Dynamics 365 udvidelser, April 2019

April’19 udvidelsen af Dynamics 365

Med denne udgivelse viser Microsoft, at de fortsat investerer fuldt ud i digital transformation, fra AI-påvirket intelligens til banebrydende kundeoplevelser. Nedenfor har vi dækket nogle af de vigtigste forbedringer og nyheder, der kommer i den seneste version af Dynamics 365.

Frigivelsen af denne opdatering er også den første, hvor kunder på tværs af Microsoft Dynamics 365 vil være på en konsistent opdateringsplan (One Version). Samtidig ses dette også som en skabelon for, hvordan store opdateringer vil blive foretaget i april og oktober hvert år fremover. One Version  betyder, at du som bruger får en forudsigelig og kontinuerlig opdateringscyklus, hvor alle nye funktionaliteter stilles til rådighed for dig uden at skulle bruge en masse ressourcer på opgraderingsprojekter.

Nyt i Dynamics 365

Frigivelsen af Dynamics 365 i april 2019 inkluderer en række nye forbedringer og muligheder på tværs af Dynamics 365-applikationer, herunder salg, marketing, kundeservice, portaler, feltservice, projektserviceautomation, finans og drift, talent og detailhandel. Derudover tilføjes et nyt sæt blandede reality-oplevelser ved hjælp af Microsoft Layout og Microsoft Remote Assist.

Denne udgivelse inkluderer også kunstig intelligensudvidelser, der udnytter resultaterne af Microsofts AI-forskning, datanvendelse og Power-platform for at hjælpe virksomheder med at forbedre kundeservice, salg og marketingfunktioner:

  • AI for Sales giver dig praktisk indsigt til at fremme personlig engagement og en proaktiv beslutningsproces.
  • Market Insights gør det muligt at indsamle indsigt baseret på hvad forbrugere siger, anvender og føler om deres mærker og produkter.
  • Customer Service Insights optimerer kundeserviceoplevelsen gennem AI-forbedret analyse.

 

 

“The April ’19 release signifies a key milestone for Dynamics 365”

 

– Mo Osbourne, Corporate Vice President and Chief Operating Officer, Business Applications Engineering Microsoft

 

Dynamics 365 Finance and Operations

Denne opdatering kommer med hundreder af forbedringer og udvidelser, som du kan læse om i “Dynamics 365 og Power Platform, PRODUKTNOTER FOR APRIL 2019”, men vi har valgt at fremhæve nogle af de vigtigste med hensyn til finansiering og drift.

Microsoft har fokuseret på at forbedre brugeroplevelsen af ​​løsningen med brugerfeedback som driveren for ændringerne. Dette har ført til forbedringer i ydelse, samarbejde og automatisering sammen med forbedret funktionalitet og forbedringer til alle dele af løsninger.

F.eks. Er økonomistyring justeret til IFRS 15, modtaget automatisk afvikling i hovedbogen, og der er indført en valutakonvertering. Supply chain management er nu blevet udvidet med muligheden for at konfigurere og bruge flere måleenheder (UoM), og produktvariantkonverteringer er også blevet udvidet, så produktniveau UoM-konverteringer understøttes nu i hele applikationen. I denne version tilføjes håndtering af fangstvægt også til Warehouse Management-modulet.

Dynamics 365 for Finance and Operations samler globale data fra økonomi- og driftsafdelinger, så du kan tage hurtige og informerede beslutninger.

For salg og indkøb vil superbrugere kunne foreslå filtrerede visninger og oprette formularer, hvor unødvendige felter eller handlinger kan skjules. Dette kan distribueres til organisationen, og alle niveauer af brugere kan få synspunkter tilpasset deres opgaver.

For produktionsfunktionaliteten vil der være specifikke ydelsesforbedringer og optimerede kernevirksomhedsprocesser. Fokus for denne udgivelse har været at fjerne platform- og infrastrukturfejl samt levere forbedringer i masterplanlægningen. Microsoft Azure IoT-tjenesten er integreret og hjælper produktionsvirksomheder med at udføre den digitale feedback-loop. Derefter kommer du tæt på realtidsinformation med forretningsdata, der giver handlingsbar indsigt, og du kan hurtigt træffe beslutninger og foretage ændringer.

For udviklere vil der mellem april og juli 2019 være en række forbedringer af værktøjerne tilgængelige, såsom muligheden for at udvikle mere end en applikation i det samme miljø. Bygningsautomation kræver ikke længere virtuelle maskiner og aktiverer automatisk til Lifecycle Services (LCS). Derudover introducerer Web Client nye funktioner, der er drevet af brugerproduktivitet, brugervenlighed og kundefeedback. Dette inkluderer tilpasning af formularer og arbejdsområder, interaktion med store datasæt (med bedre filtrering) og den mobile enheds reaktionsevne. En forbedret workflow-oplevelse, inklusive integration med Microsoft Flow, vil være tilgængelig. Analytiske arbejdsområder understøtter nye tilpasningsmuligheder og redigeringsværktøjer til Power BI-rapporter i Finance and Operations-klienten. Power-brugere kan udvide rapporter og udføre datamashups ved hjælp af PowerBI.com-funktionalitet uden at involvere udvikler

Power Platform

Nye Power Platform-funktioner kombinerer Power BI, PowerApps, Microsoft Flow og Common Data Service i en unik palet med værktøjer til at udvide, tilpasse og integrere Dynamics 365 og Office 365 i dit miljø. Frigørelsen i april1919 bringer store forbedringer til at hjælpe analytikere og beslutningstagere lettere med at oprette rapporter, apps og arbejdsgange af højere kvalitet, samtidig med at de understøtter de stadig mere sofistikerede forretningskrav.

Dataintegration

Dataintegration giver indbygget forbindelse til Power Platform og mere med data på tværs af hundredvis af forretningssystemer, der muliggør værdifulde og intelligente oplevelser. Den fælles datamodel giver en samlet standard for forretningsenheder på tværs af Dynamics 365 og Common Data Service, hvilket øger værdien og sparer tid for applikationsudviklere, ISV-partnere og integratorer. April 2019-versionen af Dynamics 365 og Power-platformen giver dig betydelige muligheder for at forbedre din virksomhed.

Forhåndsvisning af april’19 funktioner

Forhåndsvisning af nogle af opdateringsfunktionerne til april 2019 er aktiveret, så du kan validere i et ikke-produktionsmiljø, før funktionerne går i live. Preview giver dig mulighed for at validere opdateringen, før den bruges i dit produktionsmiljø. Du kan opleve de nye funktioner på forhånd og lære dem at kende godt, inden de rulles ud til brugerne sikkert.

Disse produktbeskrivelser indeholder funktionalitet, der muligvis ikke er lanceret endnu, og leveringstidslinjer og projiceret funktionalitet muligvis ikke frigivet (se Microsoft sin policy).

 

Ønsker du at vide mere om Microsofts One Version opdateringer kan du læse her

Læs Dynamics 365 and Power Platform, April 2019 Release Notes

Få et overblik over, hvilke udvidelser der er inkluderet i den nyeste version. Dette dokument indeholder hundreder af nye funktioner og forbedringer til Dynamics 365 og Power Platform, som vil blive rullet ud mellem april og september 2019.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de nye funktioner i april 2019 udgivelsen