Produktionsindustrien 2019: Trend rapport

Den fjerde revolution

Siden starten af den første industrielle revolution har fremstillingsindustrien været en vigtig drivkraft, der har skubbet den industrielle og sociale udvikling fremad. I denne fjerde revolution er maskiner udstyret med smarte sensorer til at indsamle omfattende realtidsdata; kunstig intelligens, som blandt andet muliggør produktionseffektivitet og problemfri kvalitetssikring. Dagens moderne produktion består af smarte produktionsfaciliteter, hvor teknologiproducenter understøttet af intelligente maskiner hjælper med at skabe fremtidens produkter.

Ændringer i fremstillingsindustrien

Siden starten af den første industrielle revolution har fremstillingsindustrien været en vigtig drivkraft, der har skubbet den industrielle og sociale udvikling fremad. I dag er vi midt i en ny industriel innovation, hvor en ny generation af sofistikerede teknologier omdanner produktion til en stærkt forbundet, intelligent og endnu mere produktiv industri.

 

Moderne fremstillingsvirksomheder er ikke længere bare producenter, de bruger teknologi til at drive avancerede innovationer og mere intelligente processer.

6 tendenser, der påvirker dig i fremstillingsindustrien

I Microsofts e-bog kan du læse om udforskningen af seks nye tendenser inden for fremstillingsindustrien, som vi mener kan være nyttige til yderligere udvikling i strømlineringsprocesser og øget hastighed i forretningen.

 

I denne e-bog kan du lære mere om:

  1. IT og OT konvergerer
  2. Udviklingen af XaaS
  3. Intelligent produktion
  4. Produktionsteknologien udvikler sig
  5. Virksomheden tilpasser sig en udviklende arbejdsstyrke
  6. I en tid med usikkerhed

Fokus på vækst

Ved at indsamle data fra hele forsyningskæden kan du optimere driften, bedre forudse efterspørgsel og styre lagerbeholdning gennem automatiseret bestilling og distribution.

Microsoft Dynamics 365 og dets applikationer gør det muligt for virksomheder at optimere forretningsprocesser. Dynamics for Finance and Operations giver virksomhederne alle de værktøjer, de har brug for for at give virksomhederne mulighed for at tage smartere beslutninger, ændre processer og drive hurtig vækst.

Læs hele rapporten

Læs mere og find ud af, hvilke tendenser der vil karakterisere fremstillingsindustrien i den nærmeste fremtid.

2019 Finance Trends Report

Er du interesseret i at læse om hvilke tendenser Microsoft mener der ændrer finansrollen?
Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

I et marked, der bliver stadig hårdere, med øget konkurrence og høje krav til effektivitet og nøjagtige data, er det vigtigt at have et forretningssystem, der håndterer udfordringer og kan følge markedsudviklingen. Microsoft Dynamics 365 kombinerer ERP-, CRM- og BI-løsninger til en Cloud-løsning, der forenkler og forbedrer dine processer.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Microsoft Dynamics for Finance and Operations

Axdata er specialister indenfor Produktionsindustrien

Gennem samarbejde med en række kunder i fremstillingsindustrien har vi fået mange års erfaring med, hvordan man bedst kan indstille en ERP / forretningsløsning for virksomheder, der er engageret i produktion, og hvordan man kan bruge løsningen. Dette har betydet, at vi har et antal kunder, der driver virksomheden så effektivt som muligt og har en løsning, de er meget tilfredse med.