Microsoft Dynamics 365

Engineering

ERP for teknik giver dig kontrol over egenskaberne for dine varer. Microsoft Dynamics 365 kombineret med vores branchenløsninger håndterer al information om produktet fra det tidspunkt, det er godkendt af engineering, indtil det er i brug, så både salg, indkøb, lager, produktion og service tages hånd om.

Bevar relevante og korrekte oplysninger

Mangelfuld eller forkert information om ingeniørprodukter kan skabe store problemer og/eller føre til ekstra arbejde og omkostninger. For at overvinde potentielle problemer er det vigtigt at have den rigtige informationsstyring fra produktudviklingen på engineering til service efter levering. Axdata, specialist i forretningsløsninger indenfor Engineering, har konsulenter med flere års erfaring inden for ingeniørprojekter til ingeniørvirksomheder.

Axdata har flere års erfaring med ERP og forretningsløsninger til ingeniørfirmaer og er en certificeret Gold ERP-partner, der leverer både lokale løsninger og Dynamics 365-operationer i skyen. Vores fokus på optimering af forretningsprocesser involverer at finde de rigtige løsninger til vores kunder.

Øget kvalitet og dataflow

Uanset om du køber færdige varer, komponenter til montering og videresalg eller producerer dine egne produkter, er der en række egenskaber ved et færdigt produkt, som du vil kontrollere til senere brug i værdikæden.. Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365, sammen med vores branchenløsninger håndterer vi blandt andet revisioner af varer og alle relaterede dokumenter og giver ingeniørvirksomheder den funktionalitet, de har brug for for at have den rigtige information til det rigtige tidspunkt.

  • Teknisk information på varen med CAD integration
  • Detaljeret information på kostpriser og salgspriser
  • Forsyningsoversigt
  • Dokumentation af miljøskadelige stoffer – Green Passport
  • Producenter af produktet med producent specifikation
  • Reservedelsliste til varer med revision – mulighed for spredning på salgsordrelinjer
  • Abonnement på varen
  • Garantiordninger på varen
  • Individuel håndtering med mulighed for “As-Built” information fra produktion med historie
  • TAG-nummering

For at få den bedst mulige kvalitet af informationsudnyttelse Dynamics 365 data fra andre Microsoft-løsninger, såsom Office 365. Dette giver dig en endnu bedre dataflow og sikrer optimal udnyttelse af data, der allerede findes i de forskellige systemer.

Axdata har lang erfaring med ERP og forretningsløsninger til ingeniørfirmaer og er en certificeret Gold ERP-partner, der leverer både lokale løsninger og Dynamics 365-operationer i skyen. Vores fokus på optimering af forretningsprocesser involverer at finde de rigtige løsninger til vores kunder.

Brancheløsninger til virksomheder indenfor Engineering

Axdata har adskillige brancheløsninger udviklet specifikt til virksomheder indenfor Engineering.

Blandt andet Axdata Engineering, som giver dig oplysninger på det detaljerede niveau, så du kan tage de rigtige beslutninger. Løsningen har integreret Engineering Change Order (ECO) Management, så du kan registrere ændringer (ECO) og revisioner af varer, materialeregning og produktionsruter. Efterfølgende er det nemt at finde tilbage til, hvordan en solgt vare er bygget / produceret, når salgstransaktionen indeholder revision. Axdata Engineering har også henvisning til tegningsnummer og teknisk note, der kan bruges under ændring og muligheden for CAD-integration med importen af ​​godkendte BOM og tegninger. Ved import til et valgt firma kontrolleres importerede BOM-linjer for at sikre, at alle brugte varer frigives til virksomheden. Godkendt revision fra CAD-system kan overføres og vil derefter opdatere “ECO Management” med ny version og sætte den klar til godkendelse.

Derudover har vi for eksempel Axdata-installationsløsninger, der giver mulighed for at spore genstande ned til det individuelle niveau, Axdata Advanced Project til styring af et projekts livscyklus lige fra et tidligt udbudsfase, før du har et projekt, indtil projektets livscyklus er færdig, og Axdata Employee Services hvilket sikrer datafangst af medarbejdere på timer og rejseregninger.

Vores projektmetode - Conference Room Piloting sikrer kvalitet og effektivitet

Med Axdata får du en specialist i forretningssystem til produktion med konsulenter, der har solid erfaring fra flere implementeringsprojekter i branchen. Vores mål er at optimere hele værdikæden for vores kunder. For at nå vores mål fokuserer vi på kompetence, respekt og engagement i alle aspekter af implementeringsprocessen.

For at du som kunde skal få en implementeringsproces, der er glat, min mulige tidskrævende, og som sikrer kvaliteten af hele projektet, bruger vi en projektmetodologi kaldet “Conference Room Piloting”. Conference Room Piloting er en projektmetode, der er procesorienteret og “lige på mål”. Fra det første værksted begynder vi effektivt at arbejde i standardløsningen sammen, og udgangspunktet for værkstedene er et færdiggjort grundlæggende layout til produktionsvirksomheder, som Axdata har inkluderet i projektet. Dette gør det muligt for projektteamet at komme hurtigt i gang og have et udgangspunkt for at arbejde ud fra i stedet for at starte med helt blanke ark.

I vores workshops arbejder vi sammen med fokus på de enkelte procesområder, hvor vi konfigurerer løsningen, indlejrer testdata og processtest sammen forretningsprocesserne. Vi gør dette iterativt pr. Proces, indtil den individuelle proces er blevet oprettet, testet og accepteret. Gennem denne proces vil superbrugere og projektgruppen få et godt kompetenceniveau, hvilket reducerer behovet for kurser og træning inden idriftsættelse. Dette er en gennemprøvet metode, og vi har modtaget meget god feedback fra vores kunder om vores måde at implementere projekter på.

Axdata Customer Care

Kunden er den vigtigste ting, vi har i Axdata, og vi gør vores bedste for at tage os af de investeringer, du foretager os. Axdata Customer Care-teamet brænder for at give dig den bedste kundeservice, fordi vores kunders succes med vores løsninger også er vores succes.

Når du bruger forretningssystemer, vil der opstå fejl og ændringer, der kan gøre løsningen upålidelig. Derfor ønsker kunder attention, og nogle ønsker at blive fulgt op nøje. Gennem Axdata Customer Care kundeprogram får du en tættere opfølgning, og at vi er på forkant og afdækker vores kunders behov for støtte og support, hvilket minimerer risikoen for, at løsningen ikke fungerer.

Axdata Customer Care er et kundeprogram, der følges op af et dedikeret team i Axdata og er designet til at sikre, at din virksomhed oplever nærhed, mere forudsigelighed, tilgængelighed og at vi hurtigt løser de udfordringer, du har.
Med en Customer Care-aftale modtager du som kunde responstidsgaranti, tættere opfølgning, regelmæssige møder og en mere forudsigelig pris for tjenesterne.

RadøyGruppen valgte Axdata og Microsoft Dynamics 365.

RadøyGruppen mente, at de var voksede ud af deres ERP-system, og så et behov for en forretningsløsning, der understøttede deres processer bedre og hjalp dem med at positionere virksomheden til fremtidig vækst.
Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Microsoft Dynamics 365

I et marked, der bliver stadig hårdere, med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data, er det vigtigt at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge markedsudviklingen. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger til en cloud-løsning, der forenkler og forbedrer dine processer.

Cloud baseret forretningsløsninger

Vi ved, at mange mennesker ofte er blevet forhindret i at erhverve eller opgradere forretningssystemer på grund af høje investeringsomkostninger og tunge implementeringsprocesser. Cloud-baserede forretningsløsninger har ændret perspektivet på forretningsdrift og omkostninger forbundet med investering i et nyt forretningssystem. Betjening af et forretningssystem på en Cloud platform giver mulighed for en skalerbar løsning, hvor du kun betaler for den faktisk anvendte kapacitet, lavere investeringsomkostninger og en kortere implementeringsproces.

Se flere af vores brancheløsninger

Få større indblik i forretningsløsningen til engineering

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om ERP til virksomheder indenfor engineering eller for at modtage nyttige råd fra vores eksperter om risikostyring og investering i ERP.