Trender - produksjonsindustrien - 2019

ERP produktion

Dynamics 365 til Produktion lader dig arbejde smartere med sammenhængende driftsaktiviteter. Fleksibilitet og effektivitet i produktionen ved hjælp af en integreret løsning, der optimerer produktionsplanlægning, projektstyring, drifts- og aktivitetsplanlægning samt omkostningsstyring.

Få oversigt med Dynamics 365 til produktion

Mangelfuld information i produktionsprocessen kan føre til øget omkostninger og dermed fordyre virksomhedens produkter. Det handler om risikohåndtering ved at være forberedt på de ændringene som kommer og samtidig have en oversigt over alle virksomhedens processer. Med Dynamics 365 til produktion få du et ERP-system som er gearet til at kunne håndterer følgende forretningsprocesser:

 

 • Skabe det ideelle produktions mix, og understøt dine produktionsprocesser gennem hele forsyningskæden
 • Optimer produktionsprincipperne for hver produktserie, bl.a. fremstil til lager, fremstil på bestilling, indhent på bestilling, konfigurer på bestilling og design på bestilling
 • Sæt skub i processen for dine produktionsmaterialer og færdigvarer med avanceret lagerstyring, understøttelse af håndholdte scannere og transportstyring
 • Optimer planlægningen på tværs af organisationen med en samlet ressource model og planlægningsløsning
 • Opnå øget produktkvalitet og -output ved at identificere og løse problemer via indsigt i realtid

 

Med Axdata som partner får du en medspiller som sørger for at brugerne af ERP-systemet får al den hjælp de trænger og som bidrager ved at finde de bedste forretningsløsningene for din virksomhed når der er behov for ændringer.

 

Vi har valgt at specialiserer os på ERP til produktionsvirksomheder og har konsulenter som selv har erfaring fra forskellige produktionsvirksomheder. Vores mål er optimere hele værdikæden for vores kunder. For at nå vores mål har vi fokus på kompetance, respekt og engagement i alle led af implementeringsprocessen.

 

Axdata implementerer både Dynamics 365 og forretnings systemet Microsoft Dynamics AX som håndterer alle typer produktion, både ordrestyret produktion, serieproduktion, processproduktion og kanban produktion. Hovedplan i Microsoft Dynamics AX er blandt andet et nyttigt værktøj som giver god kontrol på ressourcer og råvarer, og som samtidig fortæller hvilken del af produktionen som har behov for justeringer.

 

Vi har udviklet flere brancheløsninger specielt tilpasset produktionsvirksomheder, blandt andet;

 

 • Fælles dokumentoversigt
 • Leveringsoversigt
 • Overskydende og døde varer
 • Produktionsnummer link
 • Produktionsplanlægning
 • Stregkodeløsning
 • Vedligehold & kalibrering

 

Kontakt os for produktblade og / eller kundereferencer

 

Få indsigt i ERP til produktionsvirksomheder

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtage mere information om ERP til produktionsvirksomheder og få nyttige råd fra vores egne eksperter omkring risikohåndtering og investeringer i ERP.

 


 

Læs om nogle af Norsafe egne erfaringer i forbindelse med migration af nyt ERP system. Norsafe producerer maritime livredningssystemer til handelsflåden og offshore markedet.

maritimeicon