Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Dynamics 365 Human Resources

Når medarbejderne har succes, så har virksomheden det også

Dynamics 365 Human Resources er Microsofts applikation til HR-styring. De mennesker, du ansætter, vil være nøglen til langsigtet succes og den vigtigste ressource, du har. Som leder skal du sørge for at have de rigtige værktøjer til at tiltrække, træne og følge op på dine medarbejdere. Dynamics 365 Human Resources er en indholdsrig applikation, der skaber indsigt i hele ansættelsesforholdet.

Byg et vindende hold gennem gode oplevelser

Byg et vindende team ved at give ledere og medarbejdere adgang til at bruge vigtige HR-værktøjer, der strømliner processer, reducerer omkostninger og hjælper med at skabe en vinderkultur i virksomheden. Lad lederne i din virksomhed få adgang til de oplysninger, de har brug for for at optimere teamet og hurtigt identificere potentielle problemer og bekymringer.

Giv dine medarbejdere mulighed for at udvikle sig i virksomheden gennem uddannelse og certificeringer, og del nemt deres succes med deres medarbejdere. Fremme intern mobilitet gennem let tilgængelige profiler, der viser medarbejdernes kompetencer og færdigheder i virksomheden. På denne måde kan dine medarbejdere dyrke gode relationer gennem bedre indsigt i hinandens karriereresultater, færdigheder, certificeringer og interesser.

Optimer dine HR-rutiner

Gennem selvbetjening kan ledere og medarbejdere strømline arbejdsdagen ved at udføre personaleadministrative opgaver uden at gå gennem HR. Dette giver også HR-afdelingen mere plads til at udføre den opgave, de har som arrangør for talent, kultur og ledelse. På denne måde vil din virksomhed være bedre rustet til at levere i henhold til virksomhedens mål.

Gennem pålidelige data og analyser får du også et fuldt overblik over tal for fravær, orlov og helligdage, så både ledere og medarbejdere har adgang til de nødvendige tal og data. Optimeret fraværshåndtering er vigtig for at optimere omkostningerne i virksomheden. Det hjælper også med at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø for hele organisationen.

Opret bedre resultater gennem indsigt i arbejdsstyrken

Reducer papirarbejde, øg nøjagtigheden og minimer risikoen ved at sikre, at de forskellige opgaver ender i de rigtige hænder ved hjælp af automatiserede og konfigurerbare processer. Lav bedre beslutninger gennem analyseværktøjer, der hjælper dig med at spore og analysere dine HR-aktiviteter. Dynamics 365 Human Resources er en skalerbar platform, der giver dig mulighed for at tilpasse applikationen til dine og virksomhedens behov. For eksempel kan du tilpasse grænsefladen til de opgaver, du skal udføre, og dele erfaringer med andre i virksomheden.

Få tilgang til Microsoft Power BI dashboards der hjælper dig med at kombinere, analysere og præsentere personaledata. På denne måde kan du forbedre, hvordan du fordeler arbejdsstyrken, og sørge for at du har den mest kvalificerede medarbejder til rådighed for en opgave. Adgang til Microsoft Forms Pro giver dig mulighed for nemt at foretage undersøgelser og kortlægge arbejdsmiljøet i din virksomhed.

Muligheder med Dynamics 365 Human Resources

Med Microsoft Dynamics 365 Human Resources får du de værktøjer, der letter dine medarbejderes succes. Investering i Dynamics 365 Human Resources giver dig blandt andet:

  • Kompensationsløsninger
  • Ydelsesordninger
  • Orlov og fravær
  • Retningslinier
  • Løn
  • Tilbagemeldinger
  • Uddannelse og certificeringer
  • Selvbetjeningsprogrammer

… og meget mere! Pas på dine medarbejdere ved hjælp af Dynamics 365 Human Resources, og skab en arbejdsplads, hvor både forretningen og de ansatte blomstrer.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Læs mere om Dynamics 365

På et stadig hårdere marked med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data er det afgørende at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge udviklingen på markedet. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger i en cloud-løsning, hvilket forenkler og forbedrer dine processer.

Axdata er en af Nordens førende inden for Dynamics 365 Human Resources

Axdata har to af Nordens første certificerede konsulenter hos Dynamics 365 Human Resources. Vi har således opbygget en stor ekspertise inden for denne del af Dynamics 365. Kontakt os i dag for information om, hvordan vores konsulenter kan hjælpe dig i gang med Dynamics 365 Human Resources.