Nu er Dynamics 365 Finance and Operations to uafhængige apps

Ændringer i Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er en skalérbar løsning, der drives i skyen, som konstant udvikles for at give dig et bedre overblik over din virksomhed. Moderne og modulopbyggede apps hjælper dig med at opbygge en optimal platform, skræddersyet til din virksomhed og de enkelte brugere af løsningen. En af de seneste opdateringer i Dynamics 365-platformen er, at Finance og Operations nu er opdelt i de to uafhængige apps Finance og Supply Chain Management.

Sådan vil ændringerne være i Dynamics 365 Finance and Operations

Fra 1. oktober 2019 bliver Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations opdelt i de to separate applikationer Dynamics 365 Supply Chain Management og Dynamics 365 Finance.

Finance & Operations deles opp i Supply Chain Management og Finance

Med denne opdeling vil du nu kunne have nogle apps fra Unified Operations, som tidligere er blevet linket gennem afsluttede planer.

Dynamics 365 Unified Operations-porteføljen vil således bestå af de fire uafhængige apps:

 

 • Supply Chain Management
 • Finance
 • Retail
 • Talent

Dette betyder, at det bliver muligt at få adgang til en mindre del af løsningen for de roller, der ikke har brug for alt, hvad der tilbydes finans og operationer, og at det bliver let at tilpasse løsningen til organisationens specifikke behov. For dem, der har flere apps, vil datastrømmen fortsætte med at køre problemfrit på tværs af løsningen. Retail og Talent vil også være uafhængige apps, men der er ingen ændringer ud over, hvad der er beskrevet i Launch Wave 2, 2019.

Hvorfor opdeles Dynamics 365 Finance and Operations?

Produktændringen i appen Finance and Operations er et resultat af Microsofts markedstilpasning og fører også til en ændring i Microsoft sin lisensieringsmodell.

For at Dynamics 365 plattformen skal kunne tilrettelegges deres bruk og behov, vil abonnement på appene nå gjøres gjennom en “A La Carte” lisensiering. Dere kan abonnere på de en eller flere apper med Base eller Attach lisens, basert på behovet til de forskjellige brukerne i virksomheten.

Det vil si at det som tidligere har vært delt inn i ferdige planer, i form av Customer Engagement og Unified Operations, nå vil selges som individuelle apper slik at det er mulig å bygge skreddersydde løsningskombinasjoner for deres virksomhet. Det betyr at du kan få lisens til de Dynamics 365 appene du trenger, når du trenger det og til de som trenger det.

Lær Dynamics 365 Supply Chain Management at kende

Få bedre indsigt i, hvordan du kan automatisere og strømline forsyningskæden i din virksomhed med Dynamics 365 Supply Chain Management. Hvis du er bekendt med Finance and Operations, vil du genkende det meste inden for Supply Chain Management. Her har du adgang til et antal funktionaliteter, der hjælper dig med at forme en strømlinet forsyningskæde.

Appen bruger AI- og IoT-indsigt og intelligens til at øge rentabiliteten af alle dine processer, fra planlægning til udgående logistik. Øget operationel effektivitet, strategisk beslutningstagning og optimeret produktivitet er blot nogle af fordelene ved Dynamics 365 Supply Chain Management.

 

Følgende funktioner fra Finance and Operations er tilgængelig i Supply Chain Management appen:
 • Distribution
 • Transportation
 • Manufacturing
 • Cost Accounting
 • Engineering
 • Procurement
 • Sales Orders
 • Customer Service/Marketing/ Field Service

Læs mere om Dynamics 365 Supply Chain Management på Microsoft sider

Automatiser og effektiviser din forsyningskæde med Dynamics 365 Supply Chain Management

Se hvordan du moderniserer virksomhedslogistiken, arbejde proaktivt og forene processer fra start til slut med Dynamics 365 Supply Chain Management

Lær Dynamics 365 Finance at kende

Adgang til data i realtid, forudsigelig analyse og global økonomisk styring hjælper dig med at træffe hurtigere og smartere beslutninger på din virksomheds vegne. Få adgang til fremragende Microsoft-værktøjer og -produkter, der giver dig mulighed for at tage strategiske forretningsbeslutninger med kunstig intelligens.

Brug mere tid på det, der er vigtigt ved at automatisere rutinemæssige økonomiske processer, så du kan fokusere på mere krævende opgaver. Ansvaret for at sikre en sund drift af virksomhedens økonomi er en vigtig og krævende opgave, der konstant ændres. Derfor er det vigtigt, at du bruger en løsning, der er tilpasningsdygtig og skalérbar, så du hurtigt kan reagere på ændringer i markedet.

Dynamics 365 Finance giver dig adgang til teknologi, der giver information, der kan bruges, så du kan arbejde mod at drive forretningsvækst med strategiske og innovative initiativer. Transformer din virksomhed med AI-drevet indsigt, så du forbliver konkurrencedygtig i et globalt forretningsmiljø, der er præget af hyppige ændringer. Dynamics 365 Finance bygger på funktionaliteter, der tidligere var fundet i Finance and Operations.

Funktionaliteter fra Finance and Operations som bliver tilgængelig i appen er:
 • Financials and Accounting
 • Budgeting
 • Project Management

Du kan læse mere om Dynamics 365 Finance på Microsoft sider

 

Se hvordan du som CFO kan drive vækst og lønsomhed med Dynamics 365 Finance

Se videoen fra Microsoft for at få mere at vide om hvordan Dynamics 365 Finance kan bidrage til at I driver ansvarlig forretningsdrift som støtter op under lønsomhed og vækst.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Læs mere om Microsoft Dynamics 365

I et marked, der bliver stadig hårdere, med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data, er det vigtigt at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge markedsudviklingen. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger til en Cloud-løsning, der forenkler og forbedrer dine processer.

Spørgsmål om opdelingen af Finance and Operations?

Vi besvare glædeligt eventuelle spørgsmål, du måtte have om opdelingen af Finance and Operations, eller hvordan denne opdeling påvirker dig med din eksisterende app plan. Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig med at navigere i ændringerne i Dynamics 365-platformen.