Momsvalidering til Dynamics 365 Finance & Operation

Momsvalideringsværktøj til Dynamics AX / 365

Med Axdatas CIR (momsvalidering) til Dynamics AX/365 har I mulighed for hurtigt og nemt at validere alle jeres kunders momsnumre  i USA, EU og Norge på én gang direkte fra jeres ERP system. Samtidig får I oplyst navnet og adressen til de enkelte momsnumre, så det sikres, at de tilhører jeres kunde.

Moms validering

Automatisere validering af kundernes momsnumre

Det har i Danmark længe været et formelt krav at validere udenlandske momsnumre, forud for et momsfrit EU varesalg. Skattestyrelsen skrev tilbage i 2012, at virksomheder der sælger momsfrit til andre EU-lande, skal validere hele deres debitor kartotek én gang i kvartalet, eller forud for hver transaktion. Foruden momsnummeret, så skal debitors navn og adresse også valideres.

 

Processen og intervallet er stadig den samme, men kan I afsætte ressourcer til at håndtere denne proces?

 

Axdata forventer at Skattestyrelsen vil have større fokus på kravet nu, hvor det er skrevet ind i momsloven, og det er derfor vigtigt at I kan fremvise den valideringskode, som genereres ved en ansøgning.

Automatisk validering  

Med Axdatas CIR (momsvalideringsværktøj) til Dynamics AX/365 har I mulighed for hurtigt og nemt at validere alle jeres kunders momsnumre  i USA, EU og Norge på én gang direkte fra jeres ERP system. Samtidig får I oplyst navnet og adressen til de enkelte momsnumre, så det sikres, at de tilhører jeres kunde.

Med implementeringen af de nye EU quick-fix regler pr. 1. januar 2020 er en sådan validering afgørende for at kunne sælge varer eller ydelser uden moms til kunder i andre EU-lande, da validering af købers momsnummer, navn og adresse fremadrettet er en materiel betingelse for at anvende 0 % momssatsen ved salg af varer og ydelser til EU-kunder.

Med Axdatas valideringsværktøj har du alle oplysninger samlet ét sted – navn, adresse, det udenlandske momsnummer og allervigtigst valideringskoden, som generes via CIR ved hjælp af valideringsværktøjet.

 

Kontakt os og find ud af, hvad du skal gøre for at få ERP-løsningen forberedt, testet og klar til levere valideringskoden.

Momsvalidering direkte fra dit ERP

Momsvalidering 365

Hvad vil Axdatas moms validerings løsning betyde for din virksomhed?

Du vil kunne efterleve Compliance, Du vil kunne opleve reducerede driftsomkostninger, Reducere momsrisiko med hensyn til forkert brug af momsnummer samt mulighed for at sende valideringskoder til offentlige myndigheder nemt og hurtigt.

Vi tilfører kompetance

Gennem vores lange erfaring med organisering af økonomiske funktioner i Microsofts ERP-løsninger har vi blandt andet opnået en unik kompetence til, hvordan vi effektivt kan løse regeringens pålagte krav.

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt os for at høre mere om vores løsning til momsvalidering.