Office 365

Office 365

Bærbar produktivitet med Office 365 til computer og mobil. Brug Word, Excel, PowerPoint og andre Office-apps uanset tid og sted, på alle enheder eller i en hvilken som helst browser.

Office 365 – Hvor som helst, når som helst og på alle enheder

Office 365 er mere end den velkendte Office-pakke. Office 365 giver dig og dine medarbejdere mulighed for at arbejde samtidig på de samme dokumenter hvad enten I er on-line eller off-line fra Windows- eller Mac-maskiner, tablet eller mobil, sådan at du kan få arbejdet gjort – uanset hvor du befinder dig. Så længe du har Internet kan du arbejde med opdaterede dokumenter og filer på den platform du har tilgængelig.

Opret, rediger og del dokumenter og filer i realtid med de nyeste opdateringer og undgå at dine processer stopper op.

Siden Office 365 er i skyen, slipper du for at afbryde dit arbejde på grund af nødvendige programopdateringer. Microsofts nyeste funktioner og programmer opdateres automatisk.

 

Samarbejde i realtid

Øg kommunikationen mellem dig og dine medarbejdere med Office 365. Pakken tilbyder e-mail, delte kalendere, direkte beskeder, netkonferencer og adgang til opdaterede dokumenter som er gemt i skyen.

Vi tilbyder Office 365 og hjælper dig med opsætning tilpasset dig og dine behov, og yder support når du trænger til det.

Det nyeste kommunikationsværktøj i Office 365, Microsoft Teams, lader dig oprette egne teams, dele filer, se indhold og chat log når som helst! Microsoft Teams åbner også for at du kan se teamchat på Skype og invitere til møder. Du får umiddelbart adgang til alt indhold og værktøj i løsningen, hvor du direkte kan redigere dokumenter. Er SharePoint, OneNote eller Skype for Business en del af jeres arbejdshverdag?
Prøv Microsoft Teams, vi hjælper dig med at komme ordentlig i gang.

 

Et værktøj tilpasset dig

Office 365 tilpasses dit behov. Vi hjælper dig således at du får den rigtige funktionalitet til den rigtige pris. Office 365 fås som månedsabonnement, hvor du kun betaler licens per bruger for de licenser du har behov – Office 365 er til for at vokse med dig. Du behøver ikke at bekymrer dig for en tung administrationsprocess. Med Office 365 kommer du hurtigt i gang, og du kan selv administrere dine egne tjenester fra administrationscentret. Office 365 er et yderst fleksibelt og komplet værktøj som dækker et mangfoldigt behov!

office365
Læs mere om løsningen