bedst mulige shoppingrejse for dine kunder. Axdata har stor erfaring med Dynamics 365-platformen og har bred ekspertise, der hurtigt og sikkert kommer dig op i skyen med Dynamics 365 Sales.