power bi

Power BI

Træf bedre beslutninger, identificer risiko og bidrag til øget vækst ved at indsamle, analysere og få overblik over din virksomheds data, filer og kuber ved hjælp af Microsoft Power BI

Skab oversigt og udnyt dine data med Power BI

Mængden af tilgængelig data og behovet for kontrol vokser sammen med din forretning.

 

Vi oplever at der i de fleste virksomheder ligger et stort potentiale i udnyttelsen af data og informationer som kan optimere den daglige drift. Power BI er et skybaseret analyseværktøj som enkelt lader dig  samle, analysere og få oversigt over data, filer og kuber både indenfor og udenfor Microsoft Dynamics AX / 365. Analysér og lav interaktive rapporter, intuitive dashboards med en unik 360-graders visning af forretningen, og præsenter dem på en enkel og elegant måde for dine kollegaer.

 

Power BI kommunikere med resten af Microsoft Office og lader dig sammenkoble informationer fra flere datakilder fra forskellige systemer og platforme. Er du træt af at klippe og klistre data ind fra Excel og bruge tid på opgaver som ikke skaber værdi? Power BI lader dig automatisere indsamlingen og tilrettelægningen af data sådan at du kan fokusere på at analysere, skabe indsigt og formidle driften af din virksomhed på en enkel måde.

 

 

Analyseværktøj for et stærkere beslutningsgrundlag

Hold dig opdateret på dine data i realtid – hvor som helst, når som helst, og fra alle dine enheder!

 

Med Power BI kan alle brugere holde sig opdateret, arbejde tilkoblet i realtid og på tværs af enheder – PC, Mac, Tablets og øvrige mobile enheder. Lav opdaterede statusrapporter fra forskellige områder af din virksomhed og få et bedre grundlag for at tag gode strategiske beslutninger. Power BI gør det enkelt for dig og dine kollegaer at holde jer opdaterede på nøgletal identificere trends  og drive virksomheden fremover til enhver tid. Med Power BI kommer du hurtigt i gang og behøver ikke at bekymre dig for installation, vedligehold og opgradering.

 

Med en fuldstændig oversigt over dine forretningskritiske data åbner Power BI op for et bedre beslutningsgrundlag.

 

Power BI er et yderst fleksibelt  analyseværktøj som er lavet til at du skal kunne samle, analysere og rapportere fra mange forskellige kilder, på en enkel måde! Behøver du hjælp til at udforske hvilke muligheder du har med Power BI? Tag venligst kontakt – Vi hjælpe dig!

 

Læs mere om løsningen

Power BI på 60 sekunder