Projektledere med SPL-certifisering

Projektledere med opdateret kompetencer

I dagens samfund, der er kendetegnet ved hurtige teknologiske ændringer, konkurrencedygtig innovation og øget kompleksitet, er der også et behov for at udfordre projektstyringsteknikker. Vi styrker vores kompetence ved at være tidligt i anvendelsen af ny teknologi, tage certificeringer, kurser og generel kompetenceforbedring.

«Traditionel projektledelse gør ikke længere arbejdet. En moderne tilgang er nødvendig»

 

– Dr. Aaron Shenhar

En god projektoplevelse

God projektstyring handler om den rigtige ekspertise, struktur og bevidste valg af metodologi. For at du som kunde skal have et vellykket projekt, fokuserer vi på vores projektledere, der gennemgår relevante certificeringer. Nu har vores projektledere certificeret sig som “Strategiske projektledere” på Holte Academy!

I form af kurser afholdt af The Diamond Leadership Institute – SPLWIN Group, har vores projektledere lært tankegangen og processerne for at sikre, at vi forstår, hvilke værdier projektet vil skabe, og sammen med klienter, hjælper med at klarlægge og sikre, at værdierne bliver skabt. SPL bidrager også til at afdække de egenskaber ved projektet, der skal have indflydelse på projektorganisationen og den strategi, der er valgt til gennemførelse af projektet.

 

Hos Axdata kan du være sikker på, at du møder kompetente og dygtige projektledere.

Hvad kan du forvente af vores projektledere

  • En forretningsfokuseret måde at tænke på og fokusere på at opbygge værdier og en god samarbejdskultur i alle projekter med fokus på innovation.
  • Bedre forretningsresultater og konkurrencesituation.
  • Overholde de aftalte tids- og økonomiske rammer

Strategisk projektledelse – SPL

For at følge markedet skal projektstyringsmetoder også udvikle sig. Strategisk projektstyring, udviklet af Dr. Aaron Shenhar, er en innovativ og forskningsbaseret metode til at definere, planlægge og udføre projekter fra et forretningsperspektiv. Dr. Shenhar var den første modtager af Project Management Institute Research Award, modtog IEEE Engineering Manager of the Year Award og blev for nylig nomineret til PMI Fellow. SPL er baseret på traditionel projektstyring og tilføjer strategi, innovation og styring som vigtige yderligere dimensioner.

Et mål for strategiske projektledere er at udvikle projektledere til ledere inden for forretningsdrift og innovation, der ved, hvordan de kan inspirere og motivere deres teams, og hvordan de kan tilpasse deres stil til det enkelte projekt. Kurset sigter også mod at hjælpe klienter med at vælge de rigtige projekter og fokusere på forretningsresultater og fordele, og samtidig skabe konkurrencefordel, værdi og levering til tiden. I det væsentlige er SPL en proaktiv strategi i projektudførelse, der involverer alle i projektet til at skabe mere værdi.

SPL tilføjer tre nye komponenter på den traditionelle måde:

SPL hjælper dig med at forenkle dit projekt ved at vælge de værktøjer, der er nødvendige til det specifikke projekt.

Fokus på værdi og konkurrenceevne
Adaptiv tilgang til innovation og kontekst.
Projektledelse til at inspirere og motivere alle i projektet.

4 principper for SPL

SPL-metoden er drevet af fire principper – BILT

 

Business – Fokus på forretning, værdiskabelse og konkurrencefordel.

Innovation – Realiser innovationen i projektet og tilpas projektet.

Leadership – Skabe ledere med vision og team spirit.

Team Power – Udfordre tankegangen for at skabe mere værdi.

Læs mere om Axdata

Flere og flere kunder har oplevet kvaliteten af Axdata’s forretningsløsninger, hvilket har resulteret i en stærk vækst i de senere år, og virksomheden findes i dag i flere forskellige lande. Med ca. 50 talentfulde medarbejdere, der hver dag arbejder med stor lidenskab for ERP og forretningsløsninger, vi betjener kunder på tværs af grænser.

Vores kundehistorier

Læs mere om vores afsluttede projekter og tilfredse kunder her

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Axdata og vores projektmetode