Power Platform: Nyheder i lanceringsbølge 2 for 2019

Oplev det nyeste med en Power Platform

For Power Platform og Dynamics 365 er der to store lanceringer om året – i oktober og april. Release skemaet for frigivelsesbølgen i 2019 beskriver alle de nye funktioner i Microsoft Power Platform, der lanceres fra oktober 2019 til marts 2020. Dette gælder ændringer i alle produkterne inkluderet i Microsoft Power Platform, som i dag er PowerApps, Microsoft Flow og Power BI.

Nye funktioner i Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform giver dig mulighed for at analysere og handle baseret på automatiserede data, mens du bidrager til digital transformation i din virksomhed. For at Power Platform kan gøre dette så effektivt og med den højeste kvalitet som muligt, udvikler Microsoft konstant løsningen. En af de største nyheder i lanceringsbølge 2 er AI Builder’s adgang til Power Platform. AI Builder gør det muligt let at automatisere processer og forudsige resultater, hvilket bidrager til mere effektiv forretningsdrift.AI Builder er direkte integreret i PowerApps og Microsoft Flow og er en nøglefærdig løsning, der bygger på Microsoft AI gennem en peg-og-klik-oplevelse. Som et resultat kan du nu opbygge AI uden programmering eller datalogisk viden. AI Builder er et vigtigt skridt i at sikre, at din virksomhed, uanset størrelse, kan fremskynde den digitale transformationsrejse.

Læs Lanceringsbølge 2 for Power Platform 2019 fra Microsoft, for at få en oversigt over hvad som vil blive rullet ud imellem oktober 2019 og marts 2010.

Forbedringer i PowerApps

PowerApps gør det nemt at vedligeholde og administrere apps på tværs af organisationen. Launch wave 2 lancerer en række funktioner, der hjælper med at forenkle eksisterende koncepter. Dette forbedrer udvikler- og slutbrugerproduktivitet i PowerApps og Dynamics 365-apps, når de er bygget på en samlet grænseflade.

De nye funktioner, der kommer i lanceringsbølge 2, bidrager til hurtigere, mere pålidelige og stabile apps og en samlet grænseflade for alle. For eksempel er det nu lettere at oprette brugerdefinerede komponenter, oprette PowerApp-portaler, der kan udvides til brugere uden for organisationen og bruge testrammer, der gør det muligt at løse problemer tidligt i processen.

 

Smartere og smidigerer oplevelser i Microsoft Flow

Microsoft Flow sikrer øget procesautomation og arbejdsgang i arbejdsdagen og for din virksomhed. Nyt i Microsoft Flow til lanceringsbølge 2 er smartere og glattere oplevelser inden for tre fokusområder.

Flow-udviklere får adgang til smartere og mere kraftfulde værktøjer, især gennem de nye funktioner i AI Builder. For eksempel tekstklassificeringsmodellen, objektgenkendelsesmodellen og brugen af den binære klassificeringsmodel til at opbygge forudsigelsesmodeller. Slutbrugere får adgang til fremragende forretningsprocesfunktioner, som inkluderer muligheden for at udføre basale forretningsprocesscenarier offline. Det lancerer også omfattende værktøjer til administratorer som Power Platform Administration Center. En mere pålidelig og samlet oplevelse til at styre lagringskapacitet, miljøer og distributioner.

 

Øget indblik med Power BI

Opret en datakultur i din virksomhed baseret på fakta og ikke meninger. Power BI letter dette ved at forenkle den måde, virksomheder får indblik i fra transaktions- og observationsdata.

Microsoft bevæger sig mod sin vision om, at alle kunder skal have evnen til at standardisere på en enkelt platform til selvbetjeningsanalyse og virksomheds-BI. Den kommende version af Power BI fokuserer på fire nøgleområder, der giver grundlaget for en faktabaseret datakultur: intuitive oplevelser, en samlet BI-platform, Big Data-analyse og omfattende kunstig intelligens.

 

Spar tid med Common Data Model

Den fælles datamodel bliver mere omfattende og intelligent med indbygget forbindelse til Power Platform og med data på tværs af forretningssystemer. Med forbedret dataintegration sparer organisationen sig tidskrævende arbejde med at forberede og indsamle data til analyse. Den fælles datamodel kombinerer data på tværs af datasiloer, apps og distribution, hvilket muliggør forretnings- og analyseapps og interagerer på tværs af flere områder af virksomheden.

Nyt og planlagt til den fælles datamodel og dataintegration i Launch Wave 2 inkluderer bedre flow i Power Platform, forbedret tilslutningsforbindelse-økosystem og nye Power Query-funktioner, der inkluderer AI og Machine Learning. Med disse nye udgivelser har slutbrugeren adgang til forbedret og intelligent dataintegration, der hjælper med at gøre data tilgængelige.

Se planen for lanceringsbølge 2 for 2019

Få de seneste opdateringer i Power Platform ved at læse Microsofts 2019 Launch Wave 2.

Oplev interaktiv analyse med Power BI

Power BI er et analyseværktøj til et stærkere beslutningsgrundlag. Hold dig opdateret om dine data i realtid – hvor som helst, når som helst og fra alle dine enheder!

Om Axdata

Flere og flere kunder har oplevet kvaliteten af Axdata’s forretningsløsninger, hvilket har resulteret i en stærk vækst i de senere år, og virksomheden findes i dag i flere forskellige lande. Med ca. 50 talentfulde medarbejdere, der arbejder hver dag med stor lidenskab for ERP og forretningsløsninger, vi betjener kunder på tværs af grænser og giver alt for at skabe merværdi for vores kunder – hver dag.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Power Platform, så kontakt os her.