Oplev interaktiv indsigt med analyse i Power BI

Tag de rigtige beslutninger ved hjælp af forudsigelig analyse, datavisualisering og realtid-intelligens

I en ideel verden træffes forretningsrisici med lav risiko. De tages efter at alle data er belyst, alle variabler analyseret, alle alternativer redegjort for og evalueret, og beslutningerne bliver til noget, der ender med en mere effektiv proces, eller en gladere kunde eller øget salg. Spørgsmål løses med meget avancerede analyser og viden om tendenser, der guider fremtidige produktionsbehov, foregriber markedsændringer og proaktiv analyserer realtidsdata. I de fleste virksomheder er der et stort potentiale i at udnytte data og information til at optimere den daglige drift. Selvom du muligvis allerede indsamler alle de data, der gør sådan indsigt mulig, tror du måske ikke, at du har evnen og viden til at analysere alle disse data for at få relevant, meningsfuld information. Det er her Power BI kommer ind i billedet.

Med Power BI kan du nemt oprette forbindelse til forskellige datakilder, visualisere og opdage, hvad der er vigtigt, og dele med de mennesker, du ønsker.

Power BI består af softwaretjenester, apps og links, der samarbejder omformer dine separate datakilder til sammenhængende, visuelt imponerende og interaktiv indsigt. Dine data kan være et Excel-regneark eller en samling af skybaserede og lokale hybriddatalagere.

Power BI muliggør avanceret analyse

I e-bogen «Advanced Analytics with Power BI» fra Microsoft kan du læse om, hvordan Power BI bringer avanceret analyse til den daglige beslutningstagning i virksomheden ved at få værdifuld viden fra dataene som grundlag for at tage beslutninger. E-bogen beskriver de avancerede analysemuligheder i Power BI, inklusive forudsigelig analyse, datavisualisering, R-integration og dataanalyseudtryk.

Data findes overalt, udnyt det.

Verden indeholder en astronomisk mængde data, en mængde, der bliver større og større hver dag. Denne enorme samling af information har ændret måden, hvorpå verden interagerer, afsløret gennembrud inden for medicin og afsløret nye måder at forstå tendenser inden for erhvervslivet og i vores daglige liv. Med den stigende tilgængelighed af data kommer nye udfordringer og muligheder, mens virksomhedsledere er nødt til at få vigtig indsigt og omdanne data til relevant og meningsfuld information.

Efterhånden som flere data bliver tilgængelige, kan det være en udfordring at håndtere de store beløb på en smart måde for at få indsigt og træffe de rigtige beslutninger. Uden de rigtige værktøjer skal virksomhedsledere på alle niveauer være computerkendte og være i stand til at forstå data og analytiske koncepter, der tidligere har været utilgængelige, herunder statistiske metoder, maskinlæring og datamanipulation. Med denne mangfoldighed af datakendskab er det vigtigt at have evnen til at tage informerede beslutninger baseret på smart dataforbrug snarere end på den enkeltes meninger. Tidligere var disse opgaver ekstremt komplekse og ville blive overdraget til ingeniører, men med de værktøjer, der findes i dag, kan virksomhedsledere dykke ned i deres egen analyse og få den vigtige indsigt.

E-bogen «Advanced Analytics with Power BI» indeholder temaer som:

 • Advanced analytics in Power BI
 • Predictive analytics with Azure
 • R integration
 • Quick Insights feature
 • Segmentation and cohort analysis
 • Data grouping and Binning
 • Data streaming in Power BI
 • Real-time dashboards
 • Setup of real-time streaming data sets
 • Visualizations in Power BI
 • Community-sourced visualizations
 • R visualizations
 • Custom visualizations
 • Data connection and shaping
 • Azure services
 • DirectQuery
 • Data fetching with the R connector
 • Data shaping in Power Query with R
 • Data Analysis Expressions

Skab overblik og brug dine data optimalt

Power BI giver brugere på alle niveauer i en organisation mulighed for at analysere data og dele indsigt. Gennem instrumentbrættet giver Power BI en 360-graders visning af de vigtigste målinger ét sted, opdateret i realtid og tilgængelig på alle enheder. Med et klik kan du udforske data ved hjælp af intuitive værktøjer til hurtigt at finde svar og afsløre ny indsigt.

Power BI giver dig mulighed for at grave dybt ned i dine data, samtidig med at du er produktiv og kreativ med den visualisering, du bygger. Med mere end 20 indbyggede måder til at visualisere data og muligheden for at tilpasse visninger gør Power BI det nemt at bruge avanceret analyse til effektivt at kommunikere meddelelser og tackle udfordringer.

Læs e-bogen: Advanced Analytics with Power BI

E-bogen beskriver de avancerede analysemuligheder i Power BI, inkluderet prediktiv analyse, datavisualisering, R-integration og dataanalyseudtryk.

Udforsk mulighederne med Power BI

Udforsk hvordan du kan tage bedre beslutninger, identificere risici og bidrage til vækst ved at indsamle, analysere og få et overblik over din virksomheds data, filer og kuber.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Power BI