RadøyGruppen har valgt Axdata som partner

Fleksibelt og ledende forretningssytem

Årsagen til, at RadøyGruppen ønsker at opgradere, er at bedre understøtte dagens processer og være klar til fremtidig vækst. Centralt i produktionen er god kontrol af værdier i produktionsprocessen. RadøyGruppen vil implementere forretningsløsningen Microsoft Dynamics 365. Målet er at udnytte løsningens standardfunktionalitet i videst muligt omfang for at opnå den størst mulige effekt ved at vælge Dynamics 365 med kontinuerlig opdatering af løsningen og effektiv vedligeholdelse. Dette vil give RadøyGruppen et førende forretningssystem, der er fleksibelt og sikrer, at de har kontrol over alle data og kan træffe taktiske og strategiske beslutninger baseret på god baggrundsinformation. Vi i Axdata er meget glade for at have muligheden for at hjælpe det firma, der er førende inden for sit felt med at få en forretningsløsning, der opfylder funktionalitets- og kontrolkravene, der kræves i et kvalitetsbevidst forretningsområde som subsea, offshore og maritim industri.

“Selvom der var flere andre potentielle partnere med god kompetence, valgte vi Axdata, fordi vi mener, at de har den bedste kompetence med hensyn til

forretningsløsningen og vores branche”

 

– Lasse Ståløy, CEO hos RadøyGruppen.

Om RadøyGruppen

RadøyGruppen er en solid producent af Subsea Production Systems med en fabrik nord for Bergen. Her fremstilles, integreres og testes ubådsproduktionssystemer for forskellige kunder fra hele verden, såsom Equinor, Shell, Total og Chevron. RadøyGruppen har omkring 150 ansatte og blev startet i 1969.

Læs mere om RadøyGruppen her

 «Vi er stolte over, at RadøyGruppen valgte os som partner, og vi ser meget frem til at gå i gang med dette projekt. Jeg er sikker på, at vores kompetente medarbejdere vil håndtere dette på en progressiv måde»

 

– Daglig Leder i Axdata, Trond Johansson

Projektleder hos Axdata Anders Dalseide synes dette er et meget spændende projekt for både RadøyGruppen og Axdata.

”Med tanke på RadøyGruppens komplekse produkter er det utroligt vigtigt, at vi i dette projekt også fokuserer på at være ekstremt omhyggelige og lytte til kunden, så processen går så glat som muligt. Men den positive holdning, vi har mødt på RadøyGruppen, hvor de er villige til at ændre sig og være godt forberedt, gør mig sikker på, at dette vil være et vellykket projekt. ”

Projektet startede 1. november 2018, og det forventes, at hele leveringen vil være afsluttet i juni 2019. Hvilket betyder, at der kræves en god indsats fra både RadøyGruppen og Axdata. Fordi der bruges en effektiv projektmetodologi, der er forudsigelig og unik for Axdata, og at RadøyGruppen er villig til at ændre, sikrer begge parter, at dette er realistisk, og at projektet bliver en succes, når det går i live.

«Dette er et stort løft for RadøyGruppen, hvorfor vi har kaldt projektet “7 mil“, og vi ser meget frem til en ny hverdag med en ny digital platform med et fleksibelt forretningssystem, der sikrer, at vi har de rigtige data til det rigtige tidspunkt»

 

– Lasse Ståløy, CEO  hos RadøyGruppen.

Læs hvordan projektet med RadøyGruppen gik

RadøyGruppen mente, at de voksede ud af deres ERP-system, og så et behov for en forretningsløsning, der understøttede processer bedre og hjalp med at positionere virksomheden til fremtidig vækst.
Dynamics 365

Læs mere om Microsoft Dynamics 365

I et marked, der bliver stadig hårdere, med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data, er det vigtigt at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge markedsudviklingen. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger til en Cloud-løsning, der forenkler og forbedrer dine processer.

Kontakt os

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om Dynamics 365 og Axdata