Microsoft e-læring med ny platform

Microsoft Learn

Microsoft og vi i Axdata er forpligtet til at give dig den bedst mulige ekspertise i at bruge løsningen og få mest muligt ud af dem. Vi opfordrer derfor alle til at gennemgå e-learning for alle deres løsninger. Microsoft Learn er en sjov, gratis og nem måde at lære Microsoft-teknologi på. Den nye e-læringsplatform Microsoft Learn introducerer en ny tilgang til læring og flytter samtidig læringsmaterialet ud af CustomerSource. Den nye platform er en interaktiv, hurtig og sjov måde for kunder, partnere og Microsoft-medarbejdere at lære Microsoft-teknologi!

Kompetenceudvikling og praktisk læring

De færdigheder, der kræves for at fremme din karriere, udvide dit ansvar og få sjovere arbejde er ikke nemme at opnå. Men med Microsoft Learn får du en mere fornuftig tilgang til kompetenceforbedring med praktisk læring, der hjælper dig med at nå dine mål hurtigere.

Microsoft Learn-platformen giver dig mulighed for nemt at mestre kernekoncepter med den hastighed, du vælger og skemaer. Du får adgang til træningsmateriale med eksempler og kan teste køre produkter uden omkostninger for dig. Uanset om du har 15 minutter eller en time til rådighed, kan du udvikle dine praktiske færdigheder gennem interaktiv, trinvis træning og endda få rollebaserede certificeringer og præstationscertifikater undervejs.

Vigtigt at gennemføre kurser i kundekilde

Som en del af processen med at modernisere og udvide adgangen til Microsofts lærings- og træningsressourcer vil den nuværende e-læringsplatform blive trukket tilbage den 5. april 2019.

Hvis du prøver at starte eller gennemføre et kursus i CustomerSource efter 5. april, vil du ikke kunne få adgang til kurset, og du har ikke mulighed for at gennemføre kurset eller få kursusbeviset. Det er derfor vigtigt, at du går til CustomerSource-betjeningspanelet for at se, om der er kurser, som du er startet og ønsker at gennemføre.

For at registrere til kurset som afsluttet, skal du gennemføre de kurser, der er markeret som “igangværende” inden denne dato. Hvis du har afsluttet kurset, men ikke har downloadet kursuscertifikatet, skal du gøre det inden samme dato.

Dynamics 365- og Power Platform-træningsprogrammer er tilgængelige på Microsoft Learn

Microsoft Learn kombinerer korte trin-for-trin-tutorials, webbaserede interaktive kodning / script-miljøer og opgavebaserede opgaver for at give dem, der ønsker at lære Microsoft-teknologi en interaktiv måde at hjælpe dig med at fremme dine tekniske færdigheder.

Vejviser til forretningsapplikationer på Microsoft Learn vil fortsætte med at vokse og udvikle sig, når behovene vokser. Besøg Microsoft Learn for at få flere oplysninger. Kurser om ældre Dynamics-produkter, der stadig er relevante, vil være tilgængelige til download på bloggen “Dynamics 365 Downloadbare E-learning-kurser for kunder” på Dynamics 365 Community.

Kursusindholdet, der er tilgængeligt på Dynamics Learning Portal (DLP), er det samme, som vil blive offentliggjort på bloggen “Dynamics 365 Downloadable e-learning Courses for Customers”. Kurserne, der ikke fjernes, vil være tilgængelige på Dynamics Community uden behov for godkendelse.

Hvorfor gør Microsoft det?

Websiderne er konsolideret for at give en bedre oplevelse med hurtigere adgang til relevante kurser, lister over relevante kurser, downloadbart indhold, der kan tilpasses brugeren og mere. Microsoft siger, at deres mission er at give alle udviklere, arkitekter, konsulenter og IT-administratorer, uanset baggrund og i enhver form for organisation, muligheden for at opnå mere. At holde trit med de hurtige ændringer i branchen kan være en udfordring for selv de mest aktive. Derfor er Microsoft Learn designet til at give dig et sted, hvor du kan lære i dit eget tempo om alle Microsofts platforme, produkter og løsninger. I Microsoft Learn finder du uddannelsesmaterialer, der hjælper dig med at blive certificeret, uanset om du er en udvikler, administrator eller løsningsarkitekt.Dette er et supplement til docs.microsoft.com, der indeholder teknisk dokumentation for alle produkter og løsninger, Microsoft tilbyder, fra HoloLens til Dynamics. Denne dokumentation giver dig dyb teknisk information om specifikke emner, men for at mestre denne indsigt har du brug for et bredere overblik over, hvordan de forskellige emner hænger sammen for at danne et omfattende billede.
  • Alt indhold i Microsoft Learn er organiseret med en læringssti, der giver dig en struktureret oversigt over hvert emne og sikrer, at du bygger omfattende færdigheder om emnet.
  • Læringsstierne består af trinvise træningsprogrammer med interaktive miljøer, der også giver fri adgang til Azure-ressourcer.
  • Når du bruger Microsoft Learn, kan du spore fremskridt, kontrollere viden og validere distributioner for at tjene point for at nå højere niveauer baseret på resultater og trofæer.

Læring i fremtiden

Dette er bare begyndelsen. Microsoft vil fortsat med at optimere Microsoft Learn for at hjælpe vores kunder med at opbygge deres praktiske færdigheder og lære om Microsoft-teknologier i fremtiden. Dette er stedet at starte nye uddannelser, nye uddannelsesprogrammer og vejledninger for alle tjenester inklusive Azure, Dynamics 365, PowerBI og Microsoft 365.

Få mest mulig ekspertise i at bruge løsningerne

Tag et modul eller et læseplan, der er skræddersyet til nutidens udviklere og IT-eksperter og designet til at forberede dig til anerkendte Microsoft-certificeringer.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om Microsoft Learn eller CustomerSource.