Microsoft dynamics 365

Energi- og kraftværk

Energi- og kraftværksindustrien gennemgår voldsomme ændringer. Det er vigtigt for din virksomhed at følge med på disse forandringer gennem udvikling og styring af forretningsprocesser for god distribution og levering.

Radoy Gruppen

Reager hurtigt på ændringer i markedet

For dem, der arbejder indenfor energi og kraftværks industrien, er det vigtigt i dagens marked at være i stand til at planlægge, betjene og styre forretningsprocesser, der bliver mere komplekse og udfordrende på en effektiv måde. Derudover er det vigtigt at imødekomme stigende miljøvenlighed og stadig stigende krav fra kunder, hvilket gør det vigtigt at have kontrol på alle niveauer.

Indblik og oversigt med Microsoft Dynamics 365

Axdata er specialiseret i ERP og forretningsløsninger til energi og kraftværkindustrien og er en certificeret gold ERP-partner, der leverer både lokale løsninger og Dynamics 365-operationer i skyen. Vores fokus på optimering af forretningsprocesser involverer at finde de rigtige løsninger til vores kunder.

Microsoft Dynamics 365-forretningssystemet er sammen med vores brancheførende løsninger designet til at indsamle og rapportere relevante data og give en løsning, der håndterer hele værdikæden og sikrer, at din virksomhed får de rigtige data i realtid fra alle operationelle processer.

Få indblik i forretningskritiske data, der giver dig mulighed for hurtigt at reagere på ændringer og have de rigtige oplysninger til et bedre beslutningsgrundlag.

For at få endnu bedre kvalitet, udnytter Dynamics 365 data fra andre Microsoft-løsninger, såsom Office 365. Dette giver dig endnu bedre dataflyt og optimerer data, der allerede findes i forskellige systemer.

Brancheløsninger til Energi og Kræftværksindustrien

For at du skal kunne bruge ERP eller forretningsløsningen optimalt, og for at være sikker på, at du får relevante og korrekte data, er det vigtigt med en partner, der har erfaring inden for branchen og kan levere industri-skræddersyede løsninger. Ud over at flere af vores konsulenter har omfattende erfaring inden for energi- og kraftindustrien, har vi flere løsninger tilpasset ERP og forretningsløsninger til energi og kraftværker. F.eks. Axdata Installation, der sporer varer ned til det individuelle niveau, Axdata Employee Services, der leverer datafangst fra ansatte på timer og rejseregninger, og Axdata Experian Integration der anvendes til kreditovervågning på kunder.

Vores projektmetode - Conference Room Piloting sikrer kvalitet og effektivitet

Med Axdata får du en specialist i forretningssystem til produktion med konsulenter, der har solid erfaring fra flere implementeringsprojekter i branchen. Vores mål er at optimere hele værdikæden for vores kunder. For at nå vores mål fokuserer vi på kompetence, respekt og engagement i alle aspekter af implementeringsprocessen.

For at du som kunde skal få en implementeringsproces, der er glat, min mulige tidskrævende, og som sikrer kvaliteten af hele projektet, bruger vi en projektmetodologi kaldet “Conference Room Piloting”. Conference Room Piloting er en projektmetode, der er procesorienteret og “lige på mål”. Fra det første værksted begynder vi effektivt at arbejde i standardløsningen sammen, og udgangspunktet for værkstedene er et færdiggjort grundlæggende layout til produktionsvirksomheder, som Axdata har inkluderet i projektet. Dette gør det muligt for projektteamet at komme hurtigt i gang og have et udgangspunkt for at arbejde ud fra i stedet for at starte med helt blanke ark.

I vores workshops arbejder vi sammen med fokus på de enkelte procesområder, hvor vi konfigurerer løsningen, indlejrer testdata og processtest sammen forretningsprocesserne. Vi gør dette iterativt pr. Proces, indtil den individuelle proces er blevet oprettet, testet og accepteret. Gennem denne proces vil superbrugere og projektgruppen få et godt kompetenceniveau, hvilket reducerer behovet for kurser og træning inden idriftsættelse. Dette er en gennemprøvet metode, og vi har modtaget meget god feedback fra vores kunder om vores måde at implementere projekter på.

Axdata Customer Care

Kunden er den vigtigste ting, vi har i Axdata, og vi gør vores bedste for at tage os af de investeringer, du foretager os. Axdata Customer Care-teamet brænder for at give dig den bedste kundeservice, fordi vores kunders succes med vores løsninger også er vores succes.

Når du bruger forretningssystemer, vil der opstå fejl og ændringer, der kan gøre løsningen upålidelig. Derfor ønsker kunder attention, og nogle ønsker at blive fulgt op nøje. Gennem Axdata Customer Care kundeprogram får du en tættere opfølgning, og at vi er på forkant og afdækker vores kunders behov for støtte og support, hvilket minimerer risikoen for, at løsningen ikke fungerer.

Axdata Customer Care er et kundeprogram, der følges op af et dedikeret team i Axdata og er designet til at sikre, at din virksomhed oplever nærhed, mere forudsigelighed, tilgængelighed og at vi hurtigt løser de udfordringer, du har.
Med en Customer Care-aftale modtager du som kunde responstidsgaranti, tættere opfølgning, regelmæssige møder og en mere forudsigelig pris for tjenesterne.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Microsoft Dynamics 365

I et marked, der bliver stadig hårdere, med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data, er det vigtigt at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge markedsudviklingen. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger til en cloud-løsning, der forenkler og forbedrer dine processer.

Cloud baseret forretningsløsninger

Vi ved, at mange mennesker ofte er blevet forhindret i at erhverve eller opgradere forretningssystemer på grund af høje investeringsomkostninger og tunge implementeringsprocesser. Cloud-baserede forretningsløsninger har ændret perspektivet på forretningsdrift og omkostninger forbundet med investering i et nyt forretningssystem. Betjening af et forretningssystem på en Cloud platform giver mulighed for en skalerbar løsning, hvor du kun betaler for den faktisk anvendte kapacitet, lavere investeringsomkostninger og en kortere implementeringsproces.

Se flere af vores brancheløsninger

Få større indblik i forretningsløsningen henvendt til Energi- og kraftværker

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om ERP til Energi- og Kraftværksindustrien eller for at modtage nyttige råd fra vores eksperter om risikostyring og investering i ERP.