E-book: Syv nye trends, der ændrer produktionen

En industri i forandring

Som et resultat af kundernes øgede forventninger til innovation, øget konkurrence og ny teknologi har få brancher oplevet lige så store ændringer som fremstillingsindustrien i det sidste årti. Udviklingen af sensorteknologi har blandt andet ændret F&U, hvordan forskellige processer udføres og leveret store mængder data, der giver nye muligheder. Med den hurtige udvikling er det derfor vigtigt at se, hvilke tendenser der bevæger sig på markedet for at være forberedt på den kommende tid.

E-boken der ser på syv nye trends i fremstillingsindustrien:

I dagens globale økonomi står arbejdet i fremstillingsindustrien overfor flere krav end nogensinde før. Kunder forventer produkter, der er skræddersyet til deres individuelle behov, kræver innovation og forbedringer, og tolerancen for fejl er formindsket. Microsofts e-bog fremhæver syv nøgle produktions tendenser, der gør dig opmærksom på disse ændringer.

I e-bogen kan du blandt andet læse om:

Internet of Things. Ved at bidrage til øget indsigt og forudsigelig vedligeholdelse har Internet of Things (IoT) en stor indflydelse på fremstillingsindustrien. I dag bruger 41% af fremstillingsvirksomheder sensordata.

Emerging technology. Teknologi har altid været en drivkraft for innovation i fremstillingsindustrien. Innovative værktøjer og teknikker såsom 3D-udskrivning til nanoteknologi ændrer, hvordan produkter fremstilles.

Agile manufacturing. Mange producenter bevæger sig hen imod en fleksibel produktionsmetode for at følge med kundernes voksende krav og imødekomme behovet for større produkttilpasning.

Small is the new big. Fremskridt inden for produktionsteknologi, lavere indkøbspriser, kortere leveringstid og efterspørgsel efter mere tilpassede produkter fører til fremkomsten af mindre, mere fleksibel og lokal produktion.

Derudover kan du læse mere om, hvordan du som fremstillingsvirksomhed kan forbedre marginer og differentiering ved at knytte disse produktions- og forsyningskæde tættere sammen samt øge hastigheden på forretningsprocesser.

Brancheløsning til produktions industrien

Som Microsoft-partner og bruger af Microsoft Dynamics-løsninger giver Axdata produktionsvirksomheder mulighed for at forbedre effektiviteten. Læs mere om ERP og forretningsløsninger til fremstillingsindustrien og vores branchenløsninger.
Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er den næste generations intelligente forretningsapplikationer. Løsningen kombinerer CRM og ERP og fungerer problemfrit sammen for at hjælpe med at styre specifikke forretningsfunktioner og giver din organisation mulighed for at imødekomme kundernes behov hurtigere og se nye muligheder.

Seven emerging trends that are changing finance

Se her for at læse e-bogen eller læse om e-bogen, der adresserer tendenser, der ændrer CFO-rollen.

Axdata er produktionseksperten

Med vores lange erfaring som produktionspartner, der bruger Microsofts ERP / forretningsløsninger, har vi fået unik viden om, hvordan en fremstillingsvirksomhed skal håndtere sin dataflow. Derudover er vi fremadrettede og får tidlige erfaringer med nye løsninger, og samtidig har vi udviklet industriløsninger til fremstillingssektoren.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker oplysninger om vores løsning til fremstillingsindustrien eller Dynamics 365