Microsoft partner of the year -Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Brancher

Find den rigtige forretningsløsning som passer netop din branche

At erhverve en ny forretningsløsning er en strategisk og vigtig beslutning for alle virksomheder. Det er vigtigt at vælge den rigtige forretningsløsning, der er skræddersyet til din branche og virksomhed, og ikke mindst er det vigtigt at vælge en partner, der vil støtte op omkring virksomheden, selv efter implementering. Med ekspertise og erfaring har Axdata udviklet adskillige industriløsninger, der er specielt skræddersyet til forretningsløsninger til fremstillingsvirksomheder, ingeniørvirksomhed, energi og kraftværker og projektorienterede industrier, og vi har også erfaring fra en række andre brancher og kan hjælpe forskellige virksomheder på tværs af brancher med implementering af nye forretningsløsninger.

Engineering

Engineering

ERP for engineering giver dig kontrol over egenskaberne for dine varer. Microsoft Dynamics 365 kombineret med vores brancheløsninger håndterer al information om produktet fra det tidspunkt, det er godkendt af engineering, indtil det er i brug, så både salg, indkøb, lager, produktion og service tages hånd om.
Energi- og kraftverk

Energi- og kraftværk

Energi- og kraftværksindustrien er under hurtige forandringer. Det er vigtigt for din virksomhed at kunne følge med på disse ændringer det sker igennem udvikling og styring af forretningsprocesser for god distribution og levering.
Produksjon

Produktion

Uanset om din virksomhed fremstiller dele til et produkt eller er ansvarlig for produktionen af selve det færdige produkt, ved vi, at dette er komplekse og unikke processer. For at have en oversigt og kontrol er det vigtigt, at du har et forretningssystem, der håndterer ændringer og understøtter alle faser i produktionsprocessen. Det er lige så vigtigt at have en leverandør og en partner, der forstår din branche.
Produksjon

Projektorienteret industri

Leverer din virksomhed produkter og tjenester via projekter, eller har du brug for udviklingskontrolomkostninger for nye produkter? Derefter er det vigtigt at have en forretningsløsning, der håndterer både strømmen af varer og projektregnskab. Axdata hjælper din virksomhed med at vælge den rigtige forretningsløsning til din branche.

Kontakt os

Med lidenskab for faget arbejder vi kontinuerlig med optimering af virksomhedsprocesser og værdiskabning for vores kunder. Vi guider din virksomhed mod at vælge den rigtige forretningsløsning til netop din branche