Indsigt giver dig overblik

Microsoft Dynamics 365

Vækst din virksomhed på dine betingelser. Med intelligente forretningsapplikationer på tværs af ERP & CRM giver Microsoft Dynamics 365 dig valgmuligheder. Begynd med det, der kræves, for at du kan drive din virksomhed – med tilfredse kunder. Tilføj derefter apps, når dine behov ændre sig.

Forøget vækst med Dynamics 365 værdiskabende funktioner

Saml din virksomhed – fra data til personer til processer – med moderne, intelligente virksomheds applikationer, der kan tilpasses dine skiftende behov.

Giv din virksomhed det, der skal til for at skabe succes. Traf bedre beslutninger, opbyg kunderelationer og få en mere effektiv drift.

Træf hurtigere beslutninger baseret på korrekte data

Forretningsprocesser er kernen i din virksomhed. Det som gør Microsoft Dynamics 365 unik er platformens brugervenlighed og hvordan løsningen hurtigt og enkelt kobler økonomi, salg og drift sammen med CRM, Office 365 og Power BI. Dette forenkler og forbedrer virksomhedens muligheder for at flytte alle systemer, prosesser og funktioner ud i skyen for at få hurtigere tilgang til korrekt data, større fleksibilitet og enklere opgraderings processer.

Øget effektivitet og reducerede omkostninger er gerne et resultat af at flytte forretningssystemet op i skyen.

Dynamics 365 giver dig en omfattende innovationsløsning til forretningsprocesser, der er skræddersyet til din virksomhed og gør det lettere at forudsige, hvilke produkter og tjenester dine kunder har brug for. Med dataflyt på tværs af løsninger, roller, funktioner og operationer giver løsningen dig effektivt realtidsrapporter om situationen, så du hurtigt kan træffe de rigtige beslutninger, og medarbejderne har adgang til de data, der er nødvendige for at have en effektiv hverdag.

Ved at flytte systemer, processer og funktioner i skyen får du den alsidighed og fleksibilitet, din virksomhed har brug for for at vokse. I praksis betyder det, at du opnår en mere jævn drift, hvor brugere får arbejde i et samlet og enklere system, som ofte fører til øget produktivitet. Cloud-operationer gør det lettere at foretage ændringer og opgraderinger uden at påvirke forretningsprocesserne.

Overordnet om Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er en samling af Microsofts Cloud-forretningsløsninger. Løsningen giver funktionalitet til både ERP og CRM-processer og er tæt integreret med Office 365 og andre Cloud-løsninger fra Microsoft. Dynamics 365 er en forretningsplatform, der konstant udvikles og beriges med nye applikationer, og som også bruger en række Cloud-komponenter og teknologier, der er tilgængelige gennem Microsoft Azure. Dette giver et stort og bredt spektrum af muligheder for din virksomhed.

Løsningen føles som og ser ud som Office 365, og der er hurtig adgang til både e-mail, Word, Excel, dokumenter med mere.

Læs mere om

Dynamics 365

Om platformen

Microsoft Dynamics 365 er en del af Microsofts Cloud-platform og bruger Azure som en infrastruktur.

Løsningen er del af et samlet billede, hvor dine forretningsprocesser er knyttet på tværs af applikationer ved hjælp af avanceret workflow-styring (Microsoft Flow).

Den fælles datatjeneste bruges til at udveksle information på tværs af applikationer og kan også bruges til at integrere med tredjeparts applikationer.

Brugere vil opdage, at ting er relateret, uanset om de fungerer i Outlook, Excel, Word, SharePoint, Power BI eller Dynamics 365.

En “Public Cloud” -variant af Dynamics 365 giver dig hyppige opdateringer, og du undgår de store versionopgraderinger, der ofte leveres med en lokal løsning.

Brugen af ​​Dynamics 365 og dens rapporteringsgrænseflade udføres for det meste på Internettet ved hjælp af HTML5. Dette betyder, at alt hvad du behøver, er en enhed med internettet (mobil, tablet, pc) og en valgfri browser, der understøtter HTML5 – der kræves heller ingen installation af klienter.

Azure som infrastruktur

Azure er en Cloud-infrastruktur, hvor Microsoft kører og opdaterer løsningerne. Dette betyder, at du ikke behøver at tænke over alle de investeringer og driftsomkostninger, der er forbundet med en serverpark. Azure indeholder også tusinder af forskellige tjenester, der kan bruges i kombination med dine forretningsløsninger, såsom integrationstjenester, IoT-tjenester, Machine Learning og forudsigelig analyse.

En af de store fordele ved at bruge en Cloud-infrastruktur er, at skalering op og ned kan udføres hurtigt, både med hensyn til ydelse og behov for computerkraft, tjenester og antallet af brugere af løsningen. Klik her for at læse mere.

Power BI

Dynamics 365 prissættes pr. Bruger pr. Måned eller pr. Enhed (pc, tablet, mobil) pr. Måned. Lejeprisen afhænger af hvilke komponenter i Dynamics 365, du vil bruge, hvor Microsoft tilbyder forskellige “planer”, hvor flere komponenter prissættes sammen i en pakke. Axdata tilbyder løsninger og tjenester udviklet af Axdata eller vores tilknyttede virksomheder inkluderet i lejeprisen ud over at tilbyde andre Microsoft-produkter inkluderet i lejeprisen, såsom Office 365 og Power BI.

Med Dynamics 365 får du en komplet, fleksibel og fremtidsorienteret løsning for din virksomhed.

Med Microsoft Dynamics 365 får du en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at tilpasse dit forretningssystem til dine unikke forretningsbehov hurtigt og enkelt. Microsofts datamodel, Common Data Service, forenkler datastyring og integrerer samtidig data på tværs af forretningsprocesser og løsninger. Med en passion og nysgerrighed arbejder vores konsulenter konstant på at optimere vores kunders forretningsprocesser og skabe værdi med den nyeste teknologi.

Kompleksitet behøver ikke at betyde kompliceret

Virksomheder har brug for komplekse it-systemer til deres forretningsprocesser, men det betyder ikke nødvendigvis, at systemet skal være kompliceret. Microsoft Dynamics 365 er en enkel, effektiv og brugervenlig platform, der hjælper virksomheder med at vokse. Investering i Microsoft Dynamics 365 giver dig følgende:

  • En samlet oversigt over organisationen
  • Branchespecifik funktionalitet
  • Økonomistyring
  • Business Intelligence og rapportering
  • Støtte til salg og markedsføring
  • Indkøb
  • Projekt- og personalestyring
  • En skalérbar løsning

.. og meget mere! Få en effektiv, kraftfuld og brugervenlig forretningsaplikation i ét og samme system.

Axdata sætter dine forretningsprocesser i fokus

Axdata har over 20 års erfaring med at optimere forretningsprocesser. Leder du efter et nyt forretningssystem eller spekulerer du på, om du skulle opgradere? Vi fokuserer på din virksomhed, og vores medarbejdere arbejder hårdt for at finde den optimale løsning til dine processer for at opnå det overskud, du ønsker.

Dynamics 365 for Engineering

ERP for teknik giver dig kontrol over egenskaberne for dine varer. Microsoft Dynamics 365 kombineret med vores branchenløsninger håndterer al information om produktet fra det tidspunkt, det er godkendt af engineering, indtil det er i brug, så både salg, indkøb, lager, produktion og service tages hånd om.