Dynamics 365 til Engineering

ERP engineering

Axdatas Dynamics 365 til Engineering skaber oversigt og giver dig samtidig fuld kontrol over alle karakteristikker ved dine varer. Microsoft Dynamics 365 håndterer alle informationer om produktet helt fra det er godkendt hos engineering, sådan at både salg, indkøb, lager, produktion og service bliver ivaretaget.

Håndtere informationer i engineering

Mangelfuld information om produkter fra Engineering kan skabe problemer og føre til ekstra arbejde og omkostninger. For at kunne håndtere potentielle problemer er det essentielt med rigtig informationshåndtering fra produktets udvikling hos Engineering og til service efter leverancen. Lad Dynamics 365 til Engineering være værktøjet som hjælper dig i dagligdagen.

 

Dynamics 365 til Engineering

Axdata har specialiseret sig i ERP til Engineering og har konsulenter med erfaring fra flere implementeringsprojekter for Engineeringsvirksomheder. Vores mål er at kunne optimere hele værdikæden for vores kunder. For at nå vores mål har vi fokus på kompetance, respekt og engagement i alle led af implementeringsprocessen.

 

Uanset om man køber færdigvarer og komponenter ind til videresalg eller selv producerer egen produkter, er der en række karakteristika på en færdigvare vi ønsker at have kontrol på til senere brug i værdikæden. Forretningssystemet Microsoft Dynamics AX håndterer blandt andet revisioner af varer og alle dertilhørende dokumenter, og giver derved engineeringsvirksomheder nyttig funktionalitet.

 

  • Teknisk information om varen med CAD integration
  • Detaljeret information om kostpriser og salgspriser
  • Forsyningsoversigt
  • Dokumentation af miljøskadelige stoffer – Green Passport
  • Fabrikanter af varen
  • Abonnement til varen
  • Garantiordninger på varen
  • Individhåndtering
  • TAG-nummerering

 

Axdatas egne brancheløsninger til Dynamics 

Axdata har udviklet flere brancheløsninger specielt tilpasset virksomheder indenfor Engineering. Vores løsning Axdata Engineering giver dig vareinformation på detailnivå, sådan så du kan tage velbegrundet beslutninger og levere korrekt produkt til korrekt tid. Axdatas løsning har blandt andet en fabrikanthåndtering hvor du kan se hvilke fabrikanter som kan benyttes til komponenter som du køber fra leverandører, alternative fabrikanter af samme varer og klassificeringskoder for at kunne gruppere varer og engineering-information mere detaljeret.

 

Kontakt os for at høre mere om vores brancheløsninger.

 

Få mere indsigt i ERP for engineering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyttig information, tips og råd fra vores eksperter.

 


 

Læs om de erfaringer vores kunde Norsk Titanium opnået ved valg af nyt forretningssystem.

erp for engineering