Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Dynamics 365 Finance

Maksimér den økonomiske synlighed og rentabilitet

Automatiser og moderniser dine økonomiske processer i hele din virksomhed. Brug indsigten fra gode analytiske værktøjer til at træffe bedre beslutninger og holde dig foran den økonomiske udvikling. Dynamics 365 Finance er en del af Microsoft Dynamics 365-familien og integreres med alle de forskellige applikationer til platformen. Brug et værktøj, der hjælper dig med at få et overblik over virksomhedens nuværende økonomiske situation, samtidig med at du planlægger en fremtidig økonomisk vækst.

Tag de rigtige strategiske beslutninger ved hjælp af moderne teknologi

Adgang til realtidsdata, forudsigende analyse og global økonomistyring hjælper dig med at træffe hurtigere og smartere beslutninger på vegne af din virksomhed. Få adgang til fremragende værktøjer og produkter fra Microsoft, der giver dig mulighed for at tage strategiske beslutninger for din virksomheds økonomi ved hjælp af kunstig intelligens.

Dynamics 365 Finance giver dig adgang til teknologi, der giver handlingsorienteret information, så du kan arbejde for at skabe vækst i virksomheden med strategiske og innovative tiltag. Transformér din forretning med AI-drevet indsigt, og bliv konkurrencedygtig i et globalt forretningsmiljø præget af hyppige ændringer.

Få et samlet billede af din virksomheds økonomi i Dynamics 365 Finance, som indsamler forretningsdata på tværs af forskellige applikationer og giver dig en central informationskilde. Dette gør det lettere at træffe beslutninger på tværs af operationer og understøtte global vækst.

Automatiserede økonomiske processer til effektiv drift

Brug mere tid på, hvad der er vigtigt ved at automatisere rutinemæssige økonomiske processer, så du kan fokusere på mere krævende opgaver. Ansvaret for at sikre en forsvarlig drift af virksomhedens økonomi er en vigtig og krævende opgave, der konstant ændrer sig. Derfor er det vigtigt, at du bruger en løsning, der kan tilpasses og skaleres, så du hurtigt kan reagere på ændringer i markedet.

I Dynamics 365 Finance kan du give dine medarbejdere rollebaserede arbejdsområder med opgaveprioritering for at maksimere effektiviteten. Applikationen integreres med Office 365, hvilket gør det let at få adgang til de rigtige filer, dokumentation og kommunikation på tværs af afdelinger.

Gør rutineopgaver som fakturering lettere ved at oprette tilbagevendende fakturaer, hvilket også giver dig et bedre overblik over fremtidige udgifter. Det betyder, at du både sparer tid på manuelle opgaver og arbejder proaktivt med virksomhedens økonomi på lang sigt.

 

Reducer driftsomkostninger, kompleksitet og risiko for din virksomhed

Automatisering af økonomiske processer, budgetplanlægning og budgetkontrol er nogle af funktionerne i Dynamics 365, der hjælper dig med at skære ned på dine driftsudgifter. Analyse og indsigt giver dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt på tværs af geografiske områder og give et bedre overblik over, hvilke processer der kan reducere omkostningerne.

Ved at bruge et centraliseret system til hele virksomheden reducerer du kompleksiteten af ​​økonomistyringen i virksomheden. Dette giver dig mulighed for at træffe effektive foranstaltninger hurtigere og implementere dem på tværs af hele virksomheden, mens du kan tilpasse foranstaltninger til lokale krav. Løsningen gør det også let at tilpasse virksomheden til nye globale økonomiske krav gennem et fleksibelt, styret, regelbaseret kontoplan og mål. Foretag nemt ændringer, der vises med konfigurerbare skatte-, e-faktura- og betalings- og rapporteringsformater.

Muligheder i Dynamics 365 Finance

Med Microsoft Dynamics 365 Finance får du muligheden for at maksimere indsigt i din virksomheds økonomi og rentabilitet ved hjælp af moderne teknologi. Investering i Dynamics 365 Finance giver dig blandt andet mulighed for:

  • Tag strategiske beslutninger med kunstig intelligens
  • Forøg overskuddet og forbedre pengestrømmen
  • Indsaml og automatiser økonomiske processer
  • Reducer driftsomkostningerne
  • Reducer global økonomisk kompleksitet og risiko
  • Automatiser og prioriter opgaver ved hjælp af Office 365-integration og forudsigelig indsigt
  • Tilpas dokumenter til nye forretningskrav med Office 365-skabeloner
  • Effektivisering gennem abonnementsbaseret økonomi

… og meget mere! Dynamics 365 finance giver dig de værktøjer, du har brug for til at fremme vækst i din virksomhed.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Læs mere om Dynamics 365

På et stadig hårdere marked med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data er det afgørende at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge udviklingen på markedet. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger i en cloud-løsning, hvilket forenkler og forbedrer dine processer.

Kontakt os for mere information om Dynamics 365 Finance

Axdata har omfattende erfaring med Dynamics 365 Finance og besvarer gerne spørgsmål, du måtte have om løsningen.