Microsoft Dynamics 365

Projektorienteret industri

Leverer din virksomhed produkter og tjenester via projekter, eller har du brug for udviklingskontrolomkostninger for nye produkter? Så er det vigtigt at have en forretningsløsning, der håndterer både strømmen af varer og projektregnskab. Axdata hjælper din virksomhed med at vælge den rigtige forretningsløsning til din branche.

Prosjektorientert industri

Kontrol af ressourcer og projektregnskab

Hvis du ikke har kontrol over omkostninger eller ressourceplanlægning, er det let at overskride en frist, hvilket kan være en kostbar affære. Derfor er det vigtigt at have en forretningsløsning, der giver dig fuld kontrol over ressourcer, varestrøm og projektregnskab. Axdata er specialiseret i ERP og forretningsløsninger til den projektorienterede branche og har konsulenter med flere års erfaring fra branchen, hvilket næsten er en forudsætning for en vellykket implementering.

Optimering af hele værdikæden og minimering af risiko forbundet med projekter

For at nå vores mål fokuserer vi på kompetence, respekt og engagement i alle aspekter af implementeringsprocessen. Microsoft Dynamics 365 forretningssystem har et kraftfuldt projektmodul, der håndterer både strøm af varer og projektregnskab. Løsningen håndterer blandt andet tids- og materielle projekter, fastprisprojekter, investeringsprojekter, omkostningsprojekter og interne projekter.

Projekter synliggøres globalt i forretningsløsningen, så virksomheder, der leverer projekter via flere juridiske enheder, kan arbejde efter den samme plan – hvor ressourcer også er planlagt og reserveret på tværs af virksomheder.

Axdata er en certificeret Gold ERP-partner og kan levere både lokale løsninger såvel som Dynamics 365 i skyen. Vores fokus på optimering af forretningsprocesser involverer at finde de rigtige løsninger til vores kunder.

 

 

 

 

 

 

Brancheløsninger henvendt til projekt industrien

Du har brug for relevante og nøjagtige data med rapporter, der er skræddersyet til din branche, hvorfor Axdata har udviklet adskillige industriløsninger, der er specielt tilpasset ERP og forretningsløsninger til den projektorienterede branche. For eksempel giver vores add-on Axdata Advanced Project udvidet funktionalitet til håndtering af et projekts livscyklus, fra de tidlige udbudsfaser og indtil projektets livscyklus er afsluttet.

Derudover har vi løsninger såsom Axdata-forsendelser, der forenkler håndteringen af forsendelser af varer og inkluderer tilknyttede forsendelsesomkostninger, Axdata-medarbejderservices, som strukturelt indfanger data fra ansatte på timer og rejseregninger og Axdata-installation, der gør det muligt at spore alle varer, ned til det individuelle niveau. , og giver et nøjagtigt og detaljeret overblik over elementets placering, installation og servicehistorie.

AXtension

Vi samarbejder også med AXtension og tilbyder gode løsninger til projektdokumentation (AXtension ECM) og fakturahåndtering (Axtensions IP).

Vores projektmetode - Conference Room Piloting sikrer kvalitet og effektivitet

Med Axdata får du en specialist i forretningssystemer til projekt orienteret industrier med konsulenter, der har solid erfaring fra flere implementeringsprojekter i branchen. Vores mål er at optimere hele værdikæden for vores kunder. For at nå vores mål fokuserer vi på kompetence, respekt og engagement i alle aspekter af implementeringsprocessen.

For at du som kunde skal få en implementeringsproces, der er glat, min mulige tidskrævende, og som sikrer kvaliteten af hele projektet, bruger vi en projektmetodologi kaldet “Conference Room Piloting”. Conference Room Piloting er en projektmetode, der er procesorienteret og “lige på mål”. Fra det første værksted begynder vi effektivt at arbejde i standardløsningen sammen, og udgangspunktet for værkstedene er et færdiggjort grundlæggende layout til produktionsvirksomheder, som Axdata har inkluderet i projektet. Dette gør det muligt for projektteamet at komme hurtigt i gang og have et udgangspunkt for at arbejde ud fra i stedet for at starte med helt blanke ark..

I vores workshops arbejder vi sammen med fokus på de enkelte procesområder, hvor vi konfigurerer løsningen, indlejrer testdata og processtest sammen forretningsprocesserne. Vi gør dette iterativt pr. Proces, indtil den individuelle proces er blevet oprettet, testet og accepteret. Gennem denne proces vil superbrugere og projektgruppen få et godt kompetenceniveau, hvilket reducerer behovet for kurser og træning inden idriftsættelse. Dette er en gennemprøvet metode, og vi har modtaget meget god feedback fra vores kunder om vores måde at implementere projekter på.

Axdata Customer Care

Kunden er den vigtigste ting, vi har i Axdata, og vi gør vores bedste for at tage os af de investeringer, du foretager os. Axdata Customer Care-teamet brænder for at give dig den bedste kundeservice, fordi vores kunders succes med vores løsninger også er vores succes.

Når du bruger forretningssystemer, vil der opstå fejl og ændringer, der kan gøre løsningen upålidelig. Derfor ønsker kunder attention, og nogle ønsker at blive fulgt op nøje. Gennem Axdata Customer Care kundeprogram får du en tættere opfølgning, og at vi er på forkant og afdækker vores kunders behov for støtte og support, hvilket minimerer risikoen for, at løsningen ikke fungerer.

Axdata Customer Care er et kundeprogram, der følges op af et dedikeret team i Axdata og er designet til at sikre, at din virksomhed oplever nærhed, mere forudsigelighed, tilgængelighed og at vi hurtigt løser de udfordringer, du har.
Med en Customer Care-aftale modtager du som kunde responstidsgaranti, tættere opfølgning, regelmæssige møder og en mere forudsigelig pris for tjenesterne.

Loyds valgte Axdata som partner

Læs mere om vores kunde Loyds Industriers oplevelser, og hvordan de brugte ERP-systemet Microsoft Dynamics AX og vores branchen-løsning i Paxter-projektet.
Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Microsoft Dynamics 365

I et marked, der bliver stadig hårdere, med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data, er det vigtigt at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge markedsudviklingen. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger til en cloud-løsning, der forenkler og forbedrer dine processer.

Cloud baseret forretningsløsninger

Vi ved, at mange mennesker ofte er blevet forhindret i at erhverve eller opgradere forretningssystemer på grund af høje investeringsomkostninger og tunge implementeringsprocesser. Cloud-baserede forretningsløsninger har ændret perspektivet på forretningsdrift og omkostninger forbundet med investering i et nyt forretningssystem. Betjening af et forretningssystem på en Cloud platform giver mulighed for en skalerbar løsning, hvor du kun betaler for den faktisk anvendte kapacitet, lavere investeringsomkostninger og en kortere implementeringsproces.

Se flere af vores brancheløsninger

Få større indblik i forretningsløsningen til projektorienteret industri

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om ERP til projektvirksomheder eller for at modtage nyttige råd fra vores eksperter om risikostyring og investering i ERP.